Super service!

Had problemen met een artikel, dit via de mail aangegeven en ze hebben dit meteen super opgelost.

Uitstekende service!!

Makkelijk en duidelijk bestellen en snelle keurige levering.

Snel geleverd en een goede kwaliteit!!

Snel geleverd en een goede kwaliteit!!

Artikelen zijn geleverd en naar verwachting

Artikelen zijn geleverd en naar verwachting. Geen bijzonderheden op de bestelling aan te merken.

Perfecto

Goeie beschrijving, goeie spullen! Wordt goed op de hoogte gehouden met een bestelling, Kom zeker terug voor meer.

topleveringen en naverkoopdienst.

naverkoopdienst hielp deskundig en snel toen ik iets verkeerds bestelde. Dank u Andere leveringen, waar voor je centen:) correct. MVG

Snelle levering en prima kwaliteit!

Ik heb de afweging gemaakt tussen huren van de machine bij een van de bekende verhuurbedrijven en het zelf kopen bij HBM. Bij 6 dagen gebruik kon het kopen van de machine al uit! Machine was de volgende dag al geleverd en heb hiermee al het werk kunnen uitvoeren. Prima machine en snelle levering!

Correct, snel en goedkoop.

Mijn bestelling werd snel geleverd. De producten waren van goede kwaliteit en dat voor een goede prijs. Zeer aanbeveelbaar deze shop.

Goed voor het geld

De afwerking is niet helemaal netjes. Maar voor het geld is het een top machine. En als je het zelf een beetje bijwerkt is er niks mis.

Helemaal fijn!

Automatische Lashelm, lijmtang, lashandschoenen, állemaal HBM eigen merk. Zeer betaalbaar en gewoon goed! Nee, echt fijn! Na wat gehannes met oud spul een automatische lashelm voor een paar tientjes van HBM gekocht, dát had ik eerder moeten doen. Hij heeft z'n geld in 1 zaterdagmiddag al terug verdiend. Helemaal instelbaar, slijpstand, zit prima. Handschoen, past steeds beter en kan er goed (fijn en precies) mee werken. En de grote lijmtangen voor dat geld? Hoe dan!? Meer dan degelijk voor de hobbyist, daar ga ik veel plezier van hebben.

Zeer snelle hulp via klantendienst

Bijkomende vragen over de bestelling werden zeer snel opgevangen en verduidelijkt via e-mail

Perfecte prijs voor goed gereedschap!

Snel geleverd en kon direct gebruiken, maakt het klussen makkelijk en dat ook voor een mooie prijs!

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd

Snel bezorgd, groot assortiment met degelijk gereedschap voor een redelijke prijs

altijd wel tevreden!

Heb vaker bij HBM besteld en zal zeker vaker wat bestellen. Het eenige wat ik graag anders zou zien, maar dat is persoonlijk, dat de bestelling in zijn geheel wordt bezorgd. Het mag van mij best even duren want nu heb ik voor 5 (verschillende) producten, 3 pakketten ontvangen. Liever dus even wachten en in een keer de hele bestelling. Misschien kan dat tijdens het bestelproces aangevinkt worden.

Mooie producten snel geleverd

Elke keer als ik iets specifiek zoek dan vind ik het bij HBM. Ideaal voor mijn auto en gereedschaps hobby

Fantastische prijs en kwaliteit

Mooie figuurzaagmachine gekocht voor thuis gebruik, een goede prijs en kwaliteit. Mijn bestelling online gedaan en werd snel geleverd.

Super prijs kwaliteit

Een aantal borensets en slijpschijven gekocht. Het huismerk is van prima kwaliteit. De bekende merken (Makita en Beta in mijn geval) zijn daarbovenop zeer scherp geprijsd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Producten goed. Verzending had iets vlotter kunnen zijn

Goeie set met een goede prijs kwaliteit verhouding

De tang en de adereindhulzen zijn van goeie kwaliteit. Aleen het bakje waar de adereindhulzen in zitten is een beetje slap. Maar gelukkig hebben jullie hele mooie assortiment bakjes dus daar heb ik er een paar van bij besteld en toen was dat probleem ook wer opgelost.

Fijne machines voor goede prijs

Ik heb een heftafel besteld en voldoet prima. Ik bestel geregeld bij hbm. Hebben goede producten.

super snelle levering

werkt perfect

Snelle levering en goed gereedschap!

Levering netjes op tijd

De levering was netjes op tijd en de machines waren uitstekend ingepakt. Graag als punt meenemen dat twee zware machines op elkaar gestapeld niet handig is om er zelf af te krijgen. Machines getest en zijn prima in orde.

Producten zijn van uitstekende kwaliteit.

De producten zijn zoals omschreven van zeer hoge kwaliteit. De levering snel. En goede prijs/ kwaliteit verhouding.

kloten ik wil eigenlijk min 5 sterren geven

heb wat besteld dat niet goed is er zou een andere opgestuurd worden bijna 2 weken verder nog niets klantenservice niet bereikbaar

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ