goede apertuur voor een goede prijs

duidelijk website snelle levering voor een goede prijs en kwaliteit

SNELLE LEVERING. GOED MATERIAAL.LAGE PRIJZEN

HEEL SNEL GELEVERD. TOPMATRAIAAL

Snelle levering, goede service en uitstekende prijzen

Ik heb een accu compressor gekocht en ik stond verbaasd van de kwaliteit die ze voor dit bedrag kunnen leveren. De aftersales is goed en de verzending erg snel. Niks dan lof voor HBM eigenlijk!

Snel en zeer gunstig geprijsd

Ik had een Speciale dubbelwerkende tang nodig, nergens te vinden maar wel bij HBM, bij ontvangst nog verbaast over de mooie set van 3 tangen in een keurige foedraal. Hoe kan het voor deze prijs? Prima kwaliteit en klus snel geklaard dankzij deze set. Weer een Zeer positieve ervaring!

Gewoon goed!

Snelle levering, perfecte kwaliteit van alles wat ik tot nu toe gekocht heb,,duidelijke website en veel betalingsmogelijkheden en nergens goedkoper!

Zoals het hoort!!!

Goede service! Gewoon zoals het hoort! Mail met bevestiging, daarna bevestiging van verzending en daarna T&T. Product kwam binnen zoals aangegeven en voor een top prijs-

Geweldig apparaat en snel geleverd ook. Top.

Klasse levering

Wij hebben inmiddels 3 bladblazers besteldt en ontvangen. Snelle levering en perfect product. Aan te bevelen.

Wow

Geen gedoe met verzending, duidelijke informatie over het product op de site en goeie prijs-kwaliteit verhouding

Helemaal top

Erg handig als je veel verschillende artikelen nodig bent, je deze eenvoudig en voor een goede prijs bij HBM kunt kopen.

Goede comminucatie via de mail en snel geleverd!

Via de mail werd ik continue up to date gehouden en de bestelde artikelen zijn snel geleverd.

Fijne webshop Snel geleverd Goed geprijsd Producten voldoen aan verwachting

Goede service met veel producten

Af en toe bestel ik via HBM een aantal producten voor de verbouwing van mijn huis, er is altijd een ruim assortiment en de levering is vaak sneller dan HBM aangeeft!

Niet zoals beloofd

Vanwege de hitte hebben we een aircooler besteld. Volgens de website was deze op voorraad en werd het binnen 3 dagen bezorgd. Dat bleek een week te duren, waardoor we de warmste dagen zonder hebben gezeten. Vervolgens was het product weliswaar wat we hebben besteld, maar de kwaliteit valt ontzettend tegen. Prijs-kwaliteit niet zoals gehoopt. Al met al dus niet erg enthousiast over de gang van zaken...

Top apparaat

De Hyundai Air Cooler 65 watt gekocht. Hier de goedkoopste. Ideaal apparaat om de omgeving wat koeler te maken. Diepvriesblokken onder in de waterbak en boven ijsblokjes of een gevroren fles water. Wat een genot. Heerlijk geslapen in een koele kamer. De levering was uitstekend, ook de klantenservice was prima.

geweldig

iets niet goed of niet voldoet... geen probleem wordt direct geholpen!!!

Goede prijs en kwaliteit

Gewoon top!

Snelle levering en de prijs kwaliteit is helemaal super!

Snelle levering, top!

Ik zocht een opvouwbare werkbank. Inklapbaar dus en toch stevig. HBM had 'm en relatief goedkoop! Ook nog eens snel geleverd, wat wil je nog meer? De doos was bij aankomst licht beschadigd (waarschijnlijk gebeurd tijdens vervoer), maar de werkbank had geen noemenswaardige schade.

Snelle levering, top!

Geen lange levertijd! En goede prijs/kwaliteit .

goed product

Helemaal goed

Website werkte vlot mee, ik vond makkelijk wat ik moest hebben (boortjes met kobalt voor RVS). Volgende dag in huis met een duidelijk Track & Trace. Niets op aan te merken....

Zondagavond een bestelling geplaatst. Dinsdag in goede orde in onvangstgenomen. Prima apparaat, voldoet uitstekend.

Top. Aanrader.

Kwaliteit prijs verhouding erg goed.. levering snel en compleet. Aanrader.

Hele snelle sevice Netjes verpakt

1010 Grote Esch