Kwaliteit goede prijzen snelle levering

Professioneel gereedschap tegen een professionele prijs

Ook de service is prima. Defect onderdeel worden keurig nagestuurd.

Besteld en geleverd

Goed apparaat

Besteld en geleverd

Goed apparaat

Over het algemeen positief, behalve als er iets fout gaat en je ze moet bereiken

Ik bestel een cadeaubon, dan mag je verwachten dat die er binnen een week wel is, maar je kan nergens op terugvallen geen track en trace omdat het met gewone post verzonden word. HBM is niet telefonisch bereikbaar en op de mail duurt het 3 dagen voor je ergens antwoord op krijgt, dan is het cadeautje te laat voor de verjaardag !!! Dat is me nu voor de 2e keer overkomen. N.B. hier moet toch een andere oplossing voor gevonden worden!!!

Product zoals verwacht, en super snel geleverd

goede toestellen voor een eerlijke prijs

Ik heb mijn toestel snel geleverd gekregen en in een goede staat. Ik ben weer teverden over HBM vandaar dat ik er vaker iets bestel.

Hbm machines

Het bedrijf is gewoon geweldig, laatst voor mijn zoon een lastoestel en lashelm gekocht. Eigenlijk wat aan de late kant, maar super geregeld van hun dat mijn zoon dat op zijn verjaardag 2 dagen later s,middags alles binnen kreeg. Je hebt nog nooit iemand zo blij gezien. Echt heren en dames van HBM super dank je wel,ik raad jullie bedrijf bij iedereen aan. Nogmaals bedankt. M.v.g Henk Olde tiendeveen

Hbm machines

Correcte sevice van goeie kwaliteit top

Pro gereedschap correcte bediening eerlijk geprijsd

Correcte sevice van goeie kwaliteit top

Pro gereedschap correcte bediening eerlijk geprijsd

Top product en zeer vlotte verzending en zeer proper verpakt

Ik heb de eerste keer bestelt en ik ga zeker in de toekomst bestellen de site en de producten alles is klaar en duidelijk in een woord geweldig.zoi handig zijn om de kado kaart te winnen met onze verbouwing heb ik enkele machines nodig

Top product en zeer vlotte verzending en zeer proper verpakt

snelle en goede levering, producten voldoen aan de verwachting

De winkel en online super

Paar maanden geleden naar de winkel geweest, heel goed geholpen. Aantal maal online besteld en ook dat perfect. Raad het iedereen aan.

Geweldig en efficient bedrijf

Via HBM heb ik een werkbank online besteld en afgehaald. Bij het afhaalcentrum zijn de medewerkers uitermate vriendelijk en word ik efficient en snel geholpen. Het product is stevig en ontzettend fijn in gebruik!

Geweldig en efficient bedrijf

Garantie, Coulance en geloven in je product

Vorig jaar juni een momentsleutel gekocht van het eigen merk van HBM Machines. Na een keer of 6 gebruikt te hebben is de ratelkop kapot gegaan, dus ik een berichtje gestuurd naar HBM Machines, krijg je doodleuk een berichtje dat de garantie verlopen is !!! Hierop geantwoord: "On Tue, 13 Dec at 9:39 AM , Antonie.westerman <> wrote: Hi, ik snap de garantie van een jaar, maar bij normaal gebruik, 2x per jaar bij het wisselen van de zomer en winterwielen, mag ik er in alle redelijkheid toch van uitgaan dat ie langer dan een goed jaar mee gaat? Ik gebruik voor het losdraaien van de wielbouten altijd een electrische slagmoersleutel dus wordt de moment sleutel ook niet gebruikt voor doeleinden waar ie niet voor is gemaakt. Ik hoop dat jullie achter de kwaliteit van jullie producten staan en mij niet klakkeloos afschepen met een, jammer joh had je maar een goed merk moeten kopen. Vr.gr. Antonie." Wat denk je: "Goedendag, Vervelend om te lezen, maar wij geven een jaar garantie op deze apparaten. Ongeacht de mate van gebruik. We zien dat deze in juli vorig jaar is aangeschaft, deze is dus inmiddels ruim uit de garantie. Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Nikita" De volgende keer toch maar weer gewoon merk gereedschap kopen en niet in de valkuil van de prijs te trappen, had beter bij AliExpress kunnen bestellen...

Levering was eenvoudig te plaatsen en het bestelde item was snel binnen. Helaas stond er niet duidelijk omschreven wat er precies allemaal bij zat, met als resultaat dat ik nogmaals een bestelling moest plaatsen om het geheel compleet te krijgen. Vandaag maar 4,5 sterren. Voor de rest is het soepel gegaan.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ