Steeds snel en goed

Bij het opvragen van informatie razendsnel een reactie. Levering was binnen de afgesproken termijn. Bij het uitpakken bleek een venstertje van de drukmeter kapot, transportschade. Verbazingwekkend snel een reactie van klantenservice: ‘uw defecte apparaat wordt vervangen’. En in no time gebeurde dat ook. Dus wat mij betreft een dik verdiende pluim.

Snelle levering, topproducten

Zeer tevreden over de machines van HBM!

Mooi spul!

Makkelijk besteld, snel ontvangen en goeie kwaliteit en nu aan de gang!

alweer een vlekkeloze levering

Bestelling geplaatst en alweer werd alles netjes en in orde afgeleverd. Geen schade of tekorten. Zoals het hoort.

Prima artikelen, levering kan beter

De artikelen zijn helemaal prima! Helaas was de levering minder goed, er was geen optie om te vermelden dat ik de artikelen als school had besteld, wat dus betekend dat een weekendlevering niet mogelijk is. Hierdoor heeft de levering ruim 1,5 week geduurd, omdat PostNL op net de verkeerde momenten langs kwam.

Prima. Gemakkelijke bediening en vlot te kuisen

Zelfs met muurverf werkt het pleisterpistool prima.

Prima hoor.

Veel waar voor mijn geld. Van het bestellen tot de levering is het allemaal prima verlopen. Er miste een onderdeeltje, maar dat heb ik zelf kunnen vervangen, zodoende 4*.

Producten zoals afgebeeld en beschreven

Aantal keren producten besteld en zeer te vreden. Bij klacht zeer snel geholpen en afgehandeld

Mooie robuuste werkbank voor een prima prijs. Staat na montage als een huis zo stevig. Afhalen op locatie van het product is ook prima geregeld met vriendelijk personeel

Snelle levering, goed product.

De levering was snel en volgens planning, de schuurmachine voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

werkt goed

Goede site goede service

Zeer enthousiast

Na de bestelling te plaatsen is deze vrijwel direct verzonden. Deze is dan ook in een zeer mooie doos aangekomen met de juiste hoeveelheid van de bestelde artikelen en vulling zodat deze in een geheel zouden aankomen. Ik gebruik het materiaal dagelijks en er is nauwelijks slijtage om te zien/ aan te merken. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen.

Prijs kwaliteitverhouding is top top top!!!

Prijs kwaliteit verhouding is echt top!!!

Heel betrouwbaar bedrijf die kwaliteit levert en een prima klantenservice heeft

Verschillende aankopen gedaan die allemaal goed afgeleverd zijn en allemaal producten van prima kwaliteit. Van harte aan te bevelen!!

Perfect geholpen door klantenservice - Luc

Bestelde per ongeluk verkeerde product en had betaald. Zag dit direct maar de order kan normaliter niet meer tegengehouden worden. Via de klantenservice | Luc uitstekend geholpen. Professioneel en begreep het probleem, liet me een nieuwe order plaatsen met juiste product en hij regelde intern dat de verkeerde order werd tegenhouden en gecrediteerd. Wat een feest om zo geholpen te worden, dank HBM.

Goede kwaliteit, goede service

Ik kan met plezier prima meewerken. Service is prima en wordt snel afgehandeld. Kwaliteit is goed.

Goed bedrijf met een heel breed assortiment

Het assortiment is erg breed van hbm en het contact tussen klant en bedrijf is ook goed

Goed bedrijf

Ik ben tevreden met mijn nieuwe HBM (eigen merk) aggregaat. Technische details zijn wat onduidelijk. Handleiding is in het Nederlands maar bevat onbegrijpelijke zinnen, bijv. "Voorkomen van zwerven".

Uitstekend kwaliteit

Mooi materiaal en goede en snelle levering

Super goed!

Altijd heel snel en vlug geregeld.. Nog nooit geen problemen ondervonden!

Goede service en snelle levering

Werkplaatskruk besteld bij HBM. Werd zeer snel geleverd. Goede gebruiksaanwijzing. Alles gaat weer op rolletjes.

Tökéletes

Az árút hiánytalanul, épségben megkaptam, köszönöm.

• Ajánlnál minket? Yes

Snelle levering en prima producten !

Snelle levering goede producten precies zoals is beschreven al lande tijd klant en nog altijd zeer tevreden !

Snel en goed

Super snelle levering en producten voldoen aan verwachting

Erg goed apparaat, levering één dag later dan van te voren aangekondigd

Erg blij met de piepschuimsnijder, goede prijs ook voor een krachtig apparaat. Levering was een dag later maar was geen probleem. Van mij hoeft het ook niet binnen een dag geleverd worden. Als de aangegeven datum maar klopt. Ik kom zeker terug!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ