Snelle levering en een goede prijs!

De prijskwaliteit verhouding is super. ook de snelle levertijd maakt bestellen bij HBM altijd fijn. Top bedrijf!

Top bedrijf!

Top bedrijf die kwalitatief goed gereedschap verkoopt voor een goede prijs. Daarnaast is er een goede servicedesk die eventuele problemen correct oplost.

Vakkundig geleverd en snel.

Binnen 3 werkdagen bestelling binnen. Netjes verpakt en netjes geleverd.

Top service snel en een duidelijke en nette site!

Snelle levering en een erg handig stukje gereedschap.

Het ontluchten van de remmen ging erg snel en goed.

Mooi gereedschap en een snelle levering top.

Ik heb een torx set via de site uitgekozen en die bevalt prima. Het is een mooie en overzichtelijke case.

Product is precies zoals omschreven Zeer tevreden ermee

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Spullen zijn van redelijke kwaliteit en relatief goedkoop, dus alles bij elkaar een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Innovatie gekoppeld aan kwaliteit geven een uitstekend beoordelingscijfer

Beste, ik heb al verschillende zaken aangekocht bij de firma, het aangekochte materiaal bleek zeer kwalitatief te zien na intens gebruik.Ook zijn er tal van zaken die nieuw zijn of onder een actie vallen.Deze zijn duidelijk omschreven en duidelijk. Het geleverde materiaal is top verpakt en maakt weinig kans om schade op te lopen. Ronduit prachtig doe zo verder. Grtjs

bestelling incompleet en wordt ergens anders bezorgd

Post nl neemt niet eens de moeite om langs te komen en uiteindelijk moet je je bestelling een plaats verder bij een sigarenzaak op gaan halen, dan ontbreekt er ook nog een tweetal artikelen aan. Geen telefoonnummer om de klacht door te geven, weer eindeloos mailen. geen aanrader

Goed maar verzendingen mogen sneller eigenlijk net al met andere bedrijven voor 23:00 uur besteld morgen in huis.

Meer licht als ik verwachte

De lampen gaven meer licht als ik verwacht alleen ze zijn niet te sterk dus je kunt er wel tegeninkijken zonder zere ogen te krijgen.

Goede service en goed materiaal!

Werkt zoals het moet werken

Op tijd geleverd

Geheel naar verwachting!

Heldere website van HBM en makkelijk om te bestellen. De machine is top!

Snel geleverd voor strakke prijs

Prima product

Perfect!!!

Snelle duidelijke afhandeling en nette bezorging

Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit

Een jumpstarter voor mijn auto gekocht met een ingebouwde compressor. Beide werken prima en likken van goede kwaliteit.

Goed, snel en betrouwbaar

Besteld en naar tevredenheid gekregen.

Goedkoop en topkwaliteit

Fijn bedrijf om gereedschap te bestellen. Één van de goedkoopste aanbieders op internet met kwalitatief hoogwaardige producten.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke website, goede productinformatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering de volgende dag, Kom zeker weer eens terug!

Fijne website met veel keuze en snelle levering

Ik heb al vaker wat besteld bij HBM en steeds tot tevredenheid. De website is net een snoeptrommel waarbij je steeds weer wat lekkers vind.

Top!!

Top, net hetgene dat ik zocht !!

Snelle sevice, kwaliteit gereedschap.

Mooie aanvulling voor ons gereedschap arcotiment, van alle markten thuis

Snel en betrouwbaar

Na een duidelijke website met veel gereedschap komt het na het bestellen ook snel binnen!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ