Alles top geleverd zoals het moet. Voor hobby zeer kwalitatieve machines aan betaalbare prijs. Zeer tevreden!
Bestellingen worden snel en correct geleverd. Prijs kwaliteit zit goed.
Fijn aanbod, goed te doorzoeken op de website. Alles snel ontvangen. Simpele en fijne shop ervaring. Soms mis ik wat transparantie rond hoe 'duurzaam' en/of 'professioneel' een artikel is. 'Professional' is een loze term geworden.
NE JAMAIS COMMANDER SUR HBM MACHINES NEVER ORDER ON HBM MACHINES BESTEL NOOIT DOOR HBM MACHINES oubliez les commandes sur ce site mensonge, servante d'outillage commandée sous la commande N-Z4911985 premiere etape vous etes debités deuxieme etape vous n'avez plus de nouvelles, aucun suivi, aucune livraison, aucune information apres deux tickets ouverts sans reponse. j'ai une petite entreprise et je n'ai pas ma commande qui me met en difficulté. je suis tres mecontent c'est une honte ! pas de telephone, pas de mail, aucune solution, j'ai perdu une belle somme
Bonjour, Nous comprenons votre déception de n'avoir pas encore reçu votre commande. Nos excuses pour le désagrément. Malheureusement, à cause de la forte demande de nos produits et de la période des vacances, nous avons des retards dans la livraison de nos produits palettisés. Nous faisons le maximum pour les livrer le plus tôt possible. Meilleures salutations HBM Machines
De keuze is reuze bij HBM, altijd veel kwaliteitsprodukten op voorraad waardoor de wachttijd qua verzenden tot een minimum wordt beperkt. Deze prijs-kwaliteit verhouding vind je nergens!
Goede aanbieding en binnen 2 dagen geleverd
Voor herhaling vatbaar.
Commande passée le 17/07 et reçue le 05/08, enfin reçue c'est vite dit car j'avais commandé un Tour à métaux à engrenages Profi 280 x 600 HBM complet (1999,99 euros + port) et à la place j'ai reçu des armoires ! Donc il va falloir retourner les armoires et le délai pour ma commande va s'allonger... Je pensais que HBM était plus professionnel mais même les chinois sont meilleurs.
Bonjour, Je vois que vous avez déjà pris contact avec notre service clientèle et qu'une solution est en train d'être trouvée de toute urgence. Team HBM Machines.
levertijd tussen 1 en 3 werkdagen. Dus hoopvol besteld, Vandaag de 3e dag zou mijn bijl binnen komen want hij is op voorraad. Krijg net een mailtje dat de levering vertraagd is en dat ik niet kan annuleren. Morgen vrij genomen om de bijl te kunnen gebruiken. Voor niets dus. Ze vertellen ook niet wanneer hij wel komt. Afspraak is afspraak. Volgende keer maar weer bij Bol of Amazon bestellen.
Goedemorgen Henny, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen! Helaas ondervinden wij momenteel wat vertragingen, waardoor het wat langer kan duren voordat je je bestelling ontvangt. Helaas kunnen wij geen specifieke leverdatum doorgeven. Mocht de bestelling te laat aankomen, is het uiteraard mogelijk om het te weigeren aan de deur of retour aan te melden bij onze klantenservice. Dit recht verlies je uiteraard niet. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Team HBM Machines.
Alles gewoon prima!
Ik heb via de website een gevulde gereedschapskoffer besteld van het eigen merk HBM. De koffer was snel geleverd. Het gereedschap in de koffer was van goede kwaliteit en dat voor een zachte prijs. Heel erg blij mee.
Heel erg tevreden over de aangeschafte machine
Bij hun een Universele Boormachine Standaard besteld en betaald, zou op voorraad zijn. Kreeg enkele malen een standaardmail met de melding dat door drukte vertraging zou zijn ontstaan. Na bijna een week log ik in op het systeem en staat er bij mijn account dat er geen bestellingen zouden zijn gedaan! Daar gaat wel iets vreselijk mis. Heb nu mijn bestelling geannuleerd en verzoek gedaan het geld terug te storten.
Goedemorgen, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Uiteraard is deze bij ons in behandeling gegaan en verwerkt, maar je hebt besteld met een gastaccount. Dit is de reden dat je de order niet ziet in een ander bestaand account. Ik zie dat de bestelling gisteren is overgedragen aan de vervoerder en je het vandaag gaat ontvangen. Ik wil je alvast veel plezier wensen met je bestelling! Team HBM Machines.
Op donderdag 27 juli heb ik een bestelling geplaatst van ruim €1200,- en tot op heden nog steeds niks ontvangen!!! Ik heb de spullen met spoed nodig dus wilde het in 1e instantie op komen halen en dat kon afgelopen dinsdag 1 augustus tussen 11.00 en 13.00 uur. Ik zag dat de standaard bezorgperiode 1 tot 3 werkdagen is dus heb toch gekozen voor bezorgen er vanuitgaande dat het snel geleverd zou worden. Omdat HBM niet telefonisch bereikbaar is heb ik op 2 augustus een mail gestuurd naar de klantenservice. Dit is het antwoord: De order is nog in behandeling en zal zo spoedig mogelijk bezorgd worden. Door wijzigingen die onlangs in ons logistieke proces zijn doorgevoerd, is er helaas enige vertraging opgelopen. "De levertijd kan hierdoor oplopen naar 2-10 werkdagen, maar wij zullen er alles aan doen om de order zo snel mogelijk te verwerken. Onze excuses voor het ongemak. " Als ik het dus af wil halen kan het wel op dinsdag 1 augustus en als het moet worden bezorgd (waar je ook nog eens dik voor moet betalen) heb je het na ruim een week nog steeds niet ontvangen!!!
Goedemorgen, Wat vervelend dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten dan dat je van ons gewend bent. Helaas ondervinden wij momenteel logistieke vertragingen, waardoor palletzendingen langer duren dan normaal. Om onze klanten vooraf op de hoogte te stellen hiervan, hebben wij een melding hiervan op de website staan. Ook sturen wij klanten waarbij vertragingen ontstaan een e-mail hierover. Goed nieuws, ik zie dat je bestelling intussen bezorgd is. Ik wil je dan ook veel plezier wensen met je bestelling! Team HBM Machines.
Goede afhandeling, bestelling kwam iets later dan gepland. Netjes mail overgehad. Daarna vlot geleverd
Accu gereedschap van HBM aangeschaft = Top. Nieuwe aankoop is onderweg. Goed geregeld
Ik had een borstelmachine besteld. Na n paar dagen was ie al afgeleverd! Na 1x vegen deed de aandrijving van de roterende borstel niets meer. In overleg met hbm onderkant gedemonteerd en er bleke twee lange schroeven de boosdoener te zijn. Deze liepen tegen de v-riem. Daarmee was het probleem verholpen. Als dank voor de samenwerking kreeg ik twee nieuwe v-riemen toegestuurd.
Snel geleverd, voldoet volledig aan mijn verwachting. De volgende bestelling is alweer geplaatst.
Heb mijn heggeschaar gebruikt een mooi en goed werkende machine op benzine. Dank hiervoor. Mvg,Chris Leurs
Via Master Milo bij HBM gekomen en zag al snel wat ik zocht voor de vakantie. Prijs was goed en snel besteld en dito geleverd.
Mooie producten voor een leuke prijs Bestel graag bij jullie Ga zo door
Ik bestel met regelmaat bij hbm machines voor mijn klusprojecten thuis. Stelt nooit teleur, altijd dik in orde voor een prima prijs
Snelle levering en goede service alle keren dat ik bij HBM heb besteld. Producten in goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending. Tevens een zeer uitgebreide winkel waar je uren kan rondlopen om handige gereedschappen te vinden. Ik zou er zeker nog een keer bestellen.
Zoals de zin al zegt. Top kwaliteit producten. Niet veel meer woorden voor nodig. Gewoon goed!
Het hele bestel proces alsmede de geleverde compressor is gewoon super. Ik heb ondertussen heel wat HBM materiaal in mijn semi proffesionele werkplaats staan. Co2 lasapparaat, lintzaag, compressor, lucht gereedschap ect, en alles werkt naar behoren.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ