nette prijs en goed gereedschap

top bedrijf

Werkbanken besteld

2x Werkbanken besteld voor in de garage. Had mijn twijfels over de kwaliteit maar desondanks erg verrast, prijs kwaliteit is prima. Prima voor thuis gebruik en stevig zat. Nu een kleine werkplaats in mijn garage, erg blij mee.

Prima apaaraat, snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt, artikel zoals omschreven

TOP!!

Kwaliteits artikelen, snel geleverd

Helemaal top, zeer tevreden.

Snelle service en levering. Zeer goede prijs en kwaliteit. Alles exact zoals beschreven.

Scherpe prijs

Prima product voor een scherpe prijs.

Bestelling was niet compleet, binnen zeer korte tijd opgelost. Zeer goede service! Dank hiervoor.

Goed product en snelle levering Toppie

Easy and quick delivery

Nice , easy and quick delivery. Thanks

Prima bedrijf

Bestelling en aflevering gingen soepel. Goed product.

Pracht product. Slechte verpakking

Krik besteld voor mijn hd. Toen het product aankwam was de doos helemaal stuk. Produkt klein krasje.

Topbedrijf

Levering goed, spullen OK. Altijd alles in orde!

Zoals verwacht.

Product en levering zoals verwacht.

Eerst had ik twijfels over het product betreft de grasmaaier elektrisch l. Maar tot mijn verbazing super simpel in elkaar te zetten en wat werkt die fantastische! Dikke 5 Sterre voor de prijs en kwaliteit!

Kwalitatief goede materialen voor een goede prijs, duidelijke communicatie en snelle service.

Goede ervaring voor herhaling vatbaar

Snel contact na een bestelling, prima in orde gemaakt en snelle levering goed advies

Goede producten snelle levering!

Heb nu al een aantal machines aangeschaft en ben zeer tevreden. Makkelijk in gebruik. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer goed.

Gemakkelijke website, prima producten en snelle levering.

Doorgaans op orde, maar nauwkeurige marges soms niet

Veel producten zijn doorgaans van prima prijs/kwaliteitverhouding, maar van de inbussleutelsets zijn de "bol"vormige koppen hoogstens zeshoekig, waardoor de hoek waaronder ze te gebruiken zouden moeten zijn slecht tot hun recht komt. Tevens is de 1.5 mm inbus eerder 1.7 mm, en zo zijn nog wel meer maten matig accuraat. Bij de micrometer staan de bekken niet parallel, waardoor de ijkafstand aan de ene kant 24.97, de andere kant25.03 mm kan doen laten aflezen. Geldverspilling. De rest is een prima deal; gereedschapskist naar verwachting, momentsleutel ook, veiligheidsbril en derde handje prima voor het geld, maar die zijn ook allemaal niet kritiek van afmeting en -stelling. Aanbevolen? Ja, voor niet-kritieke producten.

Prima produkt

Prima produkt voor een redelijke prijs. Snelle levering.

Prima product en snelle levering.

Prima product en snelle levering.

Bestelling/levering vlot/goed. Klantenservice slecht. Kettingzaag is na een keer gebruiken kapot.

Mooie website. Bestellen is simpel. Levering verloopt vlot. Kettingzaag is na een keer gebruiken kapot (scheur in het blok). Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. E-mailbericht gestuurd met foto's. Reactie en daarmee oplossing van klantenservice blijft tot op heden uit. Momenteel beveel ik dit bedrijf niet aan. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Op mijn e-mail ontvang ik ook geen bericht met bijvoorbeeld het simpele zinnetje; Uw e-mailbericht is ontvangen. We gaan voor u aan de slag. Waardering momenteel 1 ster. Wanneer de klantenservice contact opneemt met de klant en in overleg een passende oplossing zoekt, schrijf ik een reactie op deze review.

Ok

Goede prijs - Snelle levering - Goede aankoop. ik raad aan

Telefonisch niet bereikbaar, ook niet voor klachten

Een gebruikt product geleverd gekregen, dat is al slecht nieuws genoeg. Met foto's via contactformulier aangetoond ( bellen lukt niet, tel nr HBM:0182 525468, bandje geeft aan dat er niet opgenomen wordt, alles moet per email/ contactformulier). Kreeg dag later (....) per email een HBM cadeaubon aangeboden van 20 euro als compensatie. Heb aangegeven dat ik een nieuw product wil en geen cadeaubon. Vervolgens geen reactie, geen bruikbaar product dat wel bij bestelling wel betaald is. Werk stat nu stil. HBM zeer slechte service, en gebruikte producten leveren is tegen oplichting aan.

Goede aankoop

Keurige prijs, snel geleverd, en werkt perfect.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ