Duidelijke website, goed assortiment kasten snelle levering.

Fijn bedrijf om gereedschap kasten en werkbanken aan te schaffen.

Over het algemeen prima produkten van HBM

Afgezien van de wat krakkemikkige sluiting van de bovenkap op de kolomboormachine (7861) is het een deugdelijk apparaat dat aan mijn verwachtingen voldoet. Voor de prijs van de machine is de kwaliteit goed to zeer goed. Over de erbij gekochte set boren (00324) niets dan lof, prima kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Betaalbaar en breed assortiment

Veel keuze uit verschillende machines die vergelijkbaar zijn met wat “A-merken” op de markt hebben. Doordat er geen merk naam op zit kunnen zij de prijs laag houden. Enige min puntje is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, via e-mail wel goed te bereiken als er iets mis is met de bestelling.

Trage levering, verder tevreden

Lang op m’n accuboor moeten wachten. Verder goede service

Erg blij

Goeie spullen levertijd wat langer dan gepland maar was netjes vermeld met een email

Snel, betaalbaar en betrouwbaar

Voor alle vragen een antwoord. Prijs-kwaliteit verhouding steeds precies goed.

En lange sleutel om kracht mee uit te oefenen maar kan de kracht niet aan

Na eerste keer kracht zetten brak een tandje af

laat weekdeal niet missen

Weekdeal bij HBM....best dadelijk beslissen.Want wanneer je bijkomende info vraagt....antwoord niet of te laat zodat de weekdeal verstreken is. Spijtig want van de bijkomende info die men wenst , kan het afhangen of de weekdeal echt interessant is.... . over het algemeen is HBM niet slecht. Top kwaliteit niet steeds aanwezig, maar prijs kwaliteit is aanvaardbaar. Klantendienst mag best wat sneller en degelijk antwoorden...

Snelle service, fijn klantcontact dus zeker een aanrader

HBM verkoopt prima kwaliteit , de levering ging snel en als je belt naar de klantenservice word je netjes te woord gestaan en goed geholpen. Blij met mijn aankoop bedankt!

Snelle service, goede kwaliteit tegen een fijne prijs

Snel geleverd, goede kwaliteit tegen een prima prijs!

Grote klasse

Geweldig assortiment, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zoek niet verder maar kies voor topklasse voor strakke prijzen.

Ware ist den Preis wert. Versand dauerte lange

Die bestellte Ware scheint nach erster Inaugenscheinnahme ihren Preis wert zu sein. Um endgültig etwas über die Qualität aussagen zu können, muss ich das Werkzeug erst über längere Zeit nutzen. Allerdings hat die Lieferung deutlich länger gedauert, als bei der Bedtellung angegeben. Nach gut einer Woche kam ein Mail, dass das Lager überlastet sei. Hoffen wir mal, dass dies nun behoben ist. Schade fand ich, dass Artikel, solange die Bestellung noch nicht versandt war, nicht nachträglich zur Bestellung hinzugefügt werden konnten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Waardeloos

Geen telefoon nummer. Formulier invullen maar geen antwoord krijgen. Lezen op de site dat het pakket is bezorgd terwijl de bezorger hier niet is geweest. Bijzonder want er is 24/7 4 man personeel aanwezig op het bezorgsadres.Maar ook geen hulp om het op te lossen.Je moet maar wachten. Klussen wachten ook niet! En bovendien ze adverteren ermee dat het er snel is. Ze kunnen ook een nieuwe sturen, en krijgen die ander dan vanzelf retour. Maar nee lekker laten wachten. De klant moet tenslotte niet denken dat hij koning is

Duurde wat langer, maar de kwaliteit is uitstekend.

Klopboor en multitool besteld hier bij HBM zeker een aanrader. Het werk gereedschap is van zeer hoogwaardig kwaliteit voor de prijs die je betaald. Ideaal voor beginnend zzp of voor als je net een bv bent begonnen! De levertijd was wat langer dan verwacht, echter is geduld is een schone zaak en ben ik tevreden!

Werken met Post NL kost jullie klanten

Verschillende bestellingen werden door Post NL nooit aan de deur aangeboden. Erger nog, ze werd soms op een totaal ander adres afgeleverd. Geen papier in de bus, geen nieuws, niets. Dan moet ik lezen op de website dat het pakje is afgeleverd. Dan begint het.. gelukkig hebben we een camera op de voordeur die kan bewijzen dat er nooit is aangebeld. Dan wordt het pakje, omdat we zogenaamd niet thuis waren, afgeleverd in een droppoint kilometers ver. De laatste op liefst 30 km. Het laatste pakje is besteld op 6 augustus. Het werd nooit aangeboden. Uiteindelijk na veel omzwermingen zou het beschadigd terug bezorgd zijn bij HBM op 22 augustus. Echter ook hier geen verder bericht meer. Enkel te lezen op de website van HBM = bestelling afgerond! Ik ben meer en meer op zoek naar andere leveranciers, want met Post NL lukt het gewoon niet meer.

Prima ervaring, snelle levering

Prima ervaring, snelle levering. Helaas waarom zoveel verpakkingsmateriaal, 2 mega grote dozen voor een handje vol artikelen... 1 mega doos, ca100x60x50cm voor een pakje soldeerstaafjes... Dat moet anders kunnen. Zelfde verzenddatum, vanuit zelfde afzendadres, zelfde afleverdatum.

grote inkopen

inmiddels voor honderden € gekocht, van hand gereedschap tot grote gereedschapkarren, wat soms wat jammer is dat een grote order soms in 5 delen word verzonden, waardoor je 5 dagen thuis moet zijn. en ik schrok dat ik op een garagekrik van €170- aan verzendkosten €65- moet betalen. krik dus maar niet gekocht.

Compleet pakket en correcte afhandeling

Informatie goed met compleet pakket en wat er afgesproken is wordt ook goed geregeld.- Snelle levering.

Goed en goedkope spullen, snel geleverd.

Meerdere keren materialen en apparaten bij hun besteld. Tot nu toe altijd zonder problemen. Communicatie gaat goed, en ze leveren snel als de items op voorraad zijn.

Product voldoet goed

Product (rubberen foammat) voldoet goed, ideaal in onze keukenlades. Levering was was wat vertraagd, maar goede communicatie hier over.

Kwalitatief spul maar website is niet helemaal duidelijk

Ik kocht onlangs een band en schijfschuurmachine HBM150 en een aantal schuurbandjes en schuurschijven. De bestelling kwam op het voorziene tijdstip toe op een degelijke manier verpakt. De machine bleek perfect in orde en alle bestelde schuurschijven en bandjes waren er bij. Wat echter niet duidelijk blijkt uit de beschrijving op de website is het soort schuurschijfjes dat nodig is bij de HBM150. Ik was dan maar in de veronderstelling dat de schuurschijfjes met velcro zouden passen. Wat bleek echter, op deze machine moet je de schuurschijfjes met kleefstof bevestigen op de schijf. Mocht dit beter beschreven zijn geweest had ik nu niet met een voorraadje voor mij onbruikbare schijfjes gezeten. Ik hoop dat het mogelijk is om velcro aan te brengen op de machine en zo alsnog de schuurschijfjes te kunnen gebruiken. Maar afgezien hiervan niets dan lof voor HBM.

Goede spullen

Snelle levering goede kwaliteit en leuke acties Ik maak mijn vriend hier heel blij mee

Goeie ervaring

Goeie kwaliteit voor je geld,raad ik men vrienden zeker aan en zou het zeker terug bij HBM bestellen Mvg Dirk

Perfecte levering

Het product werd afgeleverd zoals het hoort. De levertijd was wel vrij lang, maar dit zou komen door de drukte op dat moment.

Super snelle leveringen en super kwalitijt

Altijd alles ontvangen en optijd nog nooit een klacht over gehad

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ