Helemaal top

Alle spullen zijn boven verwachting goed

Alles prima verzorgd door HBM en snel geleverd

Hele goeie producten voor een scherpe prijs. Ook werd de bestelling supersnel geleverd en alles was keurig en degelijk verpakt voor een veilig transport.

Goede klantenservice

Snelle en goede afhandeling van garantie

Top geregeld

Snelle bevestiging Snelle levering Met andere woorden meer dan tevreden dit is een bedrijf waar je moet bestellen

bestelling en aflevering 100% klantenservice 0,0

ik heb de boormachine nu 14 dagen in mijn bezit en kan na tweemaal contact nog geen gat boren. als mijn boor het materiaal raakt, gaat hij stil staan en de motor loopt gewoon door. ik heb nog geen verstandig antwoord gehad en er is ook nog geen oplossing geoppert. zou het niet mogelijk zijn in dergelijke gevallen een belletje te plegen voor de duidelijkheid?

slechte oplossing klantenservice

vorige week vrijdag 4 x stellingskast besteld €149,99 per stuk afgelopen maandag gekeken op de site wanneer het geleverd word zie ik tot mijn verbazing dat de stelling nu €119,99 kost in de november deals dit gemeld bij klanten service het enige wat hun kunnen is €15 cadeau bonnen per stellingskast lijkt me toch raar ik heb nu aangegeven het weer retour te sturen en dan weer bestellen ben ik goedkoper uit dan hoe ze het nu oplossen jammer van de tijd en energie .

Tevreden en ben van plan hier nog aankopen te doen!

Makkelijke website. Goede afhandeling en snelle bezorging van goede werktuigen. Ben zeer tevreden van mijn geleverde bestellingen!

Goede afwikkeling van de bestelling.

Besteld, betaald, en verstuurd. Meer moet dat niet zijn! Tevreden.

Je snapt soms hoe ze het maken kunnen voor zo weinig en dat het dan toch nog goed is!

In mijn professionele IT leven vele duizenden uitgegeven aan gereedschap. De kwaliteit moest voorop staan en mocht je nooit in de steek laten. De koffer/trolly die ik nu gekocht heb is naast compleet en voor bijna alles toepasbaar van behoorlijke kwaliteit waar ik de rest van m'n leven mee kan doen. En dat allemaal voor rond de 70 euro! Kortom, blij mee.

Goed gereedschap voor weinig geld.

Zeer tevreden met mijn aankopen, degelijke kwaliteit, en ik heb niet het idee dat ik te veel betaald heb. De verzendkosten zijn wel wat hoog.

Snel, degelijk, eerlijke prijs

Levering snel uitgevoerd na aankoop door professionele koerier. Pakket goed en stevig verpakt. Werkbank (171cm, houten blad) makkelijk te monteren aan de hand van het instructieboek.

Duidelijkheid en vertrouwen van het bedrijf

In eerste instantie bladerde ik door de website van het bedrijf, las erover en de ervaring die het bedrijf heeft, en ik was er van onder de indruk Ik bestelde een zaag die de beste prijs had en sterk was, naast de service om eventuele vragen per post te beantwoorden. Hij arriveerde per post tegen een lage prijs en snel، Ik raad dit bedrijf aan, vul een vertrouwens

Apparaat prima, gebruiksaanwijzing echt onder de maat

De doos is in het Nederlands. De manual in het Engels. Nu heb ik bij mijn opleiding als monteur ook een cursus technisch Engels gevolgd. Maar zelfs voor mij haast niet te doen. Teksten worden midden in woorden afgebroken. Je wilt het product goed gebruiken dus "RTFM", dat lukt dus niet zo. En dat is jammer.

Gewoon goed ,zoals altijd

Gewoon goed, meermalen besteld,altijd prima communicatie. Het bestelde altijd binnen redelijke tijd bezorgd.

Marchandise non livrée

Nous sommes le 15/11 Depuis le 24 octobre j'ai commandé une boite à outils Je n'ai à ce jour aucune explication qui tienne la route. Aucun contact direct n'est possible. Le délai initial était de 6 jours

• Nous recommanderiez-vous? Non

SNELLE levering , goed verpakt . Leuk geprijsd

Ik bestelde de bovenfrees machine 1200 Watt en dan maar ineens de set van 66 bijhorende freeskoppen in koffertje EN het kistje van 12 extra koppen. Het LEEK even wat tijd te gaan duren eer mijn bestellinggemeld werd als " bijeen verzameld".. maar op de DERDE werkdag na bestelling kreeg ik s'ochtends melding van spoedige levering.. Om 13:28 was de man van POST.NL bij me langs geweest . Terwijl ik NET eventjes negen minuutjes weg MOEST. Het valt op. De zending is met zorg verpakt. En compleet. Nu snel gaan oefenen om GOED te leren frezen !!

Naprawdę profesjonalny sprzęt

Tyczki zrobione solidnie z pomysłem każdemu wyzwaniu dadzą rade

Solide stellingkast met uitstraling

Kasten werden op tijd geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. Staat als een huis en ziet er fraai uit.

Goed produkt en snelle levering

De laminaatsnijder is een eenvoudig maar goed produkt. Levering was snel en zorgvuldig verpakt.

Betrouwbaar en vlug

Ik heb al meerdere artikelen van HBM en ze presteren allen naar verwachting

Goede prijs, Snel en betrouwbaar

Uitgebreid assortiment goed geprijsd. Bestelling was binnen 4 dagen compleet afgeleverd.

Doet wat die moet doen.

Was in het beging sceptisch. Vanwege de goedkope prijs. Maar hij werkt perfect.

HBM bedankt, jullie zijn mijn specialisten.

Lang gezocht en toch gevonden, dit uitstekend setje komt als geroepen. Als stoma patiënt zit ik altijd te kloje om dat gat op de juiste maat te knippen.

Vlot

Snelle en vlotte service. Alles was goed verpakt

Bestelling voldeed geheel aan de verwachtingen.

Goede snelle website met juiste en volledige info bij duidelijke foto's van de produkten. Makkelijke betalingsafhandeling en juiste informatie over levertijden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ