Uitstekende producten en goede levering.

De producten pasten volledig binnen de verwachting. Kwaliteit is top!

30 min voor ze kwamen belden ze dat ze er aan kwamen.daar ben ik altijd heel blij mee.ze reden met de pompoenen zo onze garage in.dat was heel mooi want de werkbank was loodzwaar. Nu kon ik hem s,avonds rustig uitpakken. Hij zat heel goed ingepakt,bijna te goed want het koste me veel moeite om hem uit te pakken.maar hij was onbeschadigd en van zware kwaliteit, net wat ik wilde.ik ben er ook heel tevreden mee

Geheel volgens verwachting

De heggenschaar doet echt wat er in de omschrijving beloofd wordt.

Donderdagavond besteld, maandag verzonden. Duidelijk m.b.t. kosten, updates t.a.v. bestelling. Product is goed, doet precies wat op website staat en is precies zoals het beschreven staat m.b.t. inhoud van het pakket. Mooi compleet dus, prijs/kwaliteit uitstekend. Vandaag gekocht, morgen in huis zou het 5 sterren maken.

Helemaal goed

Alles is goed verlopen. Ik ben heel blij met dit stoom apparaat. Duidelijk krachtiger, steviger en beter dan wat ik goedkoop had eerder . Professioneel is het nu echt! Blij mee

Perfect aankoopadvies vooraf ontvangen. Zodoende niets vergeten.

Vooraf een heel correct aankoopadvies gehad en.daarmee niets vergeten. Kon direct aan de slag met de aankoop. Alle artikelen op voorraad, maar wel levering in drie paketten over meerdere dagen. Reserve onderdelen kwamen als laatste binnen, qua timing prima dus.

Mooie werkbank, stevig en handig

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Het werkblad is super mooi. Geheel past mooi bij de nieuwe schuur.

De spullen doen perfect aan mijn verwachtingen.

De spullen zijn in twee keer geleverd waardoor ik niet wist of er iets fout was gegaan bij de transporteur of dat HBM deze appart had opgestuurd.een mailtje hierover van HBM had deze onduidelijkheid kunnen voorkomen.echter alles is geleverd en voldoet prima.

Mooie producten scherp geprijsd

Diverse producten besteld alles in 1 keer geleverd dat is tegenwoordig ook altijd een verassing. 1 product was niet in orde daar is een nieuwe voor geleverd. Top service.

Hele goede producten en geweldige service

Ik koop al een aantal jaren bij HBM, het is een winkel met alles, voor zelfs de meest specialistische klussen hebben zij het juiste gereedschap. Daarnaast is de service gewoon heel goed. Nooit problemen mee gehad.

zeer goed geregeld na bestelling snel bezorgt en een zeer goed stuk gereedschap ontvangen

zeer duidelijke site snel gevonden wat ik zocht zeer goed gereedschap klus die ik ermee wilde uitvoeren, is door het bestelde gereedschap met gemak geklaard

Super duidelijke site met snelle levering

Heb vaker bij HBM besteld en altijd vlotte levering, nog wel eens een dag eerder dan bij bestelling ingeschat wordt.

Snel,juist geleverd en uitstekende service

Meerdere malen iets besteld en de prijzen zijn goed en de prestaties van het gereedschap boven verwachting. Tegelsnijder en andere tegelbenodigheden gekocht voor 2 grote projecten met keramische tegels en snijd als nieuw. Echt top!

Super webwinkel

Alles is goed verlopen. Machine is prijs/kwaliteit zeer goed

Goed product, snel geleverd!

Fiets ophang beugels besteld. Zeer degelijke beugels voor weinig geld. En snel geleverd!

Helemaal top

Super spul en goede en snel geleverd.

Duidelijke website met een daarbij passende snelle en super service

Snelle levering, klasse machine

Snelle levering van de palenrammer. Fantastisch apparaat van HBM, die compleet met koffer is geleverd. Jammer en zeer irritant dat HBM telefonisch niet meer bereikbaar is!

top

Super materiaal van HBM voor prijs/ kwaliteit !

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding

De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Zeker tegen een goede aanbieding. Betaalde erg weinig voor wat ik kreeg. Daarnaast snelle levering volgens afspraak. Al met al, zeer positief!

Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle service.

correcte levering

levering bestond uit vier deelpakketten, binnen ca 1 week.

Goede service na verkoop

Al meerdere zaken gehocht bij HBM. De laatste waren een vatenpomp, die het meteen begaf. Na contact met HBM kreeg ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd, zonder vragen. Vervolgens een compressor gekocht. Mooi stil, heerlijke machine.

Alles corect na gekomen!

Goed materiaal tegen een nette prijs! Service ook prima, alles netjes op tijd geleverd!

Geweldig.

Artikel stuk goedkoper dan elders. Wel iets duurdere verzendkosten, maar dan was het evengoed nog goedkoper. Snelle levering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ