Goede service en veel keus

Snelle levering en top kwaliteit voor een mooie prijs.

goede prijs en snelle levering

ik zocht een lagertrekker en vond deze bij HBM voor de beste prijs. Kwaliteit is uitstekend en de levering binnen een dag na bestelling

Goed product tegen betaalbare prijs

Ik heb onlangs een afkortzaag gekocht bij HBM voor mijn dakrenovatieproject, en ik ben absoluut blij met mijn aankoop! Deze afkortzaag heeft mijn klus aanzienlijk vereenvoudigd en heeft me geholpen om nauwkeurige zaagsneden te maken. De kwaliteit en prestaties zijn top, en ik ben ervan overtuigd dat dit gereedschap me nog vele projecten zal helpen voltooien. Bedankt HBM!

Gute Qualität- Guter Preis- Gute Logistik

Schön gestalteter Webshop mit vielen Bezahl-Möglichkeiten und guter Menüführung . Die Versandabwicklung perfekt.

Dans l'attente de livraison, 2 mois.

Système d'aspiration commandé il y a deux mois et toujours pas livré. Incroyable !!!!!! A éviter!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering, machine is precies als omschreven. Werkt prima!

Netjes en veilig verpakt werd het snel geleverd.

Mijn eerste bestelling bij HBM was een succes. De artikelen werden in een stevige doos voorzien van prima vulmateriaal snel geleverd.

Goede betaalbare machines

Ruime keuze hierdoor alle benodigde onderdelen en of machines verkrijgbaar

Goede kwaliteit

Helaas was er iets stuk aan mijn stoomreiniger. Werd keurig opgelost. Jammer dat telefonisch contact niet mogelijk is. Puntje voor verbe******.

Klantenservice is onbereikbaar

We hebben de "HBM werkbank met kastenwand en houten werkblad, 182 cm, zwart" gekocht met aanvullende accessoires. De wielen waren vooraf niet gemonteerd (terwijl dat volgens de beschrijving wel zou moeten zijn) dus vanwege een montage vraag hebben we contact gezocht. Telefonisch contact opgenomen echter verbinding wordt verbroken met melding dat er een contactformulier is op de website. Op de website staat: Onze servicedesk is je graag van dienst op werkdagen van 9:00 tot 17:30. Bij contactformulier en e-mail staat vervolgens: Binnen 3 tot 4 werkdagen antwoord. Contactformulier ingevuld en inmiddels zijn we ruim anderhalve week - 7 werkdagen verder en nog steeds geen reactie van de klantenservice en dat is toch wel teleurstellend als je enthousiast aan de slag wilt gaan. Producten zijn overigens super!

Prima machine die doet wat ie belooft

Daar is niets teveel mee gezegd. Nu 2 weken in gebruik om de kelder te drogen en halverwege al een goed resultaat.

Très satisfait de la prestation de HBM machines

Bonjour, Je viens de recevoir ma commande d’outillage chez HBM machines. Je suis très content du matériel dû délais de livraison et des contacts du service client. Merci à toute l’équipe et à très bientôt Arnaud

Snel geleverd en voor leuk geld.

Betaalbaar gereedschap van redelijk tot zeer goede kwaliteit voor ieders budget.

Snelle levering en top materiaal

Ik kocht de HBM stalen gereedschapswand met 18 haken om mijn materiaal ordelijk en gemakkelijk op te hangen. Zeer mooie prijs voor drie panelen aan deze kwaliteit. Erg tevreden mee.

HBM levert niet, heeft geen telefoon en antwoord enkel met standaard mails

Bestellen en betalen gaat zeer vlot, en dan begint het .... Goederen worden niet geleverd aan ophaalpunt na mislukte levering aan huis. Probeer te bellen, dan vind je op hun website geen nummer terug, enkel na lang zoeken kan je contact krijgen via whatsapp. 31/09 besteld en tot op heden goederen nog niet geleverd (25/10). Sedert 11/10 is er een onderzoek lopende bij postnl wat er mis gelopen is. Hoe lang moet zo'n onderzoek duren? Graag mijn geld terug of de goederen geleverd krijgen. Ondertussen staan mijn euro's netjes geparkeerd op de rekening van HBM.

Top bedrijf

Snelle levering van goede kwaliteit spullen klantenservice is ook perfect je word goed en geholpen! Ga er zeker vaker bestellen

Snel in levering

Goede kwaliteit voor een goeie prijs✅

Goed gereedschap voor betaalbare prijs

Goed gereedschap voor betaalbare prijs

Verrassend nuttig assortiment.

Kwam via een zoekopdracht bij HBM terecht. Een goede match. Snelle en probleemloze levering. Zeer solide kwaliteit.

Goede snelle levering en goed gereedschap

Goed gereedschap en bijzonder fijn geprijsd.

De bestelling lag al bijna in het schap voordat ik de bestelling gereed had.

Duidelijke website, snelle afhandeling en probleemloze bezorging en vooral kwaliteit voor een concurrerende prijs. Een blijver.

geweldige service en advies, voor de professional maar ook voor de hobbyist!!

het meedenken en de goede raad is geweldig en de sfeer in de winkel zelf is inspirerend!! Ook voor de hobbyist!

Zeer slecht

Telefonisch NIET bereikbaar Via WhatsApp met robot heel klant ONvriendelijk. Bestelling gedaan en betaald maar geen orderbevestiging ontvangen via email. Contactformulier wordt NIET op gereageerd Heel erg frustrerend als je alleen maar door hen bedachte vragen kunt stellen. Heel erg ONPERSOONLIJK Zal hoogstwaarschijnlijk mijn geld kwijt zijn en niets ontvangen.

Het elektronisch waterpas doet precies wat in de beschrijving staat

Het elektronisch waterpas wordt geleverd in een tas. En dat is heel plezierig om de display en de knoppen te beschermen tijdens transport. Verder doet het waterpas precies wat in de beschrijving staat.

Al mijn machine werken goed en zijn er makkelijk in om gaan. Ik vind tot nu toe hun eigenmerk machines om mee te beginnen voor mezelf.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ