Vlotte service, degelijk materiaal

De bestelde holle beitels kwamen zeer snel toe in Antwerpen. Een degelijke set geleverd in een mooi etui. Prima service van HBM Machines!

Snelle levering!

Snelle levering, fijne en duidelijke website

Snelle levering, goede klantenservice, top!

Artikel was snel geleverd. Helaas werkte dit niet goed. Contact opgenomen en dit hebben ze snel en op een goede manier opgelost. Zeer tevreden over de goede service!

snelle levering, top prijzen!

Beste, Bij mijn aankoop van een draaibank kwam ik enkele weken later tot de ontdekking dat er een tandwiel ontbrak. Na de gegevens te hebben doorgemaild werd me door Johan snel gemaild dat dit zo spoedig mogelijk gratis word opgestuurd. Service in deze tijden is een belangrijk argument om terug voor jullie firma te kiezen. Mvg Ronny Vennix

Zoals altijd keurig de volgende werkdag bezorgd

Zoals altijd keurig de volgende werkdag bezorgd

Gereedschapskist gevuld besteld. Uitstekend

Levering ging netjes en het product bevalt uitstekend. Ideaal om al het gereedschap in een koffer op wieltjes te hebben. Zeer tevreden.

Alles is top geregeld

Bestellen ging makkelijk, correspondentie vlot en duidelijk en snel en goed verpakt geleverd. Alles ging in één keer goed.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Alles kwam overeen met hetgeen op de website was vermeld

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Hele goede prijs-kwaliteit voor de Quad werktafel die ik besteld heb. Snelle levering door vriendelijke en behulpzame leverancier. Hou zeker de website van HBM machines in de gaten voor leuke deals.

Gewoon goed!

Website en bestellen: duidelijk en overzichtelijk Levering: volgens belofte, Snel! Prijs kwaliteit verhouden: dik in orde.

Gewoon goed!

Zeer goede producten voor een scherpe prijs

Bijna alles wat je elders niet kunt vinden heeft HBM wel. Groot assortiment met kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Zeker een aanrader.

Zeer goede producten voor een scherpe prijs

Mooie prijzen en snelle levering.

Mooie aanbieding gezien voor een multitool. Besteld en binnen 1 of 2 dagen in huis. Super service!

Fantastische service

Super levering en A-kwaliteit materiaal. Voor mensen in de bouw is snelle levering noodzakelijk: dat maakte HBM waar.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ