Topservice!

Bestellen gaat eenvoudig via de site, en alle bestelde materialen worden tijdig en goed verpakt geleverd. Duidelijke foto’s waardoor je effectief krijgt wat je op de site zag, en niet iets dat er van ver op lijkt.

Je pakt gewoon nergens mis op in het machine gebeuren.

Tis gewoon op z’n Brabants gezeet in 1 woord Boitegewoon / fantastisch dus !!

Materiaal top en service perfect zeker aan te raden

Al een paar bestellingen gedaan altijd perfecte levering en super kwaliteit van gereedschap

Altijd super mooie producten voor een prachtige prijs. Ik blijf hier bestellen!!

Goed materiaal, top service

Goed materiaal, uitstekende service!

In één woord geweldig

Zo af en toe moet ik als hobbyist klusje klaren waar je wel eens een stuk gereedschap of machine voor nodig hebt. Zo ook deze keer, ik moest een koperen warmtewisselaar en een deel van een airco hardsolderen. Op de website van HBM machines kwam ik een kleine set gas/zuurstof tegen met zo een mooie een prijs waar ik bij concullega's getwijfeld zo hebben om het te kopen. Bij HBM twijfelde ik geen moment. Na de set op de heldere website besteld te hebben kon ik mijn bestelling goed volgen en werd op de hoogte gehouden van de bestel voortgang. Na een dag of twee kon ik aan de slag met mijn nieuwe hardsoldeerset. Voor nieuwe gaspatronen of zuurstofflesjes kan ik gelukkig ook terecht bij HBM machines, anders zou dat ook "weer" een internet zoekslag (lees tijd) opleveren.

Goede service en kwaliteit van product.

Snelle levering met juiste producten van super kwaliteit!

Degelijk materiaal voor een goede prijs

Ik heb een opbergsysteem gekocht bij HBM. Een goede koop: kwaliteit, snel verzonden en alles goed geregeld

Kan mijn gras weer kort houden, super stille machine werkt top dat is net zo met de service...

Bestelling geplaatst en betaald, geen enkele reactie ontvangen.

Bestelling geplaatst en betaald. Geen enkele reactie ontvangen. Op 3 verschillende manieren bericht hierover gestuurd en daarop ook geen enkele reactie! Schandalig!!

Perfect!!

Snele levering en het derde handje met ledverlichting is echt goede kwaliteit voor een mooie prijs. Wat mij betreft een aanrader,zowiezo verkoopt HBM kwalitatief goede spullen.

Vlekkeloos en rap in huis(Belgie)

Goede prijzen, mooi en goed materiaal, rappe levering volgens afspraak

Content en professioneel

Netjes en vlotte afhandeling van de bestelling. Versturen goed te volgen en bezorgen op een ander adres is geen probleem. Goede ervaring

Keurig alles klopt

Als ik wat bestel bij hun wordt het snel geleverd en ze zijn prijstechnisch heel goed bezig

Meer dan prima producten voor super prijzen!

Grasmaaier en natdroogzuiger bij jullie aangeschaft, beide snel geleverd en werken beide super . Producten worden geleverd zoals omschreven en wat je ervan verwacht wordt meer dan waar gemaakt en de prijs is ook top! Ik had bijv. Een goedkope grasmaaier gekocht dacht kwaliteit plastic maar heel blij verrast dat het gewoon een volwaardige grasmaaier is en helemaal geen plastic is… de natdroogzuiger budget prijs is voor de verbouwing maar doet zeker niet onder de Kärcher(die helaas gesneuveld is) maar dan voor een scheintje van de prijs..dit bedrijf moet meer zichtbaar worden in de bouwmarkten!

Snelle verzending en prima product

8 Tyre savers besteld, snel geleverd en voldoen prima. Ik ben erg tevreden

Op HBM kan je vertrouwen

Je kan op de site gemakkelijk je keuze maken en de artikelen zijn goed in verhouding qua prijs en kwaliteit. Vlotte afhandeling van je bestelling en snel keurig thuisbezorgd. Kortom klasse.

Geweldig!

Erg goede producten, snelle levertijd en producten zijn altijd naar wens! Zou het zeker aanraden.

Heel tevreden

Snelle levering, lage prijs

Super spul voor bodem prijs

De moment sleutel is perfect voor het motor racen omdat hij van 28 tot 200 Nm gaat ik heb hem gecontroleerd op een geijkte schaal en hij is spat zuiver zo zie je goed spul hoeft niet duur te zijn zolang het voor de hobby is

helemaal top

super service goede produkten aanrader

Goede & snelle levering

Moet echter de vuilwaterpomp nog uittesten

Altijd een goede en betrouwbare service.

Zeer goede prijs kwaliteit

Ik heb o.a en stappenboor gekocht dit keer. De prijs lag beduidend lager dan bij anderen en dat terwijl het een zeer goed product is. Ik koop vaker bij HBM en blijf dat na deze aankoop zeker doen.

Goede levering en goed gereedschap!

Na het bestellen mijn gereedschap snel ontvangen en goed verpakt. Erg tevreden over het gereedschap en ook de prijs is goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ