Snel geleverd voor strakke prijs

Prima product

Perfect!!!

Snelle duidelijke afhandeling en nette bezorging

Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit

Een jumpstarter voor mijn auto gekocht met een ingebouwde compressor. Beide werken prima en likken van goede kwaliteit.

Goed, snel en betrouwbaar

Besteld en naar tevredenheid gekregen.

Goedkoop en topkwaliteit

Fijn bedrijf om gereedschap te bestellen. Één van de goedkoopste aanbieders op internet met kwalitatief hoogwaardige producten.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke website, goede productinformatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering de volgende dag, Kom zeker weer eens terug!

Fijne website met veel keuze en snelle levering

Ik heb al vaker wat besteld bij HBM en steeds tot tevredenheid. De website is net een snoeptrommel waarbij je steeds weer wat lekkers vind.

Top!!

Top, net hetgene dat ik zocht !!

Snelle sevice, kwaliteit gereedschap.

Mooie aanvulling voor ons gereedschap arcotiment, van alle markten thuis

Snel en betrouwbaar

Na een duidelijke website met veel gereedschap komt het na het bestellen ook snel binnen!

Goed en overzichtelijk

Snelle bezorging

Super spul

Kwaliteit en betrouwbaar tegen een superprijs. Wat wil je nog meer?

Goed aanbod huismerk producten van hoog niveau

Bij HBM vind je producten met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een top bedrijf met snelle levering

Een snelle levering gehad op mijn bestelling. Goed materiaal.

snelle levering, goed product zoals beschreven

Het product gevonden via google snel gevonden op de hbm site. prima afhandeling.

Veel te duur

Onlangs Ultrasoon reiniger gekocht met 1 liter Tickopur R33 als vloeistof. Service was prima maar wel genaaid door de prijs van 1Liter Tickopur voor 49 euro, elders te krijgen van hetzelfde merk en dan 38 euro voor 2Liter!!

goede producten snelle levering

gevonden wat ik zocht, snel besteld, snel geleverd, goede prijs-kwaliteit

Wat je zoekt krijg je ook.

Uitstekende ervaring met de aangekochte spullen en dat voor een prima prijs met een snelle bezorging. Wat wil je nog meer. Prima toch.

Alles altijd netjes geleverd en betaalbaar

Goede producten voor een goede prijs en prima service.

Kreeg nieuwe afkort/cirkelzaagmachine na panne

Nadat mijn machine kapot ging tijdens het stellen van het blad heeft HBM mij een nieuw exemplaar gegeven, thuisbezorgd en al!

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit en netjes verpakt

superslecht

Je besyelf een artikel, verkeerde wordt geleverd en je mag zelf de kosten betalen om het terug te sturen. Bij je bestelling v h juiste artikel worden weer verzendkosten berekend. Dan alleen maar online heen en weer en niet eens even de klant bellen. Wat een slechte service! Geen enkele intentie om de eigen fout te herstellen. Weet je gelijk waar je staat als klant...

Topzaak

Wipzaag 400v gekocht Alles naar zeer tevredenheid 100% correct. Zowel bestelling. Vooraf betaalt en levering En. Machine. Voldoet. Boven

Vertrouwen wint altijd

Ik ken deze HBM club nog vanuit de Bartels tijd in Zevenaar. Toen waren vader en zoon bereid alles voor je te doen de klant tevreden te stellen. Bartels bestaat niet meer, HBM wel. Dat zegt genoeg. Top bedrijf met groot assortiment en goede service. Kortom, koop hier graag.

Kwaliteit goed ,levering perfect

1010 Grote Esch