Goede communicatie en producten

Bestelling kwam laten dan eerder was door gegeven, maar daarover werden we keurig geïnformeerd. Besteld product ontvangen, super mooie set.

Goed gereedschap voor een prima prijs!

Ik heb in de afgelopen maanden al meerdere keren gereedschap gekocht bij HBM, zowel online als in de winkel. Super groot assortiment, heb nergens anders zulk kwalitatief goed gereedschap voor vergelijkbare prijzen kunnen vinden.

Snelle levering en uitstekend materiaal.

Zie hierboven.

Excellent service

Very happy with my order.

Overzichtelijke site met nette prijzen

De site is mooi overzichtelijk prijzen zijn zeer netjes. Helaas duurde de bezorging wel wat langer dan werd aangegeven op de site. Wel netjes over gecommuniceerd dat het wat langer duurt, bezorging was ook netjes door de transporteur.

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding

Goede machine

Goede machines voor weinig geld

Top en behulpzaam

Wij wilde iets bestellen, maar helaas lukte dit niet. Een mail gestuurd en wij zijn gelijk super netjes geholpen. Heel erg blij met de hulp en het product.

Goed spul geen halve rommel

Voor het geld en de kwaliteit een perfecte aanrader (hbm gereedschaps kar)

Geweldige service

Altijd goeie service, snelle levertijden en duidelijke communicatie

altijd degelijke en goedkope producten

HBM heeft een breed aanbod in degelijke en vooral goedkope producten/gereedschappen. Het is redelijk eenvoudig via de zoekfunctie het juiste gereedschap te vinden.

Goede club, geen gezeik en goed gereedschap.

Een goede club zonder gedoe en goed gereedschap voor een uitstekend prijsje.

Qualität Mangelhaft Artikelnummer: 9982

Wenn ich nachfrage nach Zoll-Werkzeug für Harley Motorräder und als Abtwort die Artikelnummer: 9982 bekomme, verlasse ich mich eigentlich darauf und will nicht noch nachforschen. Werkzeug völlig ungeeignet und was soll da dann auch noch metrisches Inbus-Werkzeug drin, allerdings kein Zoll-Inbus? Rost an den Zangen schon nach 3 - 4 Tagen und alle Zangen völlig schwergängig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi ding om in elke werkplaats te hebben

Werkt goed, lekker handzaam niet te zwaar om opte tillen.

Alle relevante gereedschappen op 1 plek

Goede omschrijving bij de gereedschappen, leveringen zijn relatief snel afhankelijk van het soort gereedschap.

Uitstekend en Goed geholpen tbv Service en Mail contact!

Na overweging van welke ik.moest nemen, advies gevraagd via mail. Vriendelijk en snel geholpen (wederreactie). Eenmaal besteld ook snel geleverd,ondanks niet in voorraad,Goed contact gehouden door HBM En zelfs na niet thuis zijn toch dag erna weer geleverd. Top service... zeer tevreden,zal vaker terugkomen tbv bestellingen

product voldoet volledig

product volledig zoals verwacht, duidelijke handleiding

Ik ben erg blij met mijn nieuwe compressor. De aanbieding was fantastisch en de levertijd ook. Mijn vorige compressor (niet van jullie) was snel stuk gegaan. En ja het geld had ik niet voor een nieuwe maar met deze aanbieding is het gelukt. De overige items bevallen ook goed. Meestes leg ik gereedschap in mijn auto en dat kwam diezelfde week direct onverwachts van pas. Super fijn en bedankt als ik de 250 win bestel ik dezelfde dag weer meer gereedschap bij, jullie. Goed weekend

Ding gaat als een trein

Muren sleuf machien2,4 kw met 5 schijven besteld Gaat als een trein, wel een zware machine, De truc voor slijpen in muren is van boven naar benenden, dan helpt de zwaartekracht mee, Vervult zijn functie top! Niet langeterijm kunnen testen, Omdat ik smalle buisje moest infrezen wou ik graag maar 4 of 3 schijven erop om smaller te slijpen, echt moest ik hiervoor zelf opvul materiaal vinden zodat de schijven dan nogsteeds goed woeden aangedrukt, dit had er wel bij mogen zitten, maar no big deal

Fantastisch!!!!

Mijn producten :Vaccuumpomp en manometerblok met bijbehorende slangenset . Bovenstaande is zeer zorgvuldig ingepakt en goed beschermt tegen eventuele schokken en/of stoten wat eventueel kan voorkomen tijdens transport , ben zeer content met deze webshop en kijk meestal eerst bij HBM en als hun het niet hebben wat zelden voorkomt dan kijk ik elders. zou zeggen HBM ga zo door!!!

super

snel geleverd en wat het zijn moet

Goede prijs kwaliteitverhouding

Goede website duidelijke informatie en snel geleverd. Producten ook netjes en zoals beloofd. Al met al dus super

Super compressor. Erg stil en vlotte levering. Kortom GEWELDIG!!!

Uitstekend!

Ik heb een boormachine gekocht. De levertijd was ong 2 a 3 dagen (Belgie). De boormachine gaat perfect mee. Goeie batterijduur! Perfect voor de werkvloer!

Zeer scherpe aanbiedingen en groot assortiment

Snelle levering van de spullen die ik besteld heb. Over de kwaliteit was ik ook zeer tevreden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ