boorkolom

Werd snel geleverd en wat een mooi ding voor die prijs! Eenvoudig te monteren. Maakt wel wat lawaai (de riemoverbrenging), maar het boren gaat prima. De boorhouder slingert niet, dus alles gaat naar wens. Had ik jaren eerder moeten kopen!

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten werken goed en gaan lang mee. De levertijd was zoals gewoonlijk kort.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Erg tevreden over de snelheid van levering. De kwaliteit van de momentsleutels die ik besteld heb lijkt hoog!

Goede prijs, snelle levering

Uitstekende ervaring prijs/prestatie 10+

Degelijke apparatuur, volledig uitgerust tegen onvergelijkbare lage prijs, binnen een etmaal in huis.

Snelle levering en topproduct

Snelle levering en een topproduct .... Zo zie je maar goed gereedschap is het halve werk

Snelle levering en topproduct

Professionele kwaliteit materialen en snel geleverd

Voor het eersr besteld bij HBM. Mooi gereedschap, snel en correct geleverd voor een nette prijs

Professionele kwaliteit materialen en snel geleverd

Prijs-kwaliteit een topper

Heel tevreden met mijn dubbele LED-bouwlamp. Eindelijk werkverlichting die echt genoeg licht geeft .Er zit zelfs een statief bij! Voor die prijs kon ik het echt niet laten!

Prijs-kwaliteit een topper

Makkelijk, snel en goede prijs

motorlift snel gevonden, snel geleverd in een stevige verpakking aan een zeer scherpe prijs

Prijs-kwaliteit verhouding is prima!

De verhouding prijs-kwaliteit is prima. Voor een scherpe prijs kan je degelijk materiaal bestellen dat snel geleverd wordt!

Top producten

Voor de 2de maal dat ik iets besteld heb , communicatie top , service top , te leveren goederen top ,wat wil een mens nog meer dat alles verloopt zoals het hoort . Een dikke Merci aan het ganse team !!!!

Professionele topkwaliteit voor een sympathieke prijs!

Een grote bestelling om mijn garage tot een mooie werkplaats om te bouwen werd snel bezorgd!

Professionele topkwaliteit voor een sympathieke prijs!

Vlotte service, goede kwaliteit, prima prijs..

Op aanraden van een kenner/kennis gevonden! En meer dan verbaasd over aanbod, kwaliteit, prijs en vlotte levertijd! Ik zoek niet verder in het vervolg! Echte aanrader!

Helemaal naar verwachting!

Ik heb mijn product optijd ontvangen. Wat niet altijd het geval is rond de black friday periode. Wat ik besteld had is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Maar kan ik niet verwachten!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ