Keurig

Mijn product kwam later dan verwacht, en ik heb mijn klus daarom op een andere wijze afgemaakt. De manier waarop het bedrijf reageerde daarop, is meer dan uitstekend. Heel vriendelijk, fatsoenlijk en redelijk. Bij de retour kreeg ik verzendkosten terug, zonder daarom te vragen, en ook de snelheid en duidelijke manier waarop is gecommuniceerd is prima. Ondanks dat ik geen gebruik heb kunnen maken van jullie product, heb ik wel een fijne en keurige ervaring met jullie bedrijf. Het zal mij er iig niet van weerhouden mocht de situatie zich weer voordoen nogmaals jullie site bezoeken voor een eventuele aanschaf.

Goed geregeld!

Nette communicatie inzake vertraging in levering. Product en levering helemaal naar tevredenheid.

Ik heb een nieuwe machine bij u besteld maar ik krijg een gebruikte tweedehands geleverd.

Ik heb een nieuwe machine besteld maar ik krijg een gebruikte tweedehands geleverd. Erg benieuwd of dit netjes opgelost gaat worden.

Goed materiaal snel bezorgd

Gereedschap gekocht wat ik nog niet had en best specifiek was (14 mm hex). Gelijk gevonden bij HBM!

goede kwaliteit voor goede prijs

goede service en levertijd

Slecht

Ze doen weinig of totaal niets voor de consument indien een levering blijft hangen bij post.nl een levering binnen drie dagen is ondertussen al twee weken doordat het blijft hangen bij post.nl . Maar ondertussen weet ik dat hbm verantwoordelijk is tot aflevering van het pakket en daar loopt het spaak .ik moet wel zeggen bij eerdere bestellingen nooit problemen gehad

Het Betere Werk, goede kwaliteit klantvriendelijk geleverd.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. De werkplaatsinrichting was eenvoudig te monteren. Ruim voldoende montagemateriaal en betere kwaliteit dan verwacht.

levering heeft lang geduurd,

Communicatie over de uitgestelde levering moet beter, maar het product is "gewoon" goed.

Goedkoop, goed spul, snel geleverd!

Heb eigenlijk niets meer toe te voegen. Besteld via internet obv duidelijke afbeeldingen en omschrijven. Duidelijke e-mail bevestiging en factuur. Spullen volgende dag meteen geleverd. Zo als het hoort dus en voor een hele bescheiden prijs. :-)

Goede prijs en kwaliteit

Het gereedschap doet niet onder voor de bekende A merken maar is wel een fractie van de prijs.

Actie artikel niet voldoende beschikbaar

Tijdens afgelopen tool fest was er van de HBM 8" Vlak en Vandiktebank (Artikelnr. 8642) nagenoeg constant te weinig voorraad (en dus niet beschikbaar) om te bestellen. Diverse malen de mail service geprobeerd als het artikel weer beschikbaar is om dan een melding te krijgen, dit werkte goed, althans ik kreeg verschillende malen 1 mail, echter was het artikel niet meer beschikbaar. Nu de actie voorbij is is het artikel wel beschikbaar (echter niet meer voor de actieprijs). Ik heb via mail 2x contact gehad, netjes antwoord gekregen, echter niet op de vragen die ik stelde, mooi verhaal gekregen over niet weten welke artikelen in een actie komen en hoelang een actie gaat duren (tevens vind men de zin: Dit kan sterk variëren afhankelijk van voorraadposities en het gekozen commercieel beleid, erg mooi denk ik, daar deze elke keer werd gebruikt bij het beantwoorden).

Super tevreden, top kwaliteit.

Met een leuke aanbieding hebben wij ons werkplaats besteld. Alles werd snel geleverd en het was vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Kwalitatief goed materiaal en onze schuur ziet er weer geweldig uit met genoeg opbergruimte. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Altijd goed

Heb al meerdere keren materialen besteld is mij zeer goed bevallen, ik ga expres niet naar de winkel zelf want kom altijd met meer terug dan waar ik voor kwam en zeker ook goed geprijsd, binnenkort weer is wat bestellen

Werkt goed

Ik had een lucht slijptol gekocht en hij werkt echt uitstekend

goede service en snelle levering

altijd fijn shoppen op de site, snelle levering en goede service. altijd graag weer.

Goede prijs kwaliteit

Snelle bezorging, goede kwaliteit materiaal.

Onbetrouwbare partner HBM

Beste toekomstige klanten voor hbm ik ben een zeer ontevreden klant die een combinatie machine heeft gekocht de aankoop ging perfect op 16-5-23 en zou bezorgt worden op 23-5-23 het begon al dat ik geen track&tracé code kreeg Ik zet een mail naar de klantenservice snel bericht gekregen dat het 25-5-23 wordt afgeleverd niets is miderwaar inderdaad niets gelevert na wat mail naar de klantenservice die nergens meer op reageren we gaan ondertussen naar 31 mei en jawel nog steeds geen combinatie machine dus ik kan u meedelen toekomstige klanten de palletbezorging van hbm laat nog al te wensen over en de communicatie ook al hebben ze je telefoonr Ben nog steeds in afwachting van gr henk

HBM 30 Meter Luchthaspel met Draaibaar Onderstel (met een beetje werk ;-) )

Mijn oude 30 meter luchthaspel was aan vervanging toe (lekkende slang op meerdere plaatsen). Bij HBM een (nagenoeg exact dezelfde) nieuwe haspel gevonden voor een scherpe prijs. Zo scherp zelfs dat het vervangen van de oude slang voor een nieuwe fors duurder was dan een nieuwe haspel (daar ga je met je duurzaamheidsgedachte :-( ). De haspel werd snel geleverd. Geen problemen daar. Helaas is de aansluiting voor het gereedschap net niet passend voor mijn bestaande (Airpress) gereedschap. Geen probleem want ik heb de oude aansluitingen van de defecte haspel nog beschikbaar. Nadat ik de aansluiting had vervangen, werkte al het gereedschap weer naar behoren. Dus 5 sterren als je geen Airpress gereedschap hebt; 4 sterren als je dat wel hebt ;-) (Vandaar dat mijn beoordeling op 4½ ster staat)

Snel geleverd goede service

Gewoon goede snelle levering En fijne service snel andwoord op vragen

Goede service snelle levering kwaliteits producten en dat voor een zacht prijsje

Prudocten die ik had besteld kwamen netjes optijd aan en waren goed verpakt. Hbm eigen merk is zeker geen troep! Ik verbaas me dat het zulks kwaliteit is voor een leuk bedrag! Ga zo door!

Odlična kupnja !

Veliki izbor, odlične cijene, mogućnost kupnje B2B za poduzeća iz EU. Jednom riječju, Odlično !

• Biste li nam preporučili? Yes

Perfect product en snelle levering

Snel in huis en keurig verpakt Kwaliteit zoals beschreven op sit

Snel geleverd en makkelijk te monteren

De werkbank werd 2 dagen na de bestelling al geleverd. Hij was snel in elkaar gezet en heeft een mooi uiterlijk. Niet alles is even stevig en het hout is vrij zacht, maar dat is met deze prijs ook niet heel vreemd.

Prima product en goede service

Tegelzaagmachine werkt prima, prijs Kwaliteit is goed! WhatsApp contact gehad, dit was ook uitstekend!

20 / 5.000 Vertaalresultaten Vertaalresultaat zeer goede service

vriendelijke en snelle bediening. zeer snelle levertijd en concurrerende prijs. machines van hoge kwaliteit.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ