Levering was helaas vertraagd en het duurde lang voor ik de factuur kreeg.

De webshop werkt fijn en is overzichtelijk. Helaas was de levering vertraagd en was het niet duidelijk wanneer ik mijn spullen kon verwachten. Ook duurde het lang voor ik de factuur kreeg.

+prachtige, kwalitatieve gereedschapskist -wielen moet je zelf nog monteren

Zeer blij met de aankoop. +Laden vallen niet zomaar open, zit een consequente stroefheid in ter beveiliging +Wielen van uitstekende kwaliteit nadeel: Wielen zijn nog niet gemonteerd. Met een gewicht van +-110kg heb je zo'n 4 man (''volgens de Arbo'') nodig om hem op zijn kant te leggen, wielen te monteren en weer rechtop te zetten. Dat was jammer, want ik droomde ervan dat ding zo de werkplaats in te rollen.

Voldoende

Snelle levering ,wel wat later dan dat op de site vermeld stond. Maar ondanks tevreden. Product specificatie had wat duidelijker gekund Een lier Hbm 990kg is dus een lier van 495kg.

Top materiaal, een perfecte service en een snelle en voordelige levering.

Top materiaal, een perfecte service en een snelle en voordelige levering. Walter Salens, Oudenaarde, België

Mooie set, goede prijs, snelle levering

Mooie sleutelset inches, dat tegen een mooie prijs en supersnel geleverd. Completer dan ik had verwacht.

ok

ok

Snelle levering goede service

Super!!¡

Simpel, degelijk en precies zoals in de omschrijving

Simpel, degelijk en precies zoals in de omschrijving

PERFECT

Geen afspraak voor het af te leveren

Ik heb een werktafel besteld. Deze ging afgeleverd worden door de leverancier en deze zou een afspraak maken voor af te leveren. Ik heb ook geen bericht ontvangen als het al verzonden was. Gelukkig was ik thuis en heb ik het snel en goed ontvangen. Deel 2 van mijn bestelling duurde iets langer voor af te leveren maar hier kreeg ik wel bericht van in mijn mailbox met track and trace. Dit was via een andere leverancier en kwam beschadigd toe maar dit is correct opgelost door de klantenservice waarvoor dank. De verzendkosten die ik moest betalen 265euro zijn niet weinig, maar dit wist ik toen ik het bestelde.

Helemaal geweldig!

Ik heb hier een transportkar besteld als verjaardagscadeau voor mijn vader. Hele goede communicatie en werd snel en goed geleverd. Het product is precies zoals omschreven en werkt perfect.

Snelle levering en goede service

Product was helaas niet meer nodig, retourneren was erg makkelijk

Buiten de langere levertijd, helemaal goed!

Goed product voor een scherpe prijs. Alleen de levertijd van meer dan 7 dagen is een minpuntje. Maar dat kan een keer gebeuren. Verder helemaal tevreden!

Helemaal in orde

Tot hiertoe enkel positieve ervaringen gehad met bestellen op HBM. Altijd duidelijke communicatie en tijdige leveringen.

goed product en snelle levering.

Een prima zaagmachine voor een zeer goede prijs! De communicatie en levering verliepen heel goed. Al met al PRIMA!

gewoon goed

niks op aan te merken, snel geleverd, alleen een beetje info over de zending en bezorging ontbrak.

perfekt voor een schappelijke prijs

Correcte levering en vlug

Super klasse..!

Goed spul maar er is altijd ruimte voor verbe******

Snelle levering (volgende dag) en prima kwaliteit. Setje c-klemmen besteld van huismerk en waren niet duur en doen wat ze moeten. Groot assortiment, prima winkel.

Ge-wel-dige machines

De levering liet even op zich wachten, maar na een mailbericht was de machine binnen…. En wat voor een machine!! Ik kan nu sl niet meer zonder mijn ‘kleine’ accu cirkelzaag

Een van de bestelde produkten was defect en het werd direkt naar volle tevredenheid van mij opgelost. Gewoonweg geweldig.

Snel geleverd en een hoogwaardig product

Ik heb de cleandisks 125mm besteld. Fantastisch product om verf, roest of poedercoating te verwijderen zonder dat het metaal beschadigd.

Perfect geregeld

Helaas konden ze ivm de drukte niet op tijd leveren, maar ik kreeg netjes een email waarin dat uitgelegd werd, en dat krijg je bijna nooit bij andere leveranciers, dus HBM petje af voor de prima service

Iets te laat geleverd maar zeker het wachten waard!

Door drukte bij de bezorgdienst enige vertraging maar niets minder tevreden met mijn nieuwe handschaaf! :)

Duidelijke website, goed assortiment kasten snelle levering.

Fijn bedrijf om gereedschap kasten en werkbanken aan te schaffen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ