Geweldig!

Geweldige service, supersnel en ook nog kwalitatief een goed product ...dit heet TOP Service! ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Prima deals, correcte en snelle levering

Artikel top-aber sehr viel Spam seit Registrierung.

Hallo HBM-Team! Mit der Bestellung (N-C4807050) war alles top. Leider bekomme ich seither sehr viel Spam mit niederländischer Kennung. Bisher wird alles herausgefiltert, allerdings leidet doch etwas das Vertrauen. Ich hoffe, das bekommt ihr bald in den Griff! Viele Grüße! Michael

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle service voor betaalbare kwaliteitsvolle producten

Ongevraagd reclame mails

Om reclame uit te zetten niet duidelijk waar en waarom niet telefonisch bereikbaar

Ich bin super zufrieden und werde HBM Machines weiter empfehlen

Meine Ware entsprach genau meinen Erwartungen, war super verpackt und ist pünktlich gekommen. Ich bin super zufrieden und werde HBM Machines weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prettige communiciatie en fijne producten

Een multitool, extra zaagbladen en een compressor besteld. De compressor was niet geleverd. Na kort contact, werd er een passende oplossing gevonden. Dit is erg prettig opgelost door HBM. De producten zijn erg fijn en werken prettig.

Goedkoop en snel

Goedkope en stille compressor gekocht, hetzelfde model was elders aanzienlijk duurder. Snelle levering en goedkoop, wat wil je nog meer?

Goed en snel

Snel geleverd en alles van goede kwaliteit

Snelle levering, fijne producten

Tegelsnijder 600mm

Tegelsnijder kussens voor de tegels niet dik genoeg en niet recht geplakt tegels wiebelen De gelijder is van holle stalen buizen dus voor de dikkere tegels vergeet je het maar deze gaan banaan te staan en deze heeft speling en gaat veel te stroef zelf met het juiste olie erop nu mag ik op het werk volle stalen buizen gaan draaien de kussens vervangen door kussens van de juiste hoogte en de gelijder mag ik aanpassen voor de speling uit te krijgen

Prijs/kwaliteit verhouding eigen producten is prima

Heb meerdere producten van het eigen merk gekocht en daar erg tevreden over

Ben heel content met mijn aankoop!

De professionele en tegelijkertijd luxe werkplaatsinrichting is een kwalitatief uitstekend product. Een prima aankoop, ook voor de particulier.

Goede prijs / kwaliteit verhouding en breed assortiment

Als het op voorraad is, is de levering zeer snel. Bij niet op voorraad kun je je belangstelling opgeven. Is het dan weer beschikbaar dan ook vlotte levering.

Aucun service

J ai commandé il y a 6 jours et toujours pas de numéro de suivi commande j ai même envoyé un message au service client....pas de réponse pour une commande dépassant les 1000€ je suis vraiment en colère

• Nous recommanderiez-vous? Non

mooie machine voor een zeer zachte prijs, supersnel geleverd!

De site geeft goede info betreffende de machines, die na een eenvoudige bestelprocedure thuis bezorgd worden. Netjes ingepakt, goede gebruiksaanwijzing erbij. Helemaal top.

***

Ze zegen wel eens goed koop is duur koop hier is duur koop nog duurder egt ongelofelijk heb nog niks binnen gehad wat het naar verwachting doet

Excellente

J'ai commandé un chalumeau et je m'attendais pas de le recevoir aussi vite, il n'y a pas longtemps nous avons aussi acheté 5 toolbox, service toujours top.

Excellente service en supersnelle verzending

Erg veel mooie gereedschappen voor een meer dan schappelijke prijs

Snel en goed!

Bestelde luchtsleutels en haspel mooi optijd geleverd. Alles was goed verkocht!

Snel goed en kwaliteit spullen.

Niks op aan te merken. Je krijgt wat je besteld, alles compleet en goeie bereikbaarheid van klantenservice.

Compleet plaatje

Fijne website met duidelijk beeld van wat je besteld en de specs ervan. Bestellen gaat top en snel geleverd.

Zeer trage levering

Zie overal recensies van snelle leveringen, nu ook eens een minder positieve. Wacht al een hele week op mijn pakket, totaal niet tevreden!! Duurde 3 dagen voordat het pakket bij post nl aangeleverd was.

Verwachting overtroffen

Ik had een contactslot voor mijn aggregaat nodig, was mijn sleutels kwijt. De klantenservice HBM vertelde mij dat ik alleen even een foto van mijn contactslot hoefde te mailen, dan konden zij kijken voor reservesleutels. En dat is gelukt, voor mij echt TOP bedrijf, dikke aanrader!

Besteld en anderedag al in huis en goed product als omschreven dik tevreden erover

Zeer goede zaak en goed contact service uitstekend beveelt dit aan

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ