Helemaal super

Een snelle en punctuele levering, de slagmoersleutel was nog solider van kwaliteit dan via alleen wat internetfotootjes verwacht. Urenlang had ik tevergeefs geprobeerd met handgereedschap de klus te klaren, nu was het binnen een minuut los (en later die dag ook weer vast)

Makita Oplaadbare Knikschoevendraaier

dit is precies wat ik had verwacht!

Duidelijk en snel

Daar ik een polijstmachine zocht kwam ik al snel bij HBM machines uit. Wat me overstag deed gaan was hoe duidelijk het was om te bekijken wat je exact gaat kopen dmv de review filmpjes die erbij zitten. Deze worden zelfs geüpdatet want voor deze machine kreeg ik ineens een extra filmpje te zien met een andere insteek. Super! De bestelling en betaling ging vlot en ik was in no time aan het polijsten met mijn nieuwe machine. De verzendkosten binnen belgie liggen vast (ik geloof per gewichtscategorie) wat wel oke is, maar het nadeel hier is dat als ik een set polijstschijven zou bestellen van 5 euro, ik ook dezelfde 10 euro verzendkosten moet betalen terwijl dit bijna niks weegt. Dat houdt me dan wel tegen dit apart te bestellen. Maar toch blij met mijn keuze bij HBM.

Kapot gereedschap snel vervangen

Er gaat wel eens wat stuk. Helaas gebeurde dit mij afgelopen zondag avond. Meteen een mail gestuurd na een aantal poging om het weer aan de gang te krijgen. Maandag ochtend vroeg kreeg ik een mail terug dat het gereedschap vervangen zou worden met spoed door een nieuwe. De oude hoefde niet retour. Dinsdag avond had ik mijn nieuwe slagmoersleutel. Erg netjes en heel snel gedaan!

superformitastisch

leuke tools , snelle correcte verzending. prijs kwaliteit zeker dik in orde altijd tevreden van HBM !! grtz Tom

Heerlijk om zulk gereedschap voor zo’n prijs te ontvangen.

Mijn laatste order was er één met veel kleine artikelen, maar ook met een 25 kg zak zandstraal grit. Dit is allemaal netjes verpakt en goed aan gekomen. Bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Niek Willems.

Prima levering

Snelle levering en zoals besteld Prima dus

Topservice!

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos, product in geweldige staat ontvangen, alleen maar goeds!

Topkwaliteit scherp geprijsd

Ik kocht een gereedschapsset die tot mijn verbazing nog completer bleek bij ontvangst dan ik tijdens het bestellen door had. Voor een prijs die ik eerlijk gezegd niet voor mogelijk had gehouden. Met een kwaliteit die staat als een huis. Ik ben intens tevreden dat ik mijn zoon zo’n mooie set voor zijn verjaardag kon bezorgen. Hartelijk dank!

Gewoon super goed

Voor een hobbyist is HBM altijd top Goeie prijs kwaliteit verhouding en altijd snel geleverd Heb nu zelf al 6 jaar een gereedschapskist van HBM tis gewoon goed spul

Snel geleverd.

Handige website ik had mijn vloeistof pomp zo gevonden!

Handige website en prima leveringen. Al meerdere artikelen besteld en geleverd gekregen.

Excellent!

Excellent choice, excellent prices and excellent service… what more can you ask?

snel en goed service

Bestelling snel in huis. Duidelijk overzicht over het status van de bestelling.

Altijd perfect

Netjes en stevig verpakt

Uitstekende kwaliteit, makkelijk en behulpzaam

Mijn bestelling makkelijk kunnen plaatsen, snel geleverd en de kwaliteit is heel goed. Aftersales was ook goed bereikbaar, reageren snel dus goede ervaring!

Direct vertrouwd om hier wat te bestellen en het product bij aflevering super goed ingepakt!

Het is direct vertrouwd om hier je product te bestellen! Vriendelijke mails en zeer snelle aflevering van je product wat ook nog eens super goed wordt ingepakt om beschadiging van het product te voorkomen! Wordt zeer gewaardeerd!

Great quality goods

HBM Machines has a great diversity of quality machines and tools for daily use in small garage like mine. I'm sure I'll buy here again some useful stuff. My order came fast, but shipping process in the company took several days.

HBM ZEKER DOEN

Levering en hbm materialen zijn zoals verwacht ,alleen het postorderbedrijf gooit het nogal eens over de poort (2 honden en regen ) daar ben ik minder blij mee

Éen woord: top!!

Probleem met bijgeleverde beitel van slagboormachine. Daarna probleemloos opgelost door nieuwe set gratis toe te sturen. Dus uitstekende service.

Goede service tegen een goede prijs, snelle levering

Ik ervaar het als een heel goede aankoop

Snel en goed

Bestelling was snel bezorgd, kwaliteit is prima.

Goeie service voor een goeie prijs

Zeer tevreden met mijn bestelling op HBM machines. Ze bieden een eerlijke scherpe prijs voor degelijke kwaliteit. Ik bestel hier al langer mijn gereedschap en ze stellen niet teleur.

Top product

Zeer tevreden , prima materiaal , degelijke brander en voldoende gasdarm om perfect te kunnen werken. Ik ben zeer tevreden

Super goed

Goede kwaliteit gereedschap en dat voor een super prijs goede aanboedingen ben zeer tevreden ook met de levering word snel en goed verpakt geleverd bedankt ga zo door

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ