Snelle levering van de spullen die ik besteld heb. Over de kwaliteit was ik ook zeer tevreden.
HBM adverteert veel en heeft veel producten voor verschillende doeleinde. De kwaliteit van de meeste producten is niet hoogstaand, maar doet zeker niet onder voor de producten van de gemiddelde bouwmarkt. HBM heeft zijn producten wel beter geprijsd en voelt hierdoor eerlijker aan dan de meeste bouwmarkten. HBM is nog niet telefonisch bereikbaar. In de zaak zelf als zeker met bestellen is er in mijn persoonlijke ervaring goed te merken dat het bedrijf sneller is gegroeid dan het aankan en dit resulteerde zich voor mij in slecht geholpen worden door de klantenservice. Voor de kleine klus is de zaak oké en voor klussen waar geen tijdsdruk bij komt kijken misschien ook. Grotere klussen en klussen met tijdsdruk zou ik persoonlijk komende tijd niet op HBM vertrouwen. Hopelijk in de toekomst weer wel.
Goed op de hoogte gehouden en vlugge levering
Alles bestens
Prima product en precies op tijd geleverd.
Magneetbakjes Magnetische spuitbushoudee Magnetische haakjes
Nog niet gebruikt, maar veelbelovend.
Zeer te vrede
Ik heb ondertussen al enkele keren besteld op Hbm en ze blijven mij elke keer verbazen met hun producten! Prijs kwaliteit een echte aanrader. Als ik iets nodig heb dan raadpleeg zonder twijfelen de website ! Ik zal hier nog vaker bestellen!
Bestellen en betalen gaat zeer vlot, en dan begint het .... Probeer te bellen, krijg je een bandje dat alleen mailen werkt.... 5/09 besteld - 8/09 stuur ik de vraag wanneer mijn goederen exact geleverd worden (vrij concrete vraag denk ik zo). Reactie HBM : "Helaas hebben wij nog geen informatie over de verwachte leverdatum. Zodra het pakket is overgedragen aan de vervoerder ontvang je automatisch een track en trace code. Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Antoinette) Vandaag 12/09 krijg ik een pakje van HBM met een sticker in fluo geel : "LET OP! uw levering bestaat uit meerdere pakketten, dit is een deel van uw order". Dus wat ik dringend nodig heb is er nog niet, mag dus naar de stock rijden om tappen te kopen. Een mens zou graag eens bellen wanneer de rest geleverd wordt (kan morgen al zijn) maar ja dat gaat niet. Dus een mailtje gestuurd, wachtend op een standaard antwoord waar een mens niets mee is. Mijn centen staan ondertussen netjes geparkeerd op de rekening van HBM
Goedemorgen Bert, Wat vervelend dat je de indruk krijgen dat wij je geen informatie kunnen geven en je voorzien van standaard antwoorden. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest! Ik zie dat de rest van je bestelling gisteren is meegegaan met de vervoerder en snel zal worden afgeleverd. De track en trace link die hierbij hoort, heb ik je zojuist per mail gestuurd. Team HBM Machines.
Al vaker iets besteld. Altijd netjes een email over de status en ze leveren goede producten.
Ik bestel al jarenop hbm, en het is een website met een groot assortiment. Laatst een verfspuit besteld voor 35 euro, en nergens goedkoper te vinden. Verwachting was dan ook laag, maar heb de hele woning met stucprimer kunnen spuiten zonder problemen. Top service en goede producten. Zeker aan te raden voor elke diy’er. Er gaan nog veel meer bestellingen volgen!
Eenvoudig kunnen bestellen, goede uitgebreide beschrijving van de producten en op aanraden een variatie van producten aangekocht. Snelle levering, top kwaliteit gereedschap voor een mooie prijs!
Het product voldoet aan de wensen gezien de lage prijs, de koerier had geen geduld tot ik open deed, waardoor ik pas twee dagen later het pakketje kon afhalen.
Een bestelling gedaan op 06/09/2023 En vrijdag op 08/09/2023 geannuleerd Want had de spullen zaterdag 09/09/2023 nodig Voor een klusje met spoed. Klus weg omdat ik er geen spullen voor had, en dan ook nog 4 personen ingepland voor de klus, helaas geen klusje voor hen De bestelling zou in 1 of 2 werkdagen geleverd worden dus ik dacht dit komt goed. Dus niet En de bestelling annuleren is echt niet te doen Ben al vanaf vrijdag bezig maar niet reageren En dan krijg ik vandaag een mailtje dat ze het vandaag 11/09/2023 toch verstuurd hebben Probleem is dat ik morgen 12/09/2023 thuis moet blijven om het pakket niet aan te pakken Misschien een idee voor hbm mail eerder bekijken Voor producten die worden geannuleerd Nu heb ik geen spullen maar wel verzendkosten Ivm gewicht echt niet handig
Goedemorgen John, Wat vervelend dat je dit bij ons hebt ervaren. Na ontvangst van de betaling kunnen wij bestellingen helaas niet meer annuleren. Dit kun je ook vinden tussen onze veelgestelde vragen op de website. Wij geven je wel altijd de optie het te weigeren aan de deur. Dit doen wij om met onze klanten mee te denken. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op alle e-mails, echter is het niet mogelijk alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden, ik zie dat we jouw e-mail binnen 2 werkdagen hebben beantwoord, waarbij we een passende oplossing hebben proberen te bieden. Team HBM Machines.
Makkelijke zoeken, makkelijks bestellen, prima producten en tot nu toe altijd op tijd geleverd. Producten zijn niet per sé top of the range maar prijs kwaliteit is prima.
De vacuum pomp die ik had zag er prima uit. De olie moest ik er zelf in doen. Misschien was een sticker op de machine. Pas op: moet nog olie in, geen overbodige luxe. Verder keurige levering. Ik ga zeker nog een keer in de showroom kijken
Overzichtelijk website, snelle levering
Ik heb een schuurmachine gekocht en deze is van een goede kwaliteit en werkt voortreffelijk. Snel geleverd goede service.
Spullen zijn gewoon goed, niet geweldig. Levertijden worden nogal eens overschreden, morgen binnen is meestal niet het geval.
- 1 mois après : non livré - livreur finis par retourner produit au magasin - 1 mois après retour toujours pas de remboursement
Bonjour, Je vous remercie pour votre message. Nous avons vérifié pour vous et il apparaît que nous avons déjà effectué le remboursement dans la semaine du 29-08-2023. Les paiements effectués par IDEAL sont retournés par Buckaroo. Team HBM Machines.
Na enkele producten van HBM in mijn bezit te hebben, heb ik gemerkt dat gereedschap niet altijd heel duur hoeft te zijn, wat ze verkopen is top materiaal en met een uitstekende na verkoop service !
Karretje van HBM is onze beste derde maatje ;)
Ik gebruik thuis alleen vloerstaande ventilatoren van minimaal 45 cm - dus mijn recensie is daarop gebaseerd. Ze zijn groter en luider dan normaal - dit is geen bureau ventilator - dus verwacht dat niet. Slegs 3 dagen vanaf het plaatsen van de bestelling tot het leveren van de ventilatoren - ik heb besteld 2 x HBM 500mm professionele ventilator met beugel! Geweldig! Goede prijs-kwaliteitverhouding versus opties die beschikbaar zijn in winkels - betere algehele product-ito-vermogen. Zelfs met een omtrek die 10 cm groter is dan de opties in winkels, neemt het niet veel meer ruimte in beslag. Het is een grote ventilator - dus is het niet stil maar ook niet luider dan die huidige winkel versies ik in huis heb. De matzwarte industriële uitstraling is ook prima en het ziet er goed genoeg uit om thuis te gebruiken, niet alleen voor commercieel gebruik. Ik ben zeer gelukkig met mijn aankoop.
Ik moet een airco installeren en bestel bij HBM een kernboor(diamant). Na een paar dagen krijg ik een mail dat het druk is in het magazijn en dat het niet lukt om de boor binnen de beloofde tijd te bezorgen. Wat heb ik aan zo'n mail. Het is nu zaterdag en op maandag wordt er bij ons niet bezorgd. Dus op zijn vroegst wordt dit dinsdag. Daar wordt ik dus helemaal niet blij van. Geef op de site aan dat dit binnen jullie bedrijf speelt. Wees transparant naar de klant. Probeer het probleem op te lossen door meer personeel aan te nemen of stop met de verkoop. Wat een slechte service en een halve ster is eigenlijk al teveel. Ik zit nu met de schade en verwacht niet dat HBM mij daar in tegemoet komt.
Goedemorgen, Vervelend dat de bestelling niet op tijd bij je is bezorgd. Wij zijn druk bezig om dit probleem op te lossen, dit heeft helaas tijd nodig. Ik snap dat dit heel vervelend is en dat je er niet mee geholpen bent. Team HBM Machines
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ