heel snelle service en levering. prima prijs-kwaliteit

Heel snelle levering en service. Prijs-kwaliteit heel zeker ok. Bedrijf leren kennen via mijn pa, heeft ook al machines aangekocht bij jullie en is er ook heel tevreden over. Echt een aanrader

TORNIO 360X1000 DRO

Tornio nuovo, disimballo, collego all'impianto, non FUNZIONA, si accendono tutte le luci di servizio, ma il mandrino non gira. Invio una mail per un aiuto, per capire quale puo essere il problema, dopo 5 giorni di attesa invio nuova mail, NESSUNA RISPOSTA.!!! Ho dovuto chiamare una ditta specializzata per risolvere il problema, su un tornio nuovo. Oltretutto la sicurezza sopra il mandrino non funziona.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Product zoals omschreven.

Product zoals omschreven en in goede orde ontvangen.

Groot aanbod en een professionele aanpak !

Zeer groot aanbod aan verschillende gereedschappen en machines ! Ik had een sleutelset nodig, maar die was jammer genoeg uitverkocht. Heb me vervolgens op de lijst geplaatst voor melding wanneer de set terug leverbaar was, en ja... na een tijdje werd ik op de hoogte gebracht! Heb de set onmiddellijk besteld en enkele dagen later heb ik deze goed ontvangen, waarvoor mijn dank.

Mooi assortiment, snelle levering, goede prijs

HBM al meerdere keren bezocht op de website, nooit iets besteld. Maar nu had ik een project en daar wat specifiek gereedschap voor nodig. 1-stop shop, goede prijzen en snelle levering. Gewoon goed!

Prijs/kwaliteit is top

Sinds kort een aantal dingen besteld via hbm en om eerlijk te zijn was ik eerst sceptisch over de kwaliteit of de machines/ gereedschappen wel degelijk genoeg waren, ik kan ondertussen zeggen dat ik nog geen moment spijt heb van mijn aankopen alles werkt naar behoren en op tijd geleverd. Zeer tevreden!

Perfecte service, product bijna perfect.

Grote gereedschapskist besteld, goede kwaliteit, snelle service en goed verpakt! Alleen het stanleymes was binnen no time defect. Maar daar heb ik ze nog niet voor benaderd, misschien dat ik wel een nieuwe mag ontvangen haha. Ik bestel hier zeker weer. Groetjes Bradley

Materiaal prima, contacten waardeloos voor meer informatie

Geen mogelijkheid tot bellen. Enkel een mail waar je bijna een week later response hebt. Waardeloos als je iets voor de dag erna in huis moet hebben en net even wat missende info moet hebben betreft het artikel. Ook als je net even een order moet annuleren dan gaat het pakketje eerst langs je huisje en weer terug. Verder is het spul wel altijd in orde

Super kwaliteit en snel geleverd

Onverwoestbaar gereedschap is er geleverd, en de levertje was super snel

Te laat

Mooi product gekocht. Wel een week op moeten wachten. Daardoor te laat voor werkzaamheden. Hornbach bracht hulp. Apparaat weer op marktplaats gezet

Top ervaring!

Mooi materieel voor mooi geld

Makkelijke website. Snel besteld en binnen 3 dagen bezorgd. Verbeterpunt: Bezorging zou sneller kunnen. Zou wel vaker bestellen hier.

De bestelling had wat vertraging , maar werd daar keurig van op de hoogte gesteld.

Prima ontvangen,

En direct de trekhaak van de tractor van onze kleinzoon er mee gerepareerd

perfect

zoals je hoopt dat het gaat. voorbeeld voor anderen.

Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Ondanks groot assortiment toch een duidelijke website en dus makkelijk bestelbaar. Geleverd binnen de aangegeven tijd

Super en snel geleverd!!

We hebben een paar maanden geleden bij jullie een tapijtreiniger besteld die snel geleverd was en uitstekend werkt en naar aanleiding daarvan een tuin grondfrees besteld deze werkt ook uitstekend en ook geleverd na een week waar ik ook netjes bericht over kreeg dat het door drukte 5 tot 7 dagen kon duren. Door deze goede ervaringen zou ik ook eerst bij HBM machines kijken als ik weer iets nodig zou hebben!!

Topservice!! Kwaliteit en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over de service van HBM Machines. Zeer kwalitatieve producten en snelle service.

Super !!

Het is niet allemaal PRO gereedschap, maar dat weet je op voorhand aan de beschrijving / prijs. De service, als er iets mis gaat, is TOP!

Het gemak en de service van bestellen online en kopen in de winkel gewoon super.

Ik zeg hou dit vol, prima winkel, online shop en prima spullen voor een betaalbare prijs. En een serieus groot assortiment kortom zeer prettig shoppen.

Helemaal blij!!

Makkelijk te bestellen goed product en snel en goede levering

Alle spullen waren netjes en van hoof kwaliteit

Dit ben ik gewend van deze firma

Gewoon perfekt

Kwaliteit!

Ik kende HBM nog niet, maar door een aanbieding trok het mijn aandacht. Wat skeptisch toen ik het pakket ontving maar inmiddels ben ik fan! Ik zou graag meer gereedschap aan willen schaffen van HBM. Het ziet er verzorgd uit. Alles is goed en zorgvuldig ingepakt en de kwaliteit is super. Batterijen gaan lang mee en het gereedschap kan tegen een stootje. Het heeft zelfs meer kracht dan mijn gereedschap wat ik hiervoor gebruikte.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ