Geweldige zaagmachine

Verzending ging vlekkeloos. Uitpakken, instellen, accu's zijn goed vol! Ik vind het geluid erg meevallen, zaagt makkelijk door een paar raggels. Mooie afkortzaag, ben er dik tevreden mee ( zeker voor deze prijs)

Sehr guter Service alles perfekt

Bestellung bezahlen liefern alles perfekt

TOP Preis Leistung Verhältnis und super Kundenservice

Habe etwas 'mehr ausgegeben' ( Bestellnummer lautet N-C4841225)...eine Fräsmaschine und etwas Zubehör und kann nur Loben über Service. Da das schweres Ding musste ins Keller und mit dem Platz war auch kritisch, habe paar Male mit Fragen generft und Skizzen mit Bitte um Bemaßung gebeten. Keine 'genervte Antworten', immer professionell und unterstützend. Auch der Preis war günstiger als bei vielen Anbieter aus DE sodass incl. Versand war bei HBM am günstigsten. Qualität der Ware wird sich mit der Zeit zeigen, aber bisher alles SEHR zufriedenstellend. Kann dieses Unternehmen nur empfehlen und werde bestimmt auf ein oder anderes Angebot zugreifen. Vielen Dank und weiter so!

Website is erg gebruiksvriendelijk

De site is erg gebruiksvriendelijk, alleen het verzenden heeft wel aandacht nodig. Het duurt 2/3 dagen dat het binnenkomt en dat is anno 2023 natuurlijk raar. Daarbij kun je het niet naar een afhaalpunt sturen. Dit is voor particulieren die bestellen raar. Ja die werken overdag " over het algemeen"..

Prima bedrijf voor gereedschappen!

Bestelling en afhandeling prima! Heel tevreden met mijn apparaat

Top bedrijf, snelle levering, betrouwbaar , geweldig

Goede service, duidelijke site, leuke acties, snelle levering, betrouwbaar,

Vertraagde belevering - kostelijke retourprocedure

Voor de belevering betaalde ik 10 euro verzendkosten Die levering was vertraagd waardoor ik het product uiteindelijk niet kon gebruiken waarvoor het bestemd was. Omdat het product niet voor de volgende werf kan gebruikt worden, wilde ik deze retouren of ruilen voor een ander product. Helaas moet ik opnieuw retourkosten betalen om deze te retouren. Ik contacteerde de klantenservice maar men kon daar geen uitzondering maken. Ik zal een poging doen om het product via 2dehands aan te bieden. HBM kan ik op basis van deze aankoopervaring niet aanraden

Snelle levering en precies zoals verwacht

Online gezocht, product als verwacht, en vooral snelle levering.

een prima apparaat

de dieselpomp doet wat ie moet doen werkt snel en simpel en was snel geleverd

Alles schnell geliefert

Habe eine HBM 115 Bandsäge bestellt, die Säge ist völlig OK, nur der Unterbau ist zum einen zu niedrig und zum anderen sehr dünnwandig. Der HBM 100Kg Trolley wurde wohl von Praktikanten geschweisst die Nähte sehen wirklich unterirdisch aus. Aber er funktioniert. Insgesamt ist das Preis - Leistungsverhältnis in Ordnung und der Versand erfolgte schnell auf Einwegpallette und gut verpackt.

Handig betrouwbare machines

In een zin top producten

kwalitatief toestel aan goeie prijs

Een compressor gekocht van het huismerk HBM, voorlopig zeer tevreden over.

Super ervaring bij HBM Machines

Ik heb een bitset besteld en die werd super snel geleverd. Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf. Producten voldoen aan mijn verwachtingen.

handig

Geen slangen door de hele werkplaats liggen om te struikkelen.

Snelle levering en top product

Zoals elke keer weer snel geleverd en volledig naar verwachting.

snelle levering, super boormachine!

zoeken, vergelijken, kopen, snel geleverd en gaan. de levering was op tijd en compleet. de bestelde boormachine ging door het beton alsof het boter was. top!

Alles bestens !!! ;)

Der Fahrradlift funktioniert perfekt und wurde auch schnell geliefert.

Enorme logistische Probleme, erfolglos, unreflektiert

Spedition versucht nicht einmal auszuliefern, Mitarbeiter "Jan" ist überfordert und versendet orientierungslos Standardmails und Mitarbeiter "Jennifer" tritt nach desaströser Abwicklung nochmal nach. Seufz, ein richtig sympathischer Laden. Zumindest das Geld kam zügig zurück. Dafür den einen Stern. Zum Glück gibt es andere Hersteller!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Over het algemeen goed

Overzichtelijke website en goede specificaties. Jammer dat de spullen die gezamenlijk zijn besteld in een order los verstuurd worden met een paar dagen verschil. Dan kun je nog niet verder.

Goeie kwaliteit voor een lage prijs!

Erg veel keus aan producten met een snelle levering en van hoogwaardige kwaliteit, voor weinig geld.

Très bon fournisseur

Le matériel est de bonne qualité pour un prix très abordable. Les expéditions sont très rapides. Je recommande vraiment ce site

Uistekend! Snelle levering en topkwaliteit!

Zie boven.

Alle soorten gereedschappen hebben ze ! En toch alles snel geleverd

goed materiaal voor een schappelijke prijs

Goed materiaal en een schappelijke prijs. Ik vind wel dat de verzendkosten soms veel te hoog zijn.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ