Prachtig materiaal, voor een eerlijke prijs

Ze hebben heel mooi en kwalitatief heel degelijk materiaal, voor een heel betaalbare prijs.

Top producten voor een goede prijs

Top producten voor een goede prijs en goede service.

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Groot assortiment, makkelijk bestellen en het wordt snel afgeleverd.

I received exactly what you promised to ofer.

I find your showroom very nice and your staf awesome persons !

Onbereikbare klantenservice

Paar keer contact proberen te krijgen via de klantenservice, maar sturen geen mail terug. Telefoon hebben ze niet. Bezorgkosten voor 1 pallet is 230 euro en daarvoor wordt je ergens in de week op de dag zelf gemailt dat ze komen. En dan moet je dus thuis zijn. Vervolgens kan de pallet niet verreden worden, die gaat uit de wagen zo op de straat waar de wagen toevallig gestopt is. Waardeloos

Leveringstermijn en wijze van bezorging.

Het product heb ik nog niet uitgeprobeerd, dat ligt nu achter in mijn auto voor transport. Achter in de auto, omdat de wijze waarop HBM de spullen laat bezorgen veel te wensen over laat. Bezorgtijd 1 tot 3 dagen. Dat staat op de site en werd in de winkel bevestigd. Vergeet het maar. HBM kon uiteindelijk absoluut niet zeggen wanneer zij zouden laten bezorgen. Als dat problemen opleverde -ik werk op twee adressen- dan moest ik dat zelf maar oplossen. Wel was het mogelijk het bezorgadres te veranderen. Prima, dat veranderde van Den Haag in Nieuwegein. Zit je in Nieuwegein en krijg je de mail dat er bezorgd wordt. Waar? Locatie: Den Haag. Gelukkig was ik nog op tijd in Den Haag om de goederen achter in mijn auto te leggen. Wat betreft levering beveel ik HBM niet aan.

geweldig

goeie levering en mooie spullen

Unkomplizierte Kaufabwicklung und extrem schnelle Lieferung, TOP!

Immer gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

STOP ! NE PAS COMMANDER !

À LIRE ATTENTIVEMENT AVANT DE PASSER COMMANDER. Je vous déconseille fortement de commander chez HBM machines. J'ai passé une commande de presque 400€ et il me manque la moitié des articles. Les outils sont très mal emballés et votre commande sera distribué en plusieurs colis sans en avoir le détail (impossible de savoir si il manque un outil tant que vous avez-pas tout reçu) Aucune réponse du SAV concernant mon colis manquant ou ma demande de remboursement. Le délai légal de livraison de 30 jours est deja dépassé mais HBM MACHINES s'en fout completement. Ils attendent le retour de Chronopost. C'est un manque de professionalisme complet mais surtout un non-respect des lois e-commerce. Vous devez honorer votre livraison sous 30 jours maximum en europe et répondre à vos clients en cas de problème ou de demande de remboursement. En résumé vous payez pour un service en priant que celui-ci soit correctement honoré mais attention, au moindre petit problème vous aurez que vos yeux pour pleurer ! NE COMMANDEZ PAS CHEZ EUX, REFLECHISSEZ QUELQUES MINUTES À CE MESSAGE ET PENSEZ AU TEMPS ET À L'ARGENT QUE VOUS ALLEZ PERDRE

• Nous recommanderiez-vous? Non

bondig omschreven productinfo; makkelijk je juiste machine te kiezen

Elke keer weer leuk om de mails in te zien; bevestigd mijn keuze en kan met mijn up-to-date info goed meepraten in mijn team over allerlei machines

goede service strake prijzen en goede kwaliteit en snelle levering

Elke bestelling wordt netjes en snel geleverd de kwaliteit van de producten zijn zeer goed.

Prima producten

Geleverd volgens afspraak

Prima producten voor een mooie prijs

Nu 2x een bestelling gedaan bij HBM en dat gaat zeker vaker gebeuren. Als je budget niet al te groot is, krijg je veel 'waar' voor je geld.

afgesproken levertijden worden niet gerespecteerd.

Alles komt veel later toe dan beloofd. druk, druk, druk klinkt het excuus maar dit is echter al maanden zo. Neem dan meer personeel in dienst. of wees te minste eerlijk en zeg bij de bestelling meteen dat het 3 weken gaat duren in plaats bij elke item 1 tot 3 dagen te vermelden. 1/2 ster in de hoop dat jullie verkoop/drukte daalt en de levertijden korter worden.

Geweldig!

Super mooi spul, goeie kwaliteit. En snelle levering!

snelle levering, goed materiaal

Goed materiaal, snel geleverd tegen een prima prijs

Les délais ne sont jamais respectés

Les délais ne sont jamais respectés, 3 jours annoncés, en réalité la livraison prend plus de dix jours ouvrables, au temps commandé directement en Chine c'est aussi rapide et ça revient moins cher. C'était ma dixième et dernière commande, ils ne sont pas fiables.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goed en degelijk voor een eerlijke prijs

Mooie kwaliteit en niet te duur.

HBM 7 Laden Hoog Gereedschapswagen – ZWART. Stevige kar, enkel de bovenste rubber beschermmat ruikt nogal, maar dat zal wel beteren. Tevreden, ook van de efficiëntie en behulpzaamheid bij het afhalen.

Vlot afgehandeld en snel geleverd

Heel snel bevestiging op de mail m.b.t. de bestelling en verzending. Volgende dag in huis! Fijn om op deze manier geleverd te krijgen.

Snel gevonden en besteld, alles snel binnen!

Duidelijke communicatie dat 1 artikel later bezorgd zou worden. 2 dagen later ook in huis.

Voor weinig redelijke kwaliteit, voor de 70euro die ik heb betaald voor de koffer met alles wat je nodig hebt ben ik zeer te vrede

goed materiaal. trage levering!

leveringen duren altijd langer dan de circa 2 dagen die jullie aangeven. is altijd een week later.

Sehr zu Empfehlen

Der Service ist vom Anfang bis zur Lieferung sehr professionell. Schnelle Bearbeitung des Auftrages und immer per E-Mail auf dem neusten stand. Über eine Lieferverzögerung durch erhöhtes Bestellaufkommen wurde sofort Informiert. Und die Bestellte Motorradbühne ist sehr wertig und von guter Qualität. Ich werde diesen Händler unter meinen Favoriten speichern. Ich hoffe auch mal persönlich im Show Room das Angebot zu erkunden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering.