Nachdem das Geld geflossen ist und geliefert interressiert der Kunde nicht mehr. Eine Pumpe hat nur 20 Stunden gehalten und danach defekt auch wenn das ein niedrigpreis Produkt ist kann doch etwas mehr erwartet werden. Auf zweifache Mailanfrage bis heute keine Reaktion, ich nicht mehr.
Guten Tag, Wie ärgerlich, dass Sie noch keine Nachricht erhalten haben. Wir werden das schnellstmöglich nachholen. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Team HBM Machines
De levering was snel en volledig. Ik heb O.a de HBM led bouwlampen met statief , super handig en geweldige lichtopbrengsten
Voor makkelijk en snel ga naar hbm-machines.nl
Dompel pomp besteld. Snel geleverd en werkt perfect. Prijs kwaliteit verhouding is top.
Alles mooi afgehandeld zowel betaling als levering.TOP
HBM komt zijn beloftes echt na. Alle producten waren op voorraad & daarnaast was de levering ook echt ontzettend snel. Ik was hiervoor naar toolstation gegaan en ik kon daar helemaal niks op voorraad krijgen, dus ik ben ontzettend blij dat ik op de website van HBM alles meteen kon bestellen. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!
Goede producten voor een scherpe prijs. Verzendkosten standaard vaste prijs, vandaar dat ik er voor kies een boodschappenlijst te maken om een grote bestelling in één eer te kunnen plaatsten. Tip voor HBM! Boodschappen lijst kunnen maken die blijft staan in een app en niet weg gaat zodra ik de site sluit.
Ich habe zum einen die HBM- 200 Hobbypolierer gekauft. Die Schalterplatte ist lose und die Drähte nur lose verdrillt. Die Ersatzscheibe passt nicht im Durchmesser (muß aufgerieben werden) und ist zu schmal. Dadurch kann man sie nicht spannen. Es erfolgte zur Breite keine Angabe in der Artikelbeschreibung dazu. Im technischen Support ging man darauf gar nicht ein.
Scherpe prijs, vlotte levering en super kwaliteit.
Ich habe Februar 2023 eine 120l Flüsterkompressor für 699€ zzgl. ca. 150€ Lieferkosten gekauft. Bei der Ankunft war schon das Manometer undicht. Serviceanfrage gestellt und innerhalb von 2 Tagen war das Ersatzteil da. An der Stelle perfekter Service. Im Sommer 2023 ist dann der Druckminderer undicht geworden. Da habe ich kurzerhand den des alten Kompressors genommen um das Problem schnell zu lösen. Im Dezember ist dann pünktlich zum Urlaubsbeginn der Blindstopfen eines der Sicherheitsventile über Nacht vom Gewinde abgerissen. Der Kompressor lief in der Folge 5h durchgängig bevor ich es am morgen bemerkte und das Gerät nah an der Kernschmelze in einer wohlig warmen Garage vorgefunden habe. Da der Blindstopfen des alten Kompressors eine andere Gewindesteigung hat, habe ich den Kundenservice angeschrieben (16.12.23), den Sachverhalt geschildert und das Ersatzteil aus der Materialliste benannt was ich benötige. Dazu habe ich eine Bestätigungsmail erhalten, dass meine Anfrage eingegangen ist. Am 18.12.23 gab es ein allgemeine Mail dazu, dass aufgrund des Black November Sales der Kundenservice sehr beschäftigt ist und ich mich gedulden solle. Eine Rückfrage zum Stand der Dinge am 29.12.23 wurde dann endlich am 03.01.24 beantwortet. Das Ersatzteil habe ich nun am 10.01.24 erhalten. Immerhin gerade mal 3,5 Wochen. Und was soll ich sagen. Es wurde das Falsche geschickt.
Guten Morgen! es ist sehr ärgerlich, dass Sie das falsche Teil erhalten haben. Wie ich sehe, haben Sie sich diesbezüglich bereits mit meinem Kollegen in Verbindung gesetzt. Wir haben von der Fabrik die falsche Größe erhalten. Wir hoffen, dass wir bald die richtige Größe vom Lieferanten erhalten werden. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Team HBM Machines
Nergens in de beschrijving van het product staat dat het een zelf in elkaar te zetten bouwpakket betreft. Ik heb een platenwagen gekocht en het is nogal moeilijk om die in elkaar te zetten, vooral als er ook geen duidelijke handleiding bij zit hoe je dit moet doen. Ook lijken er dus onderdelen te missen want de moeren en bouten zijn niet passend. Ik begrijp dat ze geen telefoonnummer hebben, en dat je dagen moet wachten op een antwoord op je contactformulier als ik de reacties lees. Dat de 'klantenservice het heel druk' heeft is echt een slecht excuus, schaal dat dan op!
Goedemorgen, Vervelend dat je niet op een bouwpakket hebt gerekend en dat de instructies hiervoor niet duidelijk zijn. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega. Op dit moment kun je ons geen telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn druk bezig om dit voor de toekomst te veranderen. Ik hoop dat de problemen inmiddels zijn opgelost. Team HBM Machines.
Snelle levering, goed en kwalitatief product en betaalbaar. Ik ga hier zeker weer bestellen in de toekomst.
Producten zijn van goeie kwaliteit en waren snel geleverd
outil de qualité contente de mon achat
Ben blij met mijn apparatuur en pakket
Ik geef een 8 omdat ik altijd vind dat er ruimte moet zijn voor verbeteringen. Al zou ik zo geen verbetering kunnen bedenken daar het me eerste bestelling bij jullie is.
Zeer snelle levering en degelijk materiaal , ik ben heel tevreden .
Goede prijs Goede service Goed gereedschap.
Ik ontving een beschadigd artikel en nam - zoals HBM-machines in dergelijke situatie suggereert - contact op via het contactformulier. Ik ga ervan uit te kunnen rekenen op de professionaliteit van HBM-machines om dit probleem op te lossen zodat ik op korte termijn een positieve review kan plaatsen.
Goedemorgen, Wij hebben aangegeven dat je het artikel op onze kosten retour kunt sturen. Waarna wij een nieuw artikel naar je opsturen. Het lijkt mij dat de zaak daarmee is afgesloten. Mocht je de e-mail hierover niet hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de spam box terecht is gekomen. Team HBM Machines
J'ai effectué une commande, payé mais le site dit que ce n'est pas payé, après un deuxième essais idem, j'ai écrit via le site et via mail ce problème....aucune réponse, j'essaie d'annuler ma commande toujours aucune réponse? !!! site à éviter !!!
Bonjour, Il est ennuyeux que le paiement ait échoué. Nous allons nous en occuper d'urgence. Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément. Team HBM Machines
Laatst mooie inbussleutelset incl inlay voor hbm gereedschapwagen gekocht. Helaas 1 sleutel krom, fabrieksfoutje. Kan gebeuren. Maar dan? Hbm telefonisch niet mogelijk, contact formulier 17 dec ingevuld, 2x herinnering via mail gestuurd op 22 dec en 4 Jan. Geen reactie. Ik snap dat dit een drukke periode is, maar 3.5 week niet reageren kan echt niet. Ik zie in de reviews dat ik niet de enige ben hierin. Ik krijg iedere dag reclame hie goed en groot jullie wel niet zijn. Misschien eerst jullie "klantenservice" op orde brengen. Heb nog veel gereedschap op mijn verlanglijstje staan, maar dat gaat geen hbm meer worden (tenzij jullie mij nog positief verrassen).
Goedemorgen Paul, Onze excuses dat wij jouw bericht nog niet hebben kunnen beantwoorden. Wij gaan deze met spoed oppakken. Onze organisatie is op dit moment druk bezig om te zorgen dat onze klanten ons binnenkort telefonisch kunnen contacten. Daar heb je op dit moment natuurlijk niet zo veel aan. Maar weet dat wij hier mee bezig zijn. Team HBM Machines
Gereedschap besteld en continu op de hoogte gehouden over stand van zaken. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Ik heb een HBM accu schroef/boor machine gekocht. Een goede en complete machine voor een prima prijs!
Al vele jaren koop ik bij HBM en ben nog steeds zeer tevreden over de service.
De invalzaag van hbm en de zagen werken als een dolle. Uitstekende prijs/kwaliteitsprodukt. Bestel zeker in de toekomst meer bij hbm-machines. Geweldig fijn bedrijf
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ