Perfecte service

ik heb een grasmaaier gekocht en deze werd heel snel geleverd (de volgende dag). Gelukkig maar want ik had hem snel nodig. Ook het in elkaar zetten verliep super makkelijk. ik heb dezelfde dag nog het gras goed kunnen maaien!

Super goe

Dat het godverdomme allemaal dik in orde is en my God nog sneller verstuurd ook….. Goe bezig manne !!!! Nieuwe klant bij

Prima spul, snel geleverd

Op 3-11 heb ik 10x HBM 2 delige legbordstelling besteld en deze is binnen recordtijd geleverd. Jammer dat wij als bedrijf niet op rekening kunnen betalen.

Alles vlekkeloos verlopen !

In het duidelijke aanbod kon ik snel vinden wat ik zocht tegen een echt goede prijs ! Ik heb makkelijk kunnen bestellen en betalen. De zending werd keurig optijd en onbeschadigd aangeleverd en ik ben 100% tevreden.

Zeer tevreden.

Goede prijs kwaliteitsverhouding, snel geleverd.

Perfecte klantenservice

Als hobbyist vind ik hier absoluut mijn gading aan betaalbaar en kwalitatief gereedschap. Klein euveltje met mijn bestelling, maar dit werd snel én perfect opgelost! Knap staaltje klantenservice waar je oprecht blij van wordt. Hier schrijft een tevreden klant die met plezier nogmaals bestelt in de toekomst!

Artikelen zoals op de site staat omschreven en afgebeeld

Snel geleverd en de artikelen waren zoals we mochten verwachten. Dus top site!

Zending was goed verpakt en mooi op tijd geleverd. Op de kwaliteit van de geleverde producten was niets aan te merken. TOP!

Groot assortiment voor een altijd lage prijs

Groot assortiment, lage prijzen, snelle levering en een fijne klantenservice!

Leuke Acties

Erg leuke acties in november, mooie producten voor een leuke prijs en de levering was snel.

Prima product snel in huis

In oktober 2022 de goedkoopste knabbelschaar gekocht. Product is snel bezorgd. Knabbelschaar werkt uitstekend. Inmiddels 16 dakpanplaten ingekort en ben erg tevreden over de prestaties. Enige nadeel is dat de schaar erg veel lucht gebruikt, waardoor je niet lang achter elkaar kunt knabbelen.

Duidelijke website,snelle levering

Ik kreeg via een kennis de aanbeveling om hierbij compressor aan te schaffen. Prettige prijs, snelle verzending. Geen communicatie nodig gehad, alles verliep prettig

Very smooth purchasing experience

Good selection of the goods for almost every job from DIY home project to automotive tools. Quick delivery and very smooth purchasing experience. Excellent website, it's become "place to go" if in need some new tools. I guess I'm just another happy customer. Great work HBM!

Prima prijs en heel snel levering.

Prima prijs en heel snel levering. De site is heel duidelijk en het aanbod is geweldig. De levering komt volledig overeen met de beschrijving op de website.

Levert snel zeer tevreden

Zeer goed!

Nu heeft deze Sint reeds eerder vernomen, Dat je voor de mooiste cadeaus naar de hbm website moet komen. Dus dat heeft de Sint dan maar gedaan Want zulke aanbiedingen kan de Sint niet laten staan.

Goed spul voor net geld!

Altijd snel geleverd en kwaliteit Goed!

Snelle levering, goed product

Ik heb een slagmoersleutel besteld en deze bleek snel geleverd en kwalitatief een goed product. Ik gebruik hem nu nagenoeg dagelijks en ben blij met mijn aankoop. De black november maand maakte het nog voordeliger als dat ik had gedacht.

Goed!

Je krijgt waarvoor je betaald goede kwaliteit

Prima materiaal en levering

Het bestelde wert snel geleverd en de machine werkt ook prima

Onwijs tevreden

Al mijn aankopen waren perfect geleverd, keurige instructies over de levering. Kwaliteit is zeker het proberen waard! Ik ben zeer tevreden over HBM

Helemaal goed

Precies zo als het hoort

T gereedschap dat k heb gekocht werkt echt heeeeel fijnn

Gemakkelijk en snel

Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk; de levering prima op tijd; het product is van goede kwaliteit. Ook deze 2e aanschaf verdient lof!

Geen reactie op mail na 3 weken nog niet !

Ik heb een schroefautomaat gekocht die niet helemaal goed werkt. Bellen kan niet en mail wordt niet beantwoord!!!!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ