Kleine prijs, juiste kwaliteit!

Ruim assortiment, snelle levering en prima kwaliteit voor allround klussen.

Goed materiaal

Kastjes werken perfect ook na veel open en dicht. Goed geleverd

Levertijden worden goed ingeschat en gecommuniceerd. Producten zijn top en worden goed verpakt.

Voldoet bijna aan mijn verwachtingen

HBM 16 Delige Professionele Schuurblokkenset besteld, Ze waren alleen kleiner dan ik had ingeschat, er waren geen specificaties, alleen fotos. Desondanks ben ik er heel blij mee, snelle verzending!

Snel geleverd en goed verpakt

Super snel geleverd sneller dan ver wacht producten werken ook top gewoon de kwaliteit die we gewent zijn van hbm

Direct na bestelling een bevestiging mail. Levering was ook snel. Ben heel tevreden over het materiaal.

Goede producten en Goede ervaring

Goede kwaliteit en redelijk prijs voor mijn bestelling

Prettige winkel

Zeer fijne plek om gereedschap te bestellen. Bestel hier regelmatig en ik ben zeer tevreden met de leveringen. Prijzen zijn ook nog eens scherp. Ik heb hun eigen merk ook geprobeerd en dat is ook zeker een aanrader.

Fast and reliable service

Fast and reliable service as always!!!

groot assortiment, betrouwbaar en snelle levering

Maak al jarenlang gebruik van HBM. Hun assortiment is breed, kwaliteit is goed en levering volgens afspraak

Goede producten en service

Pakket was beschadigd aangekomen, na melden binnen 1 dag een nieuwe verzonden, erg goede service

kwaliteit en levering beter dan ik verwacht had

Kwaliteit en levering beter dan ik verwacht had

De bestelling is zoals altijd weer snel en netjes afgeleverd, top service!

Mijn bestelling voldeed aan de verwachting en was zeer snel geleverd.

Super machine!

Ik heb de kettingzaag nu 3 lange dagen in gebruik, en hij bevalt super goed. Hij heeft veel kracht, start direct en de lengte van het zaagblad is perfect.

Top prijs/kwaliteit

Fijn dat er een bedrijf is dat spullen aanbied voor mensen met een kleine portemonee. Zorgt ervoor dat mensen kleine reparaties ook zelf kunnen doen.

Een snelle en correcte levering met een kwalitatief product

Product is van goede kwaliteit en werd correct geleverd ( tijd en verpakking). Ik ben tevreden van het product (sleutelset). Bestellen was makkelijk en voor de hand liggend

Veel goede dingen op een plaats

Veel handige artikelen snel geleverd

Snel en correct

Zeer snelle en correcte leveringen tegen correcte prijzen

hele goede service, ook voor de kleine bestelling

Als miniatuur hobbyist zoek ik kleine werktuigen. Bij HBM vind ik een grote keus en superprijzen.

Snelle verzending, goed verpakt, goede prijs en bovenal, goede prijs kwaliteit verhouding

Meer dan genoeg keuze in de webshop, duidelijke communicatie en snelle verzending, goed verpakt en zoals gezegd een goede prijs dus voor mij een van de eerste sites waar ik kijk als ik gereedschap zoek.

Snelle en efficiënte afhandeling van de bestellingen!

Alleen maar goede ervaringen met HBM. We hadden een probleem met een compressor, konden m direct opsturen en binnen een week hadden we m weer in tipconditie in huis. Wereldservice!

Automatische laskap

Bij HBM een automatische laskap bestelt. Snel geleverd en het is een topding, lassen is vanaf nu kinderspel!!!

Snelle levering en meer dan ruim assortiment

Mijn bestelling was per omgaande klaar voor levering. Omdat ik in de buurt was zelf eea opgehaald. Prima service

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ