De "place to go to" voor al je gereedschappen

Ik kom iedere keer weer op HBM uit als ik bepaalde specialistische gereedschappen nodig heb. In het bijzonder waardeer ik hun eigen huismerk, want dat is spul dat qua prijs/kwaliteitsverhouding echt super goed. Het traject van bestelling naar verzending mag wat mij betreft wel iets sneller (duurt soms een paar dagen), maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de goede aftersales service en producten zelf. Dat is waarom HBM voor mij de "place to go to" is voor al mijn gereedschappen. Ik kan HBM Machines daarom van harte aanbevelen aan iedere hobbyist en professional.

Snelle levering en degelijk product

Snelle levering van materialen en levert degelijke gereedschappen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Ik heb bij HBM gereedschappen gekocht, zoals een kolomboor en een bankschroef. Prima spul!

Produit arrivé à bon port

Merci beaucoup pour la livraison du produit commandé. Un grand merci également et félicitation au livreur qui en notre absence a respecté nos consignes. Par contre un petit bémol entre les prévisions annoncées 4 a 6 j alors que le colis est arrivé à 7 j. Cordialement N. Lekoute

Niet terugbetalen (door HBM) is ook een vorm van winkeldiefstal…

Alweer even geleden heb ik een artikel persoonlijk teruggebracht. Enkele dagen ervoor gekocht, niet gebruikt, maar het was niet wat ik zocht. Papieren in orde gemaakt. Het geld zou worden teruggestort. Dat is nog steeds niet gebeurd. Communiceren met de klantenservice kan enkel via een contactformulier of e-mail en op mijn klacht heb ik nog niets vernomen. Helaas is het niet mogelijk om nul sterren toe te kennen, want zelfs een halve vind ik hiervoor gewoon nog te veel.

135 euros pour 2 roues...

J'ai commandé le samedi 7 octobre à 7h30 un chariot pour escaliers afin de monter des meubles au 5 étage de mon immeuble sans ascenseur. J'ai été prélevé le mardi 10 octobreet la commande a été traitée le mercredi 11 octobre, réception d'un mail du transporteur PostNL le même jour me disant que je serai livré le samedi 14 ou lundi 16 octobre. Chronopost prend le relais et me livre le lundi et non le samedi d'un colis... tout petit contenant deux roues de chariot et... c'est tout. Je regarde le site HBM et ma commande en détail et je vois qu'il y a effectivement 2 colis. Sauf que les dimensions de celui que j'ai reçu ne correspondent pas il devait être plus gros et le pire... l'autre colis n'a pas du tout été pris en charge par le transporteur ! Où est-il ?! Dans le dépôt HBM ? Est-ce une rupture ou un oubli ? Le diable est marqué en stock sur le site. Le sav joignable uniquement par formulaire me dit qu'un colis est manquant effectivement et qu'ils vont faire leur possible pour me le faire parvenir rapidement, considérant avoir répondu à ma demande sauf que non, 135 euros pour deux roues inutilisables c'est intolérable, j'ai refait une demande et exigé un remboursement et... Pas de réponse. Si je reçois un jour ma commande au complet je n'aurai plus besoin du chariot. Je suis dégoûté, ça ne m'était jamais arrivé...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Beter dan verwacht

Reparatie aan machine goed uitgevoerd en gratis teruggestuurd.

Alles naar verwachting

Zeer tevreden, snelle levering en goede communicatie. Zoals ik van HBM gewend ben

Top spul en goede prijzen!

HBM heeft altijd alles wat je nodig hebt voor een klus wat niet proffesionele kwaliteit (en prijs) is maar ook zeker niet slecht. Vergelijkbaar met de positionering van parkside en electrisch gereedschap. Voor elke serieuze (hobby) klusser top producten voor een scherpe prijs!

Conforme aux attentes tant du matériel que de la livraison.

Livraison dans les délais prévus et matériel de bonne facture, rien de surfait et rien de moindre qualité, soit du matériel standard de qualité a un prix très concurrentiel.

goede kwalitijt

Snel goed en goede prijs

Super service!

Had problemen met een artikel, dit via de mail aangegeven en ze hebben dit meteen super opgelost.

Uitstekende service!!

Makkelijk en duidelijk bestellen en snelle keurige levering.

Snel geleverd en een goede kwaliteit!!

Snel geleverd en een goede kwaliteit!!

Artikelen zijn geleverd en naar verwachting

Artikelen zijn geleverd en naar verwachting. Geen bijzonderheden op de bestelling aan te merken.

Perfecto

Goeie beschrijving, goeie spullen! Wordt goed op de hoogte gehouden met een bestelling, Kom zeker terug voor meer.

topleveringen en naverkoopdienst.

naverkoopdienst hielp deskundig en snel toen ik iets verkeerds bestelde. Dank u Andere leveringen, waar voor je centen:) correct. MVG

Snelle levering en prima kwaliteit!

Ik heb de afweging gemaakt tussen huren van de machine bij een van de bekende verhuurbedrijven en het zelf kopen bij HBM. Bij 6 dagen gebruik kon het kopen van de machine al uit! Machine was de volgende dag al geleverd en heb hiermee al het werk kunnen uitvoeren. Prima machine en snelle levering!

Correct, snel en goedkoop.

Mijn bestelling werd snel geleverd. De producten waren van goede kwaliteit en dat voor een goede prijs. Zeer aanbeveelbaar deze shop.

Goed voor het geld

De afwerking is niet helemaal netjes. Maar voor het geld is het een top machine. En als je het zelf een beetje bijwerkt is er niks mis.

Helemaal fijn!

Automatische Lashelm, lijmtang, lashandschoenen, állemaal HBM eigen merk. Zeer betaalbaar en gewoon goed! Nee, echt fijn! Na wat gehannes met oud spul een automatische lashelm voor een paar tientjes van HBM gekocht, dát had ik eerder moeten doen. Hij heeft z'n geld in 1 zaterdagmiddag al terug verdiend. Helemaal instelbaar, slijpstand, zit prima. Handschoen, past steeds beter en kan er goed (fijn en precies) mee werken. En de grote lijmtangen voor dat geld? Hoe dan!? Meer dan degelijk voor de hobbyist, daar ga ik veel plezier van hebben.

Zeer snelle hulp via klantendienst

Bijkomende vragen over de bestelling werden zeer snel opgevangen en verduidelijkt via e-mail

Perfecte prijs voor goed gereedschap!

Snel geleverd en kon direct gebruiken, maakt het klussen makkelijk en dat ook voor een mooie prijs!

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd

Snel bezorgd, groot assortiment met degelijk gereedschap voor een redelijke prijs

altijd wel tevreden!

Heb vaker bij HBM besteld en zal zeker vaker wat bestellen. Het eenige wat ik graag anders zou zien, maar dat is persoonlijk, dat de bestelling in zijn geheel wordt bezorgd. Het mag van mij best even duren want nu heb ik voor 5 (verschillende) producten, 3 pakketten ontvangen. Liever dus even wachten en in een keer de hele bestelling. Misschien kan dat tijdens het bestelproces aangevinkt worden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ