Heb gereedschap besteld, alles werd snel en netjes geleverd. Materiaal ziet er goed en degelijk uit en is netjes verpakt. N-C4819383
HBM heeft een duidelijke site waar alles goed en duidelijk staat omschreven. Producten snel geleverd. Ga er nog eens bestellen.
Op de site wordt aangegeven dat twee artikelen te koppelen zijn. Hiervoor worden diet voldoende spullen geleverd. De klantenservice reageert dan met het bericht dat dit inderdaad klopt, maar ze dit niet gaan oplossen. Wel heel teleurstellend, het is ook een kwestie van willen!
Goedemorgen Pieter, Wat jammer dat je een slechte ervaring hebt met ons en een artikel van ons. Wij hebben er nogmaals naar gekeken en zullen je een e-mail sturen om je een oplossing aan te bieden! Team HBM Machines.
Mijn hakselaar werd op tijd bezorgd. Hij doet het prima, maakt wel veel geluid voor een stille hakselaar. Gelukkig heb ik gehoorbeschermers
Fijn bedrijf. Komt afspraken na en reageert netjes op vragen.
Twee achtereenvolgende bestellingen komen niet binnen de op de website aangegeven tijdsbestek. Planning van mijn werkzaamheden loopt hierdoor extra vertraging(en dus meerkosten ) op
Goedemorgen, Wat jammer dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten dan normaal. Helaas ondervinden wij een kleine vertraging, wij doen ons best dit zo snel mogelijk te hebben opgelost. Wij zien dat je bestelling ondertussen is afgeleverd. Wij willen je hier veel plezier mee wensen! Excuses voor het ongemak. Team HBM Machines.
Ik heb verschillende producten gevonden en besteld. Goed en veilig geleverd, geen problemen
Goede product omschrijving, snelle levering en vriendelijke service.
am 21.6. bestellt mit Lieferzeit 1-3 Tage Ware hat bis 10.07. kein Lager verlassen HBM verkauft also Sachen, die sie garnicht haben Totalverlust mit Folgeschaden für uns und keiner reagiert in dem Laden Nie wieder !
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Leider haben wir eine Verzögerung aufgrund einer Änderung in unserem Logistikprozess erfahren. Wir hoffen, dass wir die Bestellung so schnell wie möglich ausliefern können. Wir entschuldigen uns für die Verzögerung. Mit freundlichen Grüßen, HBM Maschinen BV
Livraison dans des délais très raisonnable, les machines sont très bien protégé lors de leur transport (mise en caisse sur palette). Service après vente très réactif et sérieux.
Ik kocht deze set bij HBM.HBM 56-delige bandenreparatieset Ze verkopen echter een set waar je geen band kan repareren. Als het werkelijk bandenvet is wat in de set zit moet je dat dus niet gebruiken. Je hebt echt een vulcaniseer middel nodig en geen bandenvet.
Mijn bestelling is super vlot afgehandeld en met super goede communicatie voor leveringstijd !
Beter dan verwacht mooi instelbaar en stopt automatisch. Geweldig om met de auto mee te nemen 12v stekker en blazen maar.
Netjes & snel geleverd, product is top & van hoge kwaliteit! Goede service, raad de producten van HBM allen aan!
Gereedschapwagen in de aanbieding gelijk besteld. Ook maar doppenset en t-greep inbus er bij besteld. Kijk kunnen weer ff vooruit. Werkt uitstekend.
Ik had alles super snel binnen en het zag er geweldig uit! Ik heb alleen niks kunnen gebruiken omdat ons verzamel gebouw in Rotterdam volledig is uitgebrand.. De dag naarda ik het ontvangen had werd ik in de ochtend overvallen door sirenens en was mijn volledige werkplaats en materiaal samen met 40 andere ondernemers in minder dan een uur kwijt. Ik hoop snel weer aan de slag te kunnen ook met jullie apparatuur.
Zeer goed gerief voor een zeer schappelijke prijs. Het ‘huismerk’ overtreft Proxxon en zeker Dremel.
Ik was op zoek naar een betaalbare afkorter / trekzaag voor een projectje en vond bij HBM in de uitverkoop een wel heel aantrekkelijk model, op accu zelfs en met 2 accu's en een lader meegeleverd! Zo'n aanbieding valt niet te weerstaan. Inmiddels de eerste kleine klusjes mee gedaan en bevalt erg goed. Geen typisch apparaat om even een dikke plank hardhout mee te zagen natuurlijk, maar voor bijv. simpele houten balkjes en in mijn geval wat aluminium LED-strip profielen werkt het perfect. Motor heeft even tijd nodig om op snelheid te komen maar dat is logisch i.v.m. de stroombron (accu). Prima werkbaar als je hem eerst even op gang laat komen als je iets wilt zagen, duurt max. 5 seconden. Dankzij de laserfunctie kun je accuraat werken al is het lijntje niet altijd heel duidelijk. Lasertje moet je apart voeden met 2 batterijtjes (meegeleverd). Vanuit gebruikspositie minder logisch omdat het toestel al op accu werkt, maar dan moet je als fabrikant weer extra bekabeling en omvormertjes installeren. Accu's zelf hebben een LED indicator met knopje om de batterijstatus af te lezen, ideaal. Fijn dat je zo'n apparaat in deze klasse kunt kopen als hobbyist, voor kleine projectjes waar je niet wilt klooien met bijv. een decoupeerzaag maar ook geen kapitaal wilt uitgeven aan iets wat je niet heel vaak nodig hebt.
Die Waren kommen per NL Post extrem schleppend bis überhaupt nicht an. Haben immer wieder mal was bestellt. Das Problem scheint kein Einzelfall zu sein! Auf unsere Bestellung von 14 Tagen warten wir heute noch. Die Sendungsnachverfolgung ist eine Katastrophe. Die Sendung wird händisch bearbeitet. Damit kann ich nichts anfangen. Wurde die etwa gestohlen? Unsere Empfehlung: wenn möglich bei HBM eine Bestellung vermeiden. Schade. Es gibt andere Unternehmen (wenn auch in chinesischer Hand) bei denen klappt es vorbildlich. Innerhalb 24 Stunden hat man da seine Bestellung. Die Qualität der dort bestellten Waren sind sogar in der Qualität etwas besser und preislich günstiger. So geht Wettbewerb!
Guten Morgen! Schade, dass es etwas länger gedauert hat, Ihre Bestellung zu erhalten. Wir haben die Bestellung innerhalb von 2 Tagen an den externen Spediteur weitergeleitet. Wie ich höre, gibt es dort im Moment einige Verzögerungen. Daran können wir leider nicht viel ändern. Es handelt sich um höhere Gewalt. Wie ich sehe, haben Sie Ihre Bestellung vorgestern erhalten. Ich möchte Ihnen viel Freude mit Ihrer Bestellung wünschen! Team HBM Machines
Bon rapport qualité prix. J'ai déjà découpé plusieurs murs et le moteur tient la cadance. La lame n'est pas top qualité mais vu le prix c'est un peu normal. J'ai mis 4 étoiles car le tuyau d'alimentation livré avec est en dessous de tout. Son volume à triplé sous la pression d'eau et il a même explosé à plusieurs endroits. J'ai du le changer dès la première utilisation. Un embout pour le connecter sur un tuyau d'arrosage serait le bienvenu.
Heb ruim een week moeten wachten. Er staat op de website dat mijn bestelling reeds verstuurd zou moeten zijn, maar het pakket is nog niet eens ontvangen bij PostNL. Al met al, dik ontevreden dus….
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je voor je idee te lang hebt gewacht. Wij streven ernaar bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen over te dragen aan de vervoerder. Met jouw bestelling hebben wij deze op werkdag 3 overgedragen, door enige vertragingen bij de externe vervoerder is het pakket 2 werkdagen onderweg geweest. Ik wil ons excuseren voor de verwarring van ons levertermijn. Team HBM Machines
Snelle levering, goed stevig product
Mooie producten voor een goede prijs.
Makkelijk te gebruiken, en ook super dat 2 verschillende producten goed bij elkaar passen.
aucune réactivité dans les envois ils mettent 4 jours à expédier une commande à 2000 € tout en facturant plus de 200 € de frais de livraison et en plus aucun moyen de les contacter
Bonjour, Quel dommage que vous trouviez la livraison de votre commande trop longue. Nous transférons les commandes au transporteur dans un délai de 1 à 3 jours ouvrables, c'est également le cas pour votre commande. Je vois qu'elle est en cours d'acheminement et sera livrée dans 1 de ces jours. Quoi qu'il en soit, je tiens à vous remercier pour vos commentaires concernant les délais de livraison et les frais d'expédition, nous en tiendrons compte dans notre étude de marché. Bonne commande ! Team HBM Machines
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ