Garantie, Coulance en geloven in je product
Vorig jaar juni een momentsleutel gekocht van het eigen merk van HBM Machines.
Na een keer of 6 gebruikt te hebben is de ratelkop kapot gegaan, dus ik een berichtje gestuurd naar HBM Machines, krijg je doodleuk een berichtje dat de garantie verlopen is !!!
Hierop geantwoord:
"On Tue, 13 Dec at 9:39 AM , Antonie.westerman <> wrote:
Hi, ik snap de garantie van een jaar, maar bij normaal gebruik, 2x per jaar bij het wisselen van de zomer en winterwielen, mag ik er in alle redelijkheid toch van uitgaan dat ie langer dan een goed jaar mee gaat?
Ik gebruik voor het losdraaien van de wielbouten altijd een electrische slagmoersleutel dus wordt de moment sleutel ook niet gebruikt voor doeleinden waar ie niet voor is gemaakt.
Ik hoop dat jullie achter de kwaliteit van jullie producten staan en mij niet klakkeloos afschepen met een, jammer joh had je maar een goed merk moeten kopen.
Vr.gr. Antonie."
Wat denk je:
"Goedendag,
Vervelend om te lezen, maar wij geven een jaar garantie op deze apparaten. Ongeacht de mate van gebruik.
We zien dat deze in juli vorig jaar is aangeschaft, deze is dus inmiddels ruim uit de garantie.
Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Nikita"
De volgende keer toch maar weer gewoon merk gereedschap kopen en niet in de valkuil van de prijs te trappen, had beter bij AliExpress kunnen bestellen...