Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Na bestelling geplaatst te hebben snel geleverd en product zoals beschreven

Uitstekende service

Voor de prijs is het uitstekend gereedschap en goed van kwaliteit, het verzenden en alles is opkom goed geregeld. Om het al een top bedrijf

Goed, met een kleine kanttekening.

Mijn bestelling ging verders perfect, redelijk snel geleverd en voor een goede prijs. Zeer tevreden over. De kleine opmerking die ik nog heb, is dat de track & trace pas een paar uur voor de levering binnenkwam, waardoor ik niks kon regelen (moest werken en niemand thuis) en door omstandigheden pas dagen het pakketje kon ophalen. Als de track een avond er voor er was geweest was dit wat beter verlopen.

Mooi producten voor een goede prijs!

Mooie grote doppenset! Goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Snelle levering en een kwalitatief goed product!

Een goed en degelijk product ontvangen. De verzending was snel en goed te volgen. Dik tevreden.

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Niets dan goeds, kwaliteit, snelheid van levering en een mooie prijs. Heb al heel wat gekocht en altijd zeer tevreden.

Product op tijd, en net wat we nodig hadden

Helemaal in orde.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog een snelle levering. Overal op internet rondgekeken en zoals vaker bij HBM uitgekomen. Fijne overzichtelijke site met goede beschrijving.

Topservice

Heel erg fijne service en vriendelijk contact. Zeer goede kwaliteit spullen voor een mooie prijs.

Ik ben uiterst tevreden

Fijn service snelle levering. Aantrekkelijke prijs.

antonio lima

Ik ben best tevreden met mijn bestelling. ik raad aan

Zeer goed gereedschap voor een schappelijke prijs

Was benieuwd, maar zeer tevreden. Kan nu als vrouw zelf een band eraf halen met de slagmoer boormachine. Heel erg bedankt.

Polecam wysoka jakość produktów szybka dostawa

Prima stofzuiger

Doet wat ie moet doen

Een snelle levering in een perfecte verpakking.

Een duidelijke website en gemakkelijk te bestellen en te betalen. Een snelle levering in een perfecte verpakking. Top

Helemaal goed!

Snelle en goed verpakte levering. En goede prijzen!

Netjes op tijd geleverd alleen verzenden dus tijd zat wel verschil in met levering door koerier

Prima producten en netjes verpakt geleverd

Netjes en duidelijk

Solide Product voor een goede prijs en snel geleverd!

Wat wil je nog meer?

Gewoon Goed! Meer valt er niet te zeggen.

Meerdere malen gereedschap besteld. tot nu toe is de prijs kwaliteit verhouding zeer goed. ik ben zeer tevreden en gebruik de spullen bijna dagelijks.

Prima waar voor je geld

Je krijgt bij HBM wat je verwacht, geen verassingen.

I am very happy with hbm machines

They delivered very quickly, very professional.thanks a lot

Goed materiaal voor een goede prijs

Ik heb een slagtrekker gekocht en die was snel geleverd voor een mooie prijs. Kwaliteit is goed. Zou zeker nog eens bestellen!

Ruime keus, goed spul en snelle levering

Erg handige site. Wanneer je snel gereedschap nodig hebt tegen schappelijke prijzen dan is HBM ideaal

gewoon goed. simpel

Alles vlot verlopen!