Nu 2x een bestelling gedaan bij HBM en dat gaat zeker vaker gebeuren. Als je budget niet al te groot is, krijg je veel 'waar' voor je geld.
Alles komt veel later toe dan beloofd. druk, druk, druk klinkt het excuus maar dit is echter al maanden zo. Neem dan meer personeel in dienst. of wees te minste eerlijk en zeg bij de bestelling meteen dat het 3 weken gaat duren in plaats bij elke item 1 tot 3 dagen te vermelden. 1/2 ster in de hoop dat jullie verkoop/drukte daalt en de levertijden korter worden.
Goedemorgen, Vervelend dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen. Wij zijn druk bezig om de vertragingen onder controle te krijgen. Helaas heeft dit tijd nodig. Team HBM Machines
Super mooi spul, goeie kwaliteit. En snelle levering!
Goed materiaal, snel geleverd tegen een prima prijs
Les délais ne sont jamais respectés, 3 jours annoncés, en réalité la livraison prend plus de dix jours ouvrables, au temps commandé directement en Chine c'est aussi rapide et ça revient moins cher. C'était ma dixième et dernière commande, ils ne sont pas fiables.
Bonjour, Je suis contrarié d'apprendre que la livraison n'a pas été effectuée à temps. Malheureusement, la livraison en France / Belgique prend plus de 3 jours. De plus, nous avons récemment eu des problèmes avec notre logistique qui ont retardé les livraisons. Team HBM Machines
HBM 7 Laden Hoog Gereedschapswagen – ZWART. Stevige kar, enkel de bovenste rubber beschermmat ruikt nogal, maar dat zal wel beteren. Tevreden, ook van de efficiëntie en behulpzaamheid bij het afhalen.
Heel snel bevestiging op de mail m.b.t. de bestelling en verzending. Volgende dag in huis! Fijn om op deze manier geleverd te krijgen.
Duidelijke communicatie dat 1 artikel later bezorgd zou worden. 2 dagen later ook in huis.
Voor weinig redelijke kwaliteit, voor de 70euro die ik heb betaald voor de koffer met alles wat je nodig hebt ben ik zeer te vrede
leveringen duren altijd langer dan de circa 2 dagen die jullie aangeven. is altijd een week later.
Der Service ist vom Anfang bis zur Lieferung sehr professionell. Schnelle Bearbeitung des Auftrages und immer per E-Mail auf dem neusten stand. Über eine Lieferverzögerung durch erhöhtes Bestellaufkommen wurde sofort Informiert. Und die Bestellte Motorradbühne ist sehr wertig und von guter Qualität. Ich werde diesen Händler unter meinen Favoriten speichern. Ich hoffe auch mal persönlich im Show Room das Angebot zu erkunden.
Snelle levering.
Na lang twijfelen toch maar een bestelling geplaatst, je wil tenminste het voordeel van de twijfel geven maar daar heb ik nu redelijk spijt van. Een bestelling van om en bij de 1400 euro geplaatst op zondag avond,je leest in de reviews dat er in het verleden problemen waren met levertijden en opvolging maar dat dit inmiddels volledig verleden tijd is. Niet dus blijkt , levertijd binnen de 3 dagen, net om deze reden plaatste ik mijn bestelling....goed , laat het dan nog 4 dagen zijn maar als je hier reclame voor maakt zorg dan dat je dit ook kan nakomen en anders verwijder je het van uw website. Een contact formulier verstuurd naar de klantendienst, geen antwoord....neemt best wel wat tijd in beslag om deze te beantwoorden lijkt me. Telefonisch onbereikbaar, 't ja....ongezien zeg ik, zeker wanneer dit bewust is. Binnenkort ben ik met verlof en staat er een levering klaar die niet kan bezorgd worden, hoe gaan we dat dan oplossen HBM ? Ga ik deze 2 keer betalen ? Mijn eerste en laatste bestelling en ze werd nog niet geleverd. Slechte service noem ik dit.
Goedemorgen Sven, Wat vervelend dat je deze ervaring bij ons hebt! Ik zie dat je gisteren een e-mail hebt gestuurd, deze hebben wij 3 kwartier nadat het binnen is gekomen hebben beantwoord, wellicht is deze in je spambox terecht gekomen. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen over te dragen aan onze vervoerder, echter hebben wij momenteel nog enige vertraging, met name de grote pallet leveringen. Wij doen ons uiterste best de zendingen onder controle te krijgen, echter vergt dit wat tijd. Wij hopen dat je bestelling snel en op tijd zal arriveren! Team HBM Machines.
Precies wat ik zocht voor de beste vindbare prijs, eenmaal thuis de spullen in handen verrast over de kwaliteit ervan. Zeker tevreden!
juiste keuze - overzichtelijk - snel
Het is net de winkel van Sinkel. Er is écht van alles te koop en tegen sterk concurrerende prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Mooi verpakt en afgeleverd.
product voldoet aan alle verwachtingen.
Ik heb meerdere dingen besteld waarop last minute mijn pick up dag veranderde. Erg vriendelijk geholpen en geen groot probleem gemaakt dat ik het toch een dagje eerder kwam ophalen dan afgesproken. Gelijk het geheele aanbod gezien en erg onder de indruk van het assortiment in de winkel. Zeker nog moeite waard om er goede dag toch te gaan kijken.
Na het contact met de klantendienst wat al heel goed verlopen was 2 kasten besteld. Super tevreden mee!
Goede producten van een zeer goede kwaliteit. Vlotte levering. Bedankt, top
Ik koop regelmatig bij HBM en ben altijd wel tevreden . Het grote nadeel vind ik dat je bij garantie zelf het artikel bij HBM aan moet leveren en ophalen als je het in de winkel hebt gekocht. Ik had laatst een geval dat ik het op vrijdag gebracht had en op maandag kreeg ik al een mailtje dat het klaar was. Dus weer 85 km in de auto want met POSTNL versturen is voor een compressor ook niet interessant. Graag zou ik hier verbetering in zien. En ook, zoals ik ook al regelmatig in de reviews lees, in de bereikbaarheid. Graag ook telefonische ocntact mogelijkheid.
Goedemorgen Jan, Bedankt voor je feedback! Als je een artikel in de winkel hebt gekocht, is het niet verplicht om het in de winkel weer te retourneren. Ik zie dat je contact met ons hebt gehad, waarbij wij de optie hebben aangeboden om het kosteloos per post naar ons te retourneren. Je hebt aangegeven dat je er wat haast bij had, en dat je daarom naar de winkel bent gekomen. Dit had ook te maken met het feit dat je de compressor niet wilde verpakken. Team HBM Machines.
I bought a polisher with accu's. Works well, feels good and was very cheap vs competition.
Al wat vaker tot volle tevredenheid hier spullen gekocht , tot nu toe dan , na 2 dagen is de order nog steeds niet verwerkt en is er zicht op een leverdatum, gebeurt natuurlijk altijd als je iets met spoed nodig hebt en het nergens anders leverbaar is, Jammer . Haal de tekst “1 tot 3 dagen levertijd “ dan maar weg . Toch blijft het mijn favoriete gereedschap leverancier . Nobody is perfect .
Gasflesenwagen gekocht,netjes geleverd en een duidelijke Nederlandse montagevoorschrift erbij. Kortom ben er blij mee.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ