Al iedere keer uitstekende ervaring

Ik bestel geregeld iets bij deze webshop en ben al elke keer heel tevreden geweest!! Snelle levering, prijs kwaliteit,... AANRADER!!

prima accuschroefmachine

Kort maar krachtig : Levering keurig op de aangegeven dag, machine bevalt erg goed. Top! Voor vijf sterren had ik graag gezien dat ik de bezorgdag (en eventueel tijdvak) zelf kon kiezen, dus vandaar 4.

Snel geleverd, nette prijs.

Je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Triest

Mijn ervaring is helaas heel erg slecht, ik heb een motor oprijplaat besteld, deze is binnen gekomen en zat scheef. Dit is scheef gemaakt. Vervolgens contact opgenomen via de mail. Hier hebben ze opgereageerd dat ze een nieuwe toesturen kostenloos, en de oude mocht ik houden. De nieuwe oprijplaat is ook binnen gekomen, ook deze is scheef gemaakt. Dit is na mijn eerste klacht niet eens gecontroleerd voordat ze de nieuwe weer opsturen. Nu geen klacht meer gemaakt ervan. Ben er klaar mee.

Goed en super snel!

Goede las kar en de volgende dag al in huis!

Makkelijk bestellen en product ziet er goed uit.

Snelle verzending en lasmachine ziet er goed uit. Enige wat ik minder dat er nog verzendkosten worden berekend ondanks je best hoog bedrag product of meerdere producten besteld. Daarom 4 sterren.

snelle levering goede prijs kwaliteit.

Kan HBM Machines aan iedereen aanraden.

Zeer goed en ook nog snel daar zocht ik naar.

Goede en snelle verzending. Top producten!!

Goed en snel in huis

Na bestellen was het product snel thuis en gelijk gebruikt, zeer tevreden

In een woord geweldig.

Het gehele traject van bestellen tot afleveren van het bestelde product is in een woord geweldig verlopen. De geleverde kabelgoot is niet alleen van topkwaliteit maar ook uiterst betaalbaar.

Mooie producten voor weinig geld en snelle en goede levering

Super in 1 woord

Goed product! Snel geleverd

Goed product met juiste prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd!

Mooi, goed produkt en snelle levering

Kamado Bbq besteld. Snelle levering en al heel veel plezier aan beleefd deze zomer.

Rommel uit China

levering kwam in 2 delen, waarvan 1 pakket geopend en met ontbrekende onderdelen. Dat werd voldoende gecompenseerd. Daarnaast ook een dieselpompje gekocht, die snel vastliep en/of doorbrandde. Na 2 x gemeld te hebben via de mail geen enkele reactie of compensatie gehad. Pomp maar weggegooid en verlies voor eigen rekening genomen. Conclusie: de China kwaliteit straalt er vanaf, nooit iets kopen dus als je goede spullen wilt ontvangen

snel geleverd.

Niet alles was er ineens. werd het gewoon in twee keer 1 dag na elkaar verstuurd. perfect

Snel en vertrouwd

Meerdere bestellingen gedaan en afhandeling elke keer prima verlopen. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

in 1 woord , geweldig

Mooie professionele werkbank de luxe aangeschaft. Was ook nog in de aanbieding van €3500 voor €2000, gelijk maar wat extra dingen bijgekocht om hem compleet te maken zoals een Heuer bankschroef , hakenset en Led verlichting. Bestelling vie site ging zeer soepel. Bezorgen werd gedaan door Steenbergen, aardige jonge knul netjes afgeleverd precies binnen het gestelde tijdslot. Al met al zeer tevreden. Zeker aan te bevelen.

geweldig

snelle levering, mooi product en goede prijs

Geweldige hamer voor op de camping

Mooie lichte hamer. Ik gebruik hem op de camping, prima apparaat

Snel en eenvoudig

Gereedschap besteld via de site, ging vlot en snel. De levering door PostNL vond ik minder, ze hadden het pakket in de regen gezet. Kan HBM niets aan doen.

Goede service en snelle levering

Ik had vooraf nog een vraag over een product dat ik wilde bestellen. Deze vraag is snel en goed beantwoord. Op basis van het antwoord heb ik mijn keuze gemaakt. Het product werd vervolgens snel geleverd en weerkt zoals aangegeven en verwacht.

Correcte en goede levering

Correcte en goede levering

Al diverse keren een bestelling gedaan bij HBm Machines en altijd keurig op tijd geleverd

Groot assortiment en goede kwaliteit

Snel geleverd, mooie producten

Verzending was keurig. Kreeg een berichtje op de dag van verzending met de geschatte aankomsttijd. Product met duidelijke handleiding in elkaar kunnen zetten, goede kwaliteit en ziet er ook nog eens mooi uit!

prijs kwaliteit service top!

heb nu reeds voor een paar projecten voor de service van HBM gekozen en moet toegeven dat de prijs kwaliteit spot on is. Het materiaal is van goede kwaliteit ondanks zijn lage spotprijs. Top winkel en service!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ