Ronduit tevreden

Helemaal tevreden. De handrakel doet exact wat ze moet doen en maakt mijn werk een pak makkelijker. Met een simpel hendeltje en verstellen van de veer kan je op 2 seconden de rakel afwinden om heel vlot het gewicht vooruit te trekken. Al meerdere keren bij HBM besteld en steeds verbaasd over de snelheid dat het geleverd wordt. Dikke aanrader!!!

goede kwaliteit en levering termijn

Ondanks dat ik een mail had gekregen met het niet nakomen van hun verzendingen kwam mijn pakket , wat trouwens van goede kwaliteit is maar 1 dag later aan dus ben zeer blij met hun vlotte communicatie en service

Kwaliteit tegen een lage prijs.

Wat valt er nog te zeggen, goede kwaliteit goederen tegen scherpe prijzen. Dit bedrijf is zeker een aanrader, ik kom zeker vaker terug om te winkelen.

Prachtig materiaal en leuke prijs

Een compleet HBM professional deluxe modulair werkplaatssysteem, 16-delig besteld en inmiddels al even in gebruik. Alles zit goed in elkaar en het monteren is leuke klus. Het is ook verrassend ruim. Ik kon er gemakkelijk 4 archiefkasten aan gereedschap en materiaal in kwijt en heb nog ruimte over.

Altijd tevreden! Geen opmerkingen top bedrijf! Alles komt hier weg!

Top kwaliteit met goede service

Bestelling kwam in 2 dagen binnen, sneller als geschreven. Eenmaal uitgepakt en getest, top kwaliteit voor super scherpe prijzen. 100% top!

Top spullen!

Ik beveel met klem artikelen te bestellen bij HBM !

Super snel geleverd en uitstekend apparaat

Na de bestelling erg snel ontvangen. Super fijne air compressor, zoals ook keurig was omschreven op de website.

Tevreden

Snelle levering en tevreden over de geleverde producten.

Goed, degelijk, mooie prijs

Een passende oplossing voor mijn klus uitdagingen.

Super snel geleverd

Super snel geleverd, handig apparaat deze kettingzaagslijper. Zou wel handig zijn met Nederlandsehandleiding naast de Engelse.

Met HBM zit je nooit klem

Groot assortiment, kwaliteit en snel geleverd

Perfect!

Zeer snelle verzending

Mooie collectie, je blijft kijken.

Prima prijskwaliteitverhouding, snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site.

Conforme

Commande conforme à ce que j'ai commandé.

Zeer goed, kwaliteit voor een schappelijke prijs

Zeer goed, kwaliteit voor een schappelijke prijs

goede kwaliteit, snelle levering

producten zijn altijd van hoge kwaliteit en worden snel geleverd

Prima kwaliteit

Geleverd tot aan de deur , goed verpakt en zeer vriendelijke bezorger . Keurig droog gezet onder de overkapping zonder het te vragen . Kwaliteit en prijs zijn prima te vergelijken en komen tot hun recht. Blij met deze aanschaf

Prima levering

Producten waren prima verpakt en voldoen aan de omschrijvingen. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Goede spullen voor een goede prijs.

Een cirkelzaagtafel en een lintzaagmachine gekocht, de instructies zijn hier en daar wat onduidelijk maar als je je erin verdiept dan kom je er wel! Verder prachtige spullen en fijn om mee te werken!

Kwalitatieve producten en service

Tot nu toe een aantal keer besteld bij HBM machines. Alleen maar goede ervaringen. De producten/gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en zijn altijd snel in huis.

Perfect geleverd

2 dingen besteld. Allebei goed en optijd aangekomen. Top bedrijf!

Mooie producten en super service

Ik heb net na de kerst een complete werkbank module besteld bij HBM. Twee dagen later is het al geleverd, echt snel en fijn. Het product voldoet aan alle verwachtingen. Stevige/goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Kortom een tevreden klant.

Snel

Keurig en snel de bestelling afgeleverd.

Helemaal top erg goede service

Mn bestelling was zo gedaan en snel geleverd , helemaal top !!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ