Prima product en snelle levering

De tacker die ik wilde was tijdlelijk uitverkocht maar via de optie om per mail te worden gewaarschuwd als ie er weer was, kon ik hem makkelijk bestellen. prima apparaat. Tevens een automatische lasbril gekocht. Had ik veel eerder moeten doen....

Vlotte levering

Vlotte levering en prijs kwaliteit uitstekenf

Het product is perfect en de levering prima.

Mijn ervaring met HBM Machines was top.

Betaalbare prijzen en snelle levering

goed prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering van kwaliteitprodukten

Enige nadeel dat ik niet telefonisch contact op kan nemen. Via mail wel snel antwoord

Veelzijdig en normaal geprijsd.

Eindelijk een bedrijf met normale prijzen en dan ook nog kwaliteit.

Waar voor je geld

Snelle levering van een prima product De grasmaaier werk goed en doet wat t beloofde

communicatie - levering - prijs/kwaliteit_allemaal goed!

De communicatie, de levering en de prijs/kwaliteit allemaal goed dus! Soms wel veel verpakkingsmateriaal (polystyreen blokken), maar de lak is dan weer puntgaaf...

Vlotte levering

Veel keus en goede prijs / kwaliteit verhouding

Uitermate tevreden klant

Snelle levering en goede producten

Snelle en goede levering

Helemaal tevreden met mijn boorset voor contactdozen in betonmuur. Bestelling vlot ontvangen en kwalitatief goed materiaal geleverd. Zal zeker nog eens bestellen als ik wat nodig heb

Mooie set blokhaken

Set kleine blokhaken besteld, snel geleverd in een mooi kistje, alle drie blokhaken zijn uitstekend “in de haak” prijs/kwaliteit ook in de haak!

Mooi spul voor betaalbare prijs

Vooral eigen merk spullen goed kwaliteit voor betaalbare prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd voor een mooie prijs!

Snel en goede producten

Duidelijke omschrijving van het product. Snel en duidelijke service. Producten waren goed verpakt.

Volgens afspraak geleverd

Alles netjes op tijd geleverd, en prijs/kwaliteit is boven gemiddeld.

Perfecte prijs en levering zonder poespas.

Gewoon een goede website die makkelijk is in gebruik met goede prijzen en kwaliteitsprodukten.

Hier blijf ik tevreden klant

Goede winkel snel geleverd toppie

snel en keurig geleverd; prima !

Tip aan de verkoper: ik kocht een lucht-compressor, maar merkte pas na ontvangst dat er standaard geen slang en/of spuit-pistool werd meegeleverd. Die konden we gelukkig van oude compressor afhalen, maar hier laten jullie als bedrijf een kans(je) liggen. Ik zou standaard vraag stellen of accessoires wel/niet nodig zijn. dan had ik ze namelijk nieuw erbij gekocht.

Alles naar wens en scherpe prijzen.

Echter was er wat onduidelijkheid over de bestelling, volgens mijn account waren het er 2 en in de praktijk waren het er 3. Even contact gehad met de klantenservice en ik kreeg een duidelijke antwoord op mijn vraag. Tot de volgende bestelling.

Goed assortiment,goede prijzen,snel geleverd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles op voorraad en snelle levering

Super handige site en snelle levering TOP !!

Eerlijke en snelle levering.

Product doet wat het beloofd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ