Snel en goed

Alles ging soepel, twee keer besteld twee keer tevreden

Snelle en goede kwaliteit super

Is voor herhaling vatbaar

Snelle levering en goed gereedschap voor een betaalbare prijs

Heel goed , alles zorgvuldig ingepakt ! Goede grasmaaier zeer tevreden mee ! Top !!

Goede kwaliteit, snelle levering

Prijs/kwaliteit 100% inorde

Telefonisch totaal niet te bereiken

We hebben tot nu 3 X een vraag gesteld over een stofzuiger ze laten gewoon niets horen je kan alleen maar mailen En je hoort er nooit iets zeer slecht van deze firma

Zeer duidelijke en vlotte webshop met goed materiaal

De kwaliteit van de materialen en de webshop is hetzelfde: van een zeer goed niveau! Het bestelproces is zeer duidelijk en eenvoudig en daarnaast verloopt de levering ook snel na de bestelling wanneer het artikel op stock is. Ik kom zeker nog terug!

Gewoon helemaal goed

Alles goedgedaan wat maar kon. Makkelijk bestellen, snel en goed geholpen met afhalen en de beste man bracht het apparaat ook nog even met de forklift op tilhoogte voor het makkelijk inladen: top!

Snelle levering voor een prima prijs

Snelle levering van de bestelde producten voor een prima prijs

verrassende kwaliteit voor een GOEDE prijs

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij HBM. Na internet te hebben afgezocht voor lange lijmklemmen kwam ik op hun site terecht. Makkelijk en overzichtelijk, eenvoudig te bestellen en voor een verrassende goede prijs en top kwaliteit besteld: HBM 1200 mm Professionele Lange Lijmklem / T-Klem De eerst volgende keer dat ik weer wat nodig heb bestel ik het bij HBM Machines Frank

Goede producten en zoals omschreven voor goede prijzen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering!!

Prima service en een prima prijs

Heel fijn en snel de aankoop voltooid, was snel in huis en daardoor nog beter zodat we snel aan de slag konden.

Goede kwaliteit spullen nette services snelle levering

Ik had magneten nodig om spullen aan op te hangen kon niet echt iets vinden wat geschikt was toen bij hbm terecht gekomen en gevonden wat ik zocht

Helemaal geweldig!!!!

Goede uitleg qua product snelle levering kortom helemaal geweldig!!

geweldig snel goed gewoon top

zeer snel ontvangen wat ik heb besteld en netjes verpakt om schade te voorkomen geweldig zo

Goed en snel. Beter kan eigenlijk niet

Producten zijn van prima kwaliteit, het bestellen gaat snel en eenvoudig en de levering net zo. Aanrader!

Prima houtdraai beitels geleverd.

Correcte en vlotte service

Zeer sollide producten, voor een hele nette prijs.

De in mijn geval, 4 ledzaklampen, zijn zeer robuust. Enorme lichtopbrengst, en erg practisch met klip en magneet.

Zoon geslaagd 1e autotechnicus en hem de steek ratel koffer kado gedaan. Hij was hier heel erg blij ermee "Bedankt mam, dit is ook een erg goed merk gereedschap" Daar doe je het voor toch? Levering was snel en goed geregeld, bedankt

Prima snelle levering met een goede productprijs.

Goede omschrijving op de website. komt overeen met geleverd product.

perfect!

Op zoek naar een "eenvoudige" tochtstrip voor de garagedeur. Simpel te bestellen, snel geleverd, prima prijs, kwaliteit!

Prima producten en snelle levering!

Alles kompleet en snel geleverd.

Goeie service snelle levering!!!

Producten voldoen aan de verwachtingen.

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd