Goedeservice ook als het geleverde producten schade heeft.
Afhalen was makkelijk en ging soepel. Zeer tevreden over de gekochte machines!
Op 08 augustus een accu boormachine besteld die op voorraad is, en de volgende dag geleverd zou worden. Juist deze besteld, omdat ik verder moet met mijn werk. Nu een week later, nog geen idee wanneer de boor machine geleverd gaat worden. Ik vind dit echt klanten oplichting. Ik bestel hier nooit weer
Goedemiddag, Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen over te dragen aan de vervoerder. Vaak redden wij de volgende dag in huis wel, maar niet altijd. Op dit moment hebben wij ook enige vertragingen, hiervoor onze excuses. Ik zie dat je vandaag je bestelling hebt ontvangen. Ik wil je dan ook veel plezier wensen met het artikel! Team HBM Mahcines.
Waarom wordt ik verzocht mijn recensie aan te passen? Er is zeer zeker contact geweest met de klantenservice; Pakket is zoek bij PostNL, dus daar moet ik het maar mee doen. En dan, nog maar een paar weken wachten?? 2 weken geleden een aggregaat besteld van 400 euro! Deze zou gelijk verstuurd zijn en nu 2 weken later nog niks te bekennen! Op de website staat: vandaag besteld, morgen in huis…. Volgens hbm had deze er uiterlijk binnen 5 dagen moeten zijn (in tegenstelling tot loze kreet op website), maar helaas…. Nog altijd niks ontvangen
Hallo Dennis, Op de website staat: Binnen 1 tot 3 werkdagen dragen wij het over aan de vervoerder. De volgende werkdag leveren redden wij vaak wel, maar niet altijd. Ik zie dat je een gedeelte van je bestelling al bijna 2 weken in huis hebt, maar dat 1 pakket vastloopt bij PostNL in het aflevermoment. Wij hebben dit momenteel in onderzoek bij de vervoerder en doen er alles aan om zo snel mogelijk duidelijkheid en een oplossing te hebben. Team HBM Machines.
Revue originale
Lager trekker doet wat het moet doen. Goede kwaliteit en goedkoper dan de setjes die je via fietsen zaken kunt kopen. Levering was prima. Netjes ingepakt en vrij snel aangekomen.
Bestelling duurde wat langer ,maar duidelijk gecommuniceerd door HBM door een nieuw systeem prijs kwaliteit verhouding zijn prima
Perfect te gebruiken voor al hetgeen waarvoor hij staat aangeschreven en meer! Wij gebruiken hem voor het verslepen van campingspullen op festivals, maar ook voor het verwijderen van paardenmest van het land, waarbij we de kar laten voortrekken door het paard, hierbij gebruiken we dan de bijgeleverde zak, makkelijk te legen maar ook weer schoon te maken. Ook de ultieme stevigheidstest gedaan. Zelf op de kar gaan zitten en deze laten voortrekken door het paard :D. Kan niet anders zeggen dan top, vooral de grote wielen die eronder zitten, zijn echt een meerwaarde. Mul zand, gras of steen hij reed overal makkelijk doorheen. Dus voor zowel werk als plezier is hij het een absolute aanrader.
Ich hatte eine Reklamationund diese wurde vorbildlich und sehr schnell zufriedenstellend erledigt. Sehr lobenswert
Een half jaar terug had ik niet verwacht zoveel hbm machines en gereedschap aan te schaffen, door de kwaliteit en prijs was het echter een no brainer. Geen enkele klacht en altijd uiterst goed geholpen. Top bedrijf.
Onlangs enkele spullen besteld onder de veronderstelling dat het binnen 3 werkdagen binnen zou zijn. Echter na deze 3 werkdagen een mailtje ontvangen dat door drukte de bestelling vertraagd is zonder enige verdere indicatie voor de hernieuwde verwachte levertijd (wat wenselijk kan zijn). Op zich zelf kan vertraging door drukte voor komen en is hier niets mis mee, echter dit lijkt een veel voorkomend probleem gebaseerd meerdere review websites. Verwacht daarom ook dat het bezorgd wordt binnen 5 tot 10 werkdagen in plaats van de geadverteerde 3 werkdagen binnen. In mijn ogen zou HBM het logistieke proces moeten verbeteren/meer werknemers in dienst nemen om de 3 werkdagen te bewerkstelligen of de website moeten updaten naar een langere, realistische bezorgtermijn.
Goedemiddag Anne, Bedankt voor je review. Wij nemen dit uiteraard mee in de verbetering van de (klanten)service van HBM Machines. Ik hoop dat je bestelling snel binnen is, en de klus kan beginnen! Team HBM Machines.
Alle info over de producten is goed te vinden. Bestelproces is gemakkelijk. Communicatie via email en telefoon verloopt soepel. Een verbeterpunt is het opvolgen van beloofde acties: we zouden de status van een bestelling via de email krijgen (omdat het product nog via de leverancier moest komen) maar die bleef uit. Ondertussen het product naar tevredenheid binnen.
Snelle levering en een prima machine!
Altijd fijne produkten en betaalbaar
Op de website staat 1-3 werkdagen levertijd. In realiteit 5-10 werkdagen.
Hi Jasper! Wat jammer dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Niet elke bestelling heeft vertraging, indien dit wel gebeurd stellen wij de klanten op de hoogte hiervan. Ik zie dat je bestelling vandaag is overgedragen aan de vervoerder en zo snel mogelijk je kant op komt! Alvast veel plezier met je bestelling. Team HBM Machines.
Ich habe mir einen schweren Werkzeugschrank bestellt. Für den Versand wurden mir 99,99 Euro berechnet (Spedition), der Preis insgesamt ist aber völlig ok! Da der ursprüngliche Auslieferungs-Termin nicht eingehalten werden konnte, bekam ich nach wenigen Tagen eine Email-Benachrichtigung, dass sich der Versand um einige Tage verzögern wird. Habe dann selbst nochmal nachgeschaut und gesehen, dass die Lieferung auch 9 Werktage dauern kann. Habe dann einfach gewartet, ohne in Emails nachzufragen und heute kam dann überraschend in der Früh ein Anruf, dass in ein paar Stunden der Schrank geliefert wird. Das Teil sieht super aus, steht auf einer Einwegpalette - alles passt! Bin voll zufrieden.
Helaas had mijn werkbank wat vertraging opgelopen maar gelukkig werd dit goed gecommuniceerd vanuit de klantenservice. Bij ontvangst netjes ingepakt op een pallet en duidelijke instructies. Denk dat we er binnenkort nog maar een paar aanschaffen voor de zaak! Thanks!
Bonjour, j'ai commandé une toupie HBM 40. après consultation de mon compte client, la commande n'apparait pas bien que j'ai reçu la confirmation de commande et du paiement. 1er mail d 'explication et surprise, une réponse dans les 24H, puis 2 autres mails pour la livraison, idem réponses dans les 24 H et livraison un jour plus tôt que prévue. Service client au top, 5 étoiles. La machine : c'est là que c'est moins bien ! ça reste un gros jouet pas une véritable machine d'atelier, c'est vrai que pour le prix !!! La notice ne correspond pas à la machine ! les photos sont de très mauvaise qualité. impossible d'aligner les tables allonges, ce qui fait que les pièces longues buttent, le système de réglage d'angle a cassé à la première utilisation (ergot en plastique), la clé coudée pour démonter les fraises ne permet pas de tenir l'axe, de ce fait, il tourne et endommage le filetage, heureusement qu'il y a un système de blocage de l'axe mais il faut mettre les doigts dans la machine, le système de serrages des buttées coulissantes est très mal conçu donc difficile de serrer et pour terminer le volant qui permet de monter ou descendre la fraise est très dur à tourner. Résumé : vraiment pas top. Service client OUI ; Machine : NON
I have ordered and paid (1433,00€) and received a confirmation via email that my order was beeing prepared. But that's 8 days ago and since nothing has evolved. My order status is still "collected" to be prepared for sending. A second email dropped in my mail box telling me that there is a delay due intense activity. No date of delivery. No answer to my enquiry email. No way to phone, no way to cancel, and no way to get refund. Are they all on summer holidays at HBM Machines ? One thing they are very good at is sendind daily offers by email. But not at delivering …
Bonjour, Il est dommage que vous ayez dû attendre plus longtemps pour recevoir votre commande, malheureusement nous connaissons des retards en ce moment, nous l'avons indiqué sur le site web et nous envoyons également un e-mail à nos clients à ce sujet. Je vois que vous avez été livré aujourd'hui, je voudrais donc vous souhaiter bonne chance pour votre commande ! Team HBM Machines.
Tout était OK
Ik heb iemand heel blij gemaakt met een HBM cadeaubon!
Al enkele keren een bestelling geplaats van grotere materialen tot klein materiaal. Terugkoppeling via mail keurig. Levering aangegeven tijd keurig. Kan dit bedrijf aanbevelen.
pakketje besteld met enkele gereedschappen. Zeer snel LEGE doos ontvangen. Dit direct gemeld, ondertussen ook mail ontvangen met de melding dat ze geen lucht verkopen, maar ondanks vele mails naar klantendienst geen reacties meer. Wacht nu 2 weken op pakket / heb producten ondertussen niet meer nodig , maar geen reactie....
Hi Francis, Wat vervelend dat het mis is gegaan met je bestelling. We hebben dit intern onderzocht en je de uitkomst hiervan per mail gestuurd. Als je de bestelling niet meer wilt ontvangen, kun je het uiteraard aan de deur weigeren. Retour melden binnen 14 dagen na ontvangst is ook een mogelijkheid. Excuses voor de vertraging! Team HBM Machines.
Nach 18 Tage immer noch keine Ware erhalten, obwohl alles "Vorrätig" war. Werde hier nichts mehr bestellen, auch keinem empfehlen!!!
Guten Morgen! Wie ärgerlich, dass Sie etwas länger auf Ihre Bestellung warten mussten. Wir bemühen uns, Bestellungen innerhalb von 1 bis 3 Werktagen an den Spediteur zu übergeben. Der Transport nach Deutschland dauert etwas länger als in die Niederlande. Wie ich sehe, haben Sie Ihre Bestellung vor ein paar Tagen erhalten, so dass ich Ihnen viel Freude damit wünsche. Team HBM Machines.
Veel genot om met mijn draaibank te werken , we hebben een parkje gekocht voor ons kleinkind en er zat een onderdeeltje om vast te maken tekort bij , ik heb dat zelf kunnen maken met mijn draaibank . Goede aankoop voor een zelfklusser .
Ik had een compressor nodig. Goede aanbieding bij HBM. Snel in huis en voldoet aan de omschrijving en verwachting. De reclame mails komen wel vaak. Dat mag wel beperkter. Wanneer ik nieuw gereedschap nodig heb, weet ik HBM wel te vinden:-)
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ