Alles perfect verlopen :-)

Mooi materiaal voor een goede prijs.

Zeer slecht!!!

Sedert 11-Nov-2022 een betaling gedaan, maar tot vandaag 25-Nov-2022 niets ontvangen. Geen terugkoppeling o.i.d. Vandaag aan de dag is een levering binnen 24 uur na aanvraag geen uitzondering maar regel. precies twee weken verder en nog steeds niets. Ik koop hier niets meer!

Mooi "Black November" aanbiedingen

Dankzij Master Milo ben ik gewezen op de Black November aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ik ben een mooie lastafel rijker!

10/10

Mooie boor voor een goeie prijs

Uitstekend service!

Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Makkelijk koopproces en levertijd.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Makkelijk koopproces en levertijd.

Prima kwaliteit met scherpe prijzen

Wederom snel geholpen zoals altijd alles snel in huis

Top bedrijf

Zeer snel! Ook na retour sturen defect apparaat, uitstekende follow—up!

Prima bedrijf. Mooie producten mogen aanschaffen. De hoge drukspuit die ik binnen kreeg zat kapot in de doos. Gelijk retour gestuurd en dezelfde week nog een andere ontvangen! Verkopen kan elk bedrijf, maar als er “****** aan de knikker” is geeft niet elk bedrijf thuis. HBM dus wel!!! Thanks!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Naar verwachting

On time, in full, no errors

Zoals het beloofd wordt, wordt het ook uitgevoerd. Bestelde apparatuur voldoet precies aan de verwachtingen, dat is het belangrijkste. Daarenboven zijn de secundaire beloften m.b.t. snelle levering, levering op een werkdag en prijs/kwaliteit-verhouding nagekomen zoals overeengekomen.

Goede prijs, snel in huis

Betaalbare kwaliteit en snel in huis. Ze doen wat ze zeggen.

Top service en top materiaal

Snelle service volgende dag meteen in huis en het materiaal is geweldig

Vragen professioneel beantwoord. Daarna bestelling mooi op tijd geleverd en na het uittesten voldoet ze perfect aan waarvoor ik ze nodig heb.

Prijs kwaliteitverhouding uitstekend!

Zeer tevreden met mijn HBM afkortzaag en onderstel. Snelle levering en zaagt als een jekko!

Geweldig bedrijf! Machienes etc zijn erg proffesioneel en goed. Ik ben zeer tevreden over HBM en is zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Producten zijn netjes verpact en snel geleverd(Belgie). Nogmaals zeer tevreden.

Meedere bestellingen geplaatst, super snel in huis!

Ik heb een groot deel werkplaats inrichting aangeschaft voor mijn Kart hobby bij HBM Machines. De verzending ging zoals gehoopt erg snel en de prijzen zijn meer dan scherp. Zowel het handgereedschap als de werkbank voelt erg degelijk, en kan een stootje hebben. Ik zeg, tot de volgende keer!

Prijs kwaliteit 100%

Super producten goede kwaliteit En z Zeer snelle levering

Hele goede service

Wordt snel geleverd en goed advies

Zeer snelle leveren

Altijs snelle levering als je iets niet vint zoek het op hbm en je bent geholpen

Goed product voor een mooi prijs. Snelle levering.

HBM invaalzaag met extra geleiderail gekocht voor een mooi prijs. Deze is keurig netjes op tijd geleverd..

prima product voor een prima prijs en snel geleverd

snel, goed en goedkoop

De klemmen functioneren niet!

De klemmen zijn erg stroef! De beschermingsrubbers van de bek schuifen eraf op het moment dat je meer weerstand op de klem zet. Het loshalen van de klem gaat moeizaam! Helaas

Goed en keurig afgeleverd

Online bestelling netjes en op tijd afgeleverd

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ