Snel, duidelijk en netjes.

Overzichtelijk bestelsysteem, prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Zeer tevreden.

Degelijk materiaal voor een schappelijke prijs, ik ben zeer blij dat ik jullie firma gevonden heb, ik kom uit België en heb via Harry de ferryman HBM gevonden, voortaan bestel ik alles bij HBM.

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs

Dit was mijn eerste bestelling en ik kan zeggen dat ik nog vaker bij deze winkel bestel als ik nog wat voor mijn gereedschapkar nodig ben

Voor mij de beste winkel op dit gebied!

Als penningmeester en beheerder van een speeltuin kan ik bij HBM altijd de juiste spullen vinden voor de juiste prijs!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

al vaker spullen besteld en altijd goed bevallen

Goed, beter en de beste is HBM

Ik ben al jaren een héééle tevreden koper bij HBM. Zowel in de winkel als online. Alles super overzichtelijk, allemaal vriendelijke HBM-ers die je met raad en daad terzijde staan. Mooie site, maar vooral prima produkten voor echt scherpe prijzen. Ik zeg "join the club!"

Foedraal spul, maar alles eromheen valt tegen

Toen het bezorgd werd was het een legpuzzel. Alles zat los (schudden, trillen, gooien tijdens transport?) Dus eerst 20 minuten alles op huiste kek zetten. Materiaal is degelijk. Nu paar maal gebruikt en werkt goed. Moet alleen goed kijken of het vast zit op de ratel. Kan maar op 1 manier vast en 4 manieren erop. Soms blijft bit in schroef zitten en komtnlos van ratel als je hem niet goed gebiedt he bt. Dops voor opbergen valt ook iets tegen. Door warmte laatste tijd is hij ontzet aangekomen. Hierdoor blijven de bitjes niet op zijn plek. Voor het geld dat get allemaal kost valt het me to h wat tegen

Super geregeld

Ik had besteld kreeg mail verwerkt wordt vervolgens kreeg ik mail dat op gestuurd wordt netjes op hoogte gehouden. Was snel geleverd.

Top service!

Bestelling geplaatsten de dag erna al geleverd

super slecht !

ik heb inmiddels 6 weken gelden een bestelling gedaan voor bijna 300 euro en nog altijd niets in ontvangst genomen ! ondertussen wel 20 x gemaild maar het antwoord is altijd hetzelfde volgens de post is het bezorgd ( wat dus niet zo is ) er is niet een keer een oplossing aangedragen mail word ook niet meer beandwoord super slecht hoe je hier word behandeld !!

Snel en voor een hele goede prijs.

Direct na de bestelling werd ik gelijk geïnformeerd dat de bestelling in 2 delen verzonden zou worden. Goede producten voor een hele leuke prijs. Afwachten wat voor leuks ik de volgende keer zie.

Bestellen betalen binnen oftewel triple B

Gewoon zoals het hoort

Prima product, alleen met lichte schade afgeleverd.

Deze begin zin zegt eigenlijk alles, goed product en werkt zoals is aangeven op de site. Alle bijgevoegde aansluitingen waren aanwezig. Werd alleen afgeleverd in zeer grote kartonnen doos met opvulling van opgeblazen plastic kussens. Mogelijk onvoldoende op al het stoten op te vangen.

Vertrouwenwekkende website & bestelsysteem

Spullen worden ASAP geleverd. Bedankt.

Super winkel.

Profesioneel gereedschap goede kwaliteit. Snelle service.

Heel slechte respons als er wat mis is

Vorige week draaibank gekocht. Helaas was defect, aardlek ging er gelijk uit. Div andere stopcontacten geprobeerd zonder resultaat. Gelijk antwoordformulier en mail gestuurd maar daar wordt dus niet op gereageerd. Zit je met een draaibank van 350 euro die het niet doet. Dus denk goed na voor dat je hier wat koop.

Snelle Levering

Snel geleverd de producten voldoen aan de verwachtingen

Prima service en goede kwaliteit producten voor een goede prijs.

Heb de laatste tijd redelijk veel spullen besteld via de site. Elke keer snelle levering en goede kwaliteit producten. Prijs is in verhouding met andere bedrijven erg goed. HBM is zeker een aanrader. Kom na het zoeken van producten toch steeds weer bij HBM uit.

Top winkel!

Houd je goed op de hoogte en makelijke site.

Snelle levering van mijn bestelling. 1 artikel was niet aanwezig. Maar na contact met de klantenservice werd het de dag nadien geleverd.

Uitstekend!! Snel en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Snel en goed

Van bestelling tot levering en kwaliteit van het product uitstekend.

Beter dan verwacht...

Nadat ik mijn product had ontvangen moest ik contact opnemen met de klantenservice, dit kon helaas niet telefonisch!.... Met frisse tegenzin en contact formulier ingevuld, wat overigens zeer makkelijk ging. Op de zelfde dag was er duidelijkheid over hoe mijn klacht zou worden afgehandeld en de volgende dag had ik een nieuw exemplaar. Kortom alles hebben ze prima afgehandeld....

HBM doen wat ze zeggen en snel. Aan te bevelen.

Top service. Snel geleverd.

Ruime voorraad. Gereedschap snel geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ