Prijstechnisch de beste keus

Goed verpakt en snel geleverd en dat alles voor een hele nette prijs

Goed product tegen geweldige prijs!

De website was zeer overzichtelijk, De producten goed omschreven. Snelle en correcte te levering! De ultrasoon reiniger doet zijn werk voortreffelijk Zeker nog klant bij jullie in de toekomst.

Everything was done perfectly

I liked

goede side en makkelijk te bestellen

ik kon snel vinden wat ik nodig had en verder ging het makkelijk en snelle levering

Excellent rapport qualité prix

Excellent rapport qualité prix pour du matériel que j'espère performant à l'usage , emballage très bien réalisé pour rangement du matériel , envoi rapide de la Hollande, je recommande cette entreprise très sérieuse !

Goed voor een mooie prijs.

Goede spullen voor een lage prijs en snel geleverd.

Geweldige en correcte service

Goede opzetting van desite en hele goede aflevering van de Bestelling

Alles keurig afgehandeld.

Snelle bezorging

Het was 2 dagen na bestelling al bezorg en mijn tweede pakket 3 dagen. Dit kwam door vertraging bij PostNL dus HBM levert super snelle service.

SNEL en goed(koop)

Schuurmachine besteld: zelfde week nog in huis. Prima kwaliteit. Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel!

Snel geleverd, goed verpakt, super mooie handboor set met acc. Heel, heel erg blij mee. En voor wein

Zeer, zeer goede bestel site. Ze hebben hebben bijna alles en erg goede kwaliteit!!! Voor weinig geld.

mooie zaak

ik ben een vaste klant van deze mooie zaak goed gereedschap voor een redelijke prijs en netjes bezorgt.ook de filmpjes van milo zijn leuk en leerzaam.

Snelle levering en goed gereedschap ben er blij mee

Zeer snelle levering!

In de avond de afkortzaag besteld en voor de middag al binnen . Helemaal top !

Goede klantenservice en snelle revering!

Altijd een vriendelijke klantenservice voor als ik vragen heb. Daarnaast is de levering bij mij altijd snel en ben ik tevreden over de kwaliteit van HBM. Zoals ze vroeger zeiden in een schoolrapport ‘ga zo door’

het was de moeite

helemaal van België gekomen voor de prachtige gereedschapwagon op te hale echt een kunstwerk!

Was sinds lange tijd op zoek naar een compressor tot ik bij HBM een geweldige aanbieding zag waardoor ik er gelijk twee gekocht eentje voor mijn schoonzoon en eentje voor mezelf, snelle levering en degelijk en goed materiaal. Was beslist niet de laatste keer dat ik bij HBM wat gekocht heb

Goede prijs kwaliteit verhouding

Volgende keer bestel ik hier weer. snelle levering

Goede producten

HBM stelt bij mij nooit teleur.

Zeer degelijk gereedschap voor een zeer schappelijke prijs

Snelle levering van degelijke apparaten voor een meer dan schappelijke prijs . In deze dure tijden lijkt de inflatie bij hbm nog niet ingeslopen te zijn . Echt top voor weinig , zo kun je teminste nog iets kopen voor iemand als kado zonder je voor de kwaliteit te schamen

Goede prijs en kwaliteit!

1 van de bestelde producten werd beschadigd tijdens het transport. Correct en snel opgelost! Super vriendelijk en behulpzame medewerkers..

Snel en goed

De producten zijn goed, sterk en snel geleverd!

Snel geleverd en goede kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit

2 kabelbruggen besteld, goede prijs/kwaliteit en zeer snel geleverd

De bestelling was snel bezorgd

De bestelling was snel bezorgd, in twee pakketen (kan gebeuren, twee magazijn). Wat wel een beetje vreemd was, dat het ene kwam in een gigantische doos, wat totaal nergens voor nodig was. Het ging om een koelwater test setje, dat zat in een doos, groot genoeg om een wasmachine in te stoppen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ