Erg tevreden met de spullen

super prijs kwaliteitverhouding en service

inmiddels diversen materialen en gereedschappen besteld. en super tevreden. zou hrt iedereen aanbevelen.

Goede ervaring

Snel geleverd. Alles komt overeen met de beschrijving op de site

Super goed gereedschap en snel in huis

Wat een goede online winkel en een enorme keuze voor een mooie prijs. Wanneer je besteld is het snel geleverd en goed verpakt. Ik ben super blij met HBM.

Snelle levering, goed verpakt. Top service!

Snelle levering, goed verpakt. Top service!

fijne site, prima prijs / kwaliteit verhouding

Een hoekknipper + een zitbank besteld op deze site. snelle levering en de machines zien er mooi uit!

Prima prijs voor de producten

De aanbieding was heel scherp en het product voldoet helemaal aan de verwachting. De doos waar het in zat was eigenlijk net ietsje te klein waardoor die wat gescheurd was. Maar desondanks was het snel geleverd,

goede prijs en snel gelverd

Slordigheidsfoutjes die niet goed gecorrigeerd worden

Heb een werkplaatskraan gekocht waaraan 48 ringetjes (die wel in de montagehandleiding staan) ontbreken. Gevraagd die na te leveren; antwoord van HBM klantenservice: "Goedendag, Bedankt voor jouw bericht. Deze worden ook niet meegeleverd vandaar dat je ze ook niet hebt ontvangen. ​ Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, ..." Nogal horkerig vindt u niet? Het gaat me niet zozeer om de prijs van die 48 ringetjes maar om het feit dat HBM blijkbaar de kraan welbewust (en zonder daarvoor te waarschuwen) zonder die ringetjes aflevert en ook niet van plan is om dat te corrigeren. Als het nou 1 of 2 ringetjes waren, ok. Maar dat ik desgevraagd volgens HBM 48 van die dingen maar zelf ergens anders vandaan moet halen bevalt me niet.

De moeite waard om zaken mee te doen!

HBM Machines heeft een heel breed assortiment, zowel in de hogere prijsklasse als machines voor de ZZP-er die niet zo veel kan investeren. De artikelen die wij aanschaften waren extra voordelig door Black Friday. We hebben de goederen zelf opgehaald in Moordrecht. Alles stond klaar, maar we moesten wel even geduld hebben aan de afhaalbalie. Er stonden niet veel klanten te wachten (3 stuks), maar het duurde toch wel even voordat we onze bestelling in ontvangst konden nemen.

Goede prijs, snel geleverd

Zware boorhamer gekocht. Goede prijs en Snel geleverd, lijkt me een goed apparaat.

Snelle levering en super kwaliteit.

Handig en handzaam lasapparaat.

Prima en snelle levering

Goed product en prima levering Dankjewel

Prima ervaring

Artikelen zijn gunstig geprijsd en snel geleverd. Zeer tevreden!

Na bestellen van artikel een snelle en vlotte levering

Heel goede ervaring. Kwalitatief goede artikelen en heel snelle vlotte levering

Snelle levering en goede klantenservice

Ik had metalen schragen besteld waarvan een door beginnende corrosie was aangetast in de verpakking. Foto's gemaild naar klantenservice en een nieuwe ontvangen. De aangetaste hoefde niet retour, klasse service zonder morren.

Een zeer snelle en vlotte afhandeling. prima bedrijf!

Een zeer snelle en vlotte afhandeling. prima bedrijf!

Supersnelle levering

Mooie werkplaatskasten om onze werkruimte een upgrade te geven welke reeds lang gepland stond. Door de mooie aanbieding hhebben we dit nu eerder kunnen realiseren

Snelle en nette levering, zal zo weer wat bestellen bij HBM

Flextool besteld Keurige nette levering, goed op de hoogte gehouden over de order status.

Geweldig bedrijf snel gelevert en goede kwaliteit geweldig

Aardig wat besteld, totaal 4 pakketten, Alleen janmer dat de hoon kapot was, hier moet ik alleen nog even een mailtje over sturen maar ik ga er vanuit dat dit ook goed afgehandeld word

Prijs

Ik heb 2X gereedschap kist gekocht voor €350 en dag later aanbiedingen kist werd €250

Slecht product en geen reactie van HBM machines op mail.

Ik heb heel lang gewacht met het schrijven van deze slechte recensie. Ik heb eind september 2022 een ultrasoon reiniger gekocht en deze was in de 1 e week van oktober al kapot. Dit kan op zich gebeuren maar dan kan je HBM dus niet bellen met het slechte verhaal dat dit ivm drukte is. Dan ga je ze mailen en dan duurt het meer dan een week voordat je antwoord krijgt. In dit antwoord staat dat je een mail krijgt met voor een retourlabel die we dus nooit hebben gehad. Ik heb weer een week later weer een mail gestuurd dat ik het retourlabel nog niet heb gehad. Op deze laatste mail nooit meer iets gehoord. Ik vind het superslecht en ronduit horkerig gedrag welke je van een zichzelf respecterend bedrijf niet zou verwachten maar dus wel gebeurt. Ik hoop dat jullie (HBM) dit leest en binnen een week dit gaat regelen want wellicht moet ik anders maar eens mijn advocaat maar een gaan raadplegen hoe dit verder aan te pakken

Steeds in orde zoals gewoonlijk

Levering en producten steeds zoals beschreven in levering zoals aangekondigd.

Besteld en de volgende dag gewoon perfect geleverd

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ