Perfect!!

Mooi materiaal en netjes op tijd geleverd!!

geweldig met grote klasse.

Werkbank keurig verpakt en op afgesproken datum geleverd.

Goede producten en service, top

Nadat ik de zeer overzichtelijke website heb bezocht, makkelijk mijn keuze gemaakt en besteld. Keurig op het juiste moment geleverd. 100%

Super prijs/kwaliteit en levering

Snel geleverd en aanbod van gereedschap in een prijscategorie waar moeilijk alternatieven voor te vinden zijn.

Levering in een dag

Bestelling gedaan , en volgende dag geleverd. Jammer dat transporteur geen bezorg moment aangaf en plots voor de deur stond. (ligt niet aan HBM..) Prijs was zeer interessant tov. anderen

Super in prijs/kwaliteit verhouding

HBM producten zijn van goede kwaliteit! Zeker aan te raden voor hobbyisten. Levering was iets vertraagd helaas.

Super Snel geleverd en Niet duur !!

Super Snel geleverd en Niet duur !!

Zeer goede prijskwaliteit verhouding

Verschillende producten besteld welke tot nu toe goed bevallen

Zit je om gereedschap klem, bestel bij HBM

Het gereedschap is de kwaliteit die ze beloven. Goede kwaliteit / prijs verhouding. Zit je met een klus in de maag, dagje pauze nemen, en dag later kun je er volop tegenaan met goed gereedschap.

Top spullen, snelle levering.

Mooi assortiment, kwalitatief zeer goed, goede prijzen.

Makkelijk te bestellen en zeer snel verzonden!

Ik had een rol schuurvlies besteld voor gebruik in een dansende muziek fontein tegen het spetteren. De rol was binnen een aantal dagen super snel en netjes geleverd! Tevreden :D

super producten en voor een goeie prijs!

Mooi product voor een mooie prijs en supersnelle levering

Ik heb heel lang gezocht naar een benzine aangedreven waterpomp. Er zijn heel veel aanbieders en de prijzen verschillen heel hard. De knoop doorgehakt en ben heel tevreden met mijn keuze. Heel snelle levering. Niet gekozen voor de goedkoopste maar denk prijs/kwaliteit de beste keuze.

Een goed en snelle levering

Alles was eigenlijk heel goed. De reden dat ik geen 10 geef heeft eigenlijk niet te maken met de winkel maar met het product dat ik heb gekocht. De gereedschapskist zit in een koffer die niet alle onderdelen netjes op zijn plaats houd. Ik gebruik de koffer op reis en daardoor moet ik steeds de onderdelen weer opnieuw sorteren

Groot assortiment, kleine prijs

De tweede keer dat ik op HBM Machines bestel en de tweede keer dat ze snel leveren zoals beloofd! Zeer tevreden over, degelijk materiaal voor een goede prijs! Doe zo verder!

Hele fijne mooie airco gekocht

Na een tijdje gezocht te hebben naar een airco, kwam ik uit op die van HBM en hij bevalt goed. Het is een mooie niet al te grote airco die zijn werk goed doet. Ben ook heel tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Het enige minpuntje is dat de airco de ruimte niet heel sterk af laat koelen, maar ik heb begrepen dat dit normaal is bij dit soort airco's. Desondanks ben ik tevreden want het wordt met behulp van de airco wel een stuk aangenamer binnen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar webshop, gezegd - gedaan. Snelle levering en juiste product.

Handig spul voor weinig

Ik had wat gereedschap nodig welke ik niet van nodig zal hebben maar toch graag zelf wil hebben , voor als ik het weer nodig heb! Dan is het fijn dat het niet al te duur is en toch nog een goede kwaliteit heeft Dus zeker een aanrader voor ieder!

Beste verrassing!

Hoi! Ik had nog geen ervaring met HBM. Wel vaker op de site gekeken op zoek naar gereedschap maar nog nooit wat besteld. Uiteindelijk had ik wat nodig waar alleen bij HBM een goed aanbod van was icm hele nette prijzen. Uit de eerdere ervaring viel me al op dat het zoeken in de site makkelijk gaat: producten worden goed afgebeeld en de product omschrijving + specificaties zijn compleet. En dat is wel zo lekker als je een stuk gereedschap eigenlijk alleen kan beoordelen adhv een plaatje ipv het even aan te kunnen raken. Het bestelproces van de producten die ik uiteindelijk heb besteld verliep duidelijk en soepel. Eigenlijk gewoon zoals je dat verwacht. Top! De opvolging met notificatiemailtjes over de verzending was ook duidelijk en prettig dat die worden verstuurd. De order zelf was netjes verpakt in niet te grote doosjes en duidelijk gelabeld. De producten zelf zijn dik in orde, uitstekende kwaliteit. Alles bij elkaar was het een verrassing hoe soepel de afhandeling van de order verliep en hoe snel er werd bezorgd. Afgaande op die ervaring zou ik er zeker vaker komen winkelen. Bedankt!

Gewoon zoals het hoort

Zou 2 dagen levertijd hebben maar de bezorger kwam de volgende dag helemaal geweldig.

Super product voor een kleine prijs!

Voor de startende ondernemer een super winkel. kleine prijzen voor goede producten en snel geleverd. Erg tevreden over!

Zeer uitvoerige assortiment (veelal op voorraad) snel bestellen en snelle levering!

Kwalitatief goed materiaal met opvallend goede prijzen!

Betrouwbaar

Snelle levering, producten makkelijk online te vinden.

snel en goed

alle orders zijn zeer snel en prima geleverd

HBM is gewoon top! Snel geleverd en prime prijs / kwaliteit

Ik koop al jaren bij HBM, nog nooit teleur gesteld door dit bedrijf. Komen na wat ze beloven......

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ