Goede levering en snel antwoordt via de chat

Zie bovenstaand

Prima product! Snel en onbeschadigd geleverd!

Prima product tegen lage ( aanbiedings) prijs! Alles 100% . 1 opmerking: handleiding / bouwinstructie beetje onduidelijk en niet helemaal compleet! Ik was gelukkig zelf handig genoeg om de juiste invulling aan de montage te geven

goede producten aan scherpe prijzen

steeds kwaliteitsvolle producten, één bestelling wordt soms in verschillende keren geleverd omdat sommige producten uit verschillende magazijnen komen, snelle reactie gekregen van de klantendienst

Eerste keer maar zeker niet de laatste

Het was de eerste keer dat ik iets besteld heb De levering was op tijd Het bestelde was zelfs beter als ik verwacht had Dus op zeker niet de laatste keer dat ik besteld heb

Uitmuntend

Ruime keuze, goede prijs-kwaliteit, snelle service en meer dan waarde voor je geld.

prima levering, product matig.

Voor de heette dagen heb ik een mobiele airco besteld. De bestelling was makkelijk geplaatst. Pakket bezorger heeft hem helaas direct bij een post NL punt afgeleverd.. Jammer, iets wat 20kg weegt til je niet zomaar naar huis. Bij aansluiten airco raakt de buis continue los waardoor de warme lucht alsnog in de ruimte komt... mijn advies aan HBM zorg dat het koppelstuk al vast zit aan de buis. Ik zou de airco niet aanraden.

Redelijke prijzen voor prima produkten. Vlotte levering. Dit bedrijf houden we erin.

Enorme keuze

Goede zaak met veel keus en een snelle levering

Geleverd zoals besteld, netjes verpakt en op tijd geleverd. Dit was mijn eerste bestelling, nu lekker aan de slag!

Snel en correct

De bestelde goederen werden snel en correct geleverd. Heel tevreden ook over de kwaliteit van de geleverde goederen.

HBM de winkel met professioneel gereedschap voor een consumenten prijs

Als hobby klusser meerdere jaren vaste klant, Bij HBM terecht gekomen door de sublieme vindbaarheid op Google. Via de site is de product keuze groots, professioneel en gespecificeerd. Bestelling via internet lopen vlekkeloos en alles komt aan in juiste verpakkingen. De winkel zelf is ruim, goed bevoorraad en geschikt personeel. Voor de klusser, semi-professioneel, professioneel en beunhazen is dit de winkel waar je moet zijn! Voordat je HBM binnen loopt kan je een beunhaas zijn, als je naar buiten loopt met gereedschap dan ben je zeker semi-professioneel. Kleding maakt de man, gereedschap maakt de klusser.

Eenvoudig bestellen van een prima product

Vanaf het vakantieadres de aanbieding besteld en afhaalmoment (een week later) gepland. Afhalen binnen 10 min geregeld, prima! Mooi product (eigen merk) voor een schappelijke prijs.

Donderdag bestellen en zaterdag al in huis. Machine is goed verpakt en Nederlandse beschrijving.

perfect bedrijf

شركة مثالية وسعر جيد وجودة وسرعة التسليم أيضًا ، ما الذي تريده أكثر؟

Groot assortiment, waar je rustig op je gemakje doorheen kunt browsen:)

Tot nu toe kan ik voor een groot deel van mijn gereedschap altijd prima terecht bij HBM (zowel online of offline). Fijn daarbij is ook dat je vaak de keuze hebt uit verschillende kwaliteitsgradaties (die veelal getoond worden in de "alternatieve-producten-balk"), en bijna altijd voor een prima prijs zijn (de regelmatige aanbiedingen helpen ook zeker om bij HBM terug te blijven komen:)). Qua bestelling/levering zijn de pakketjes bij mij altijd netjes ingepakt aangekomen met daarbij altijd transparante en duidelijke communicatie over de status daarvan (N.B. niet dat mij dat verder uitmaakt, maar houdt wel rekening dat het meestal niet vandaag besteld, morgen in huis is). Ga vooral zo door HBM:).

Snelle levering en niet duur

Als prijs mocht ik van mijn club voor een bepaald bedrag iets uitzoeken. Enkele spullen uitgezocht en een paar dagen later alles al binnen.

Snel geleverd en top kwaliteit!!

Snelle levering goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel geleverd. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.

perfect!! vlot geleverd”

perfect, vlot geleverd” Prima service

Perfect en correcte afhandeling en levering Top !

Zeer tevreden en aan te bevelen !

In vergelijking met ander grote bedrijven, is deze bedrijf 10 beter in prijs, kwaliteit.

Makkelijk te bestellen ,snelle levering en hele goede kwaliteit en prijs. Dank u wel

Kwaliteit en prijs perfect in balans!

Goede en duidelijke informatie op de website. De werkbank werd uitstekend en snel afgeleverd. Het in elkaar zetten aan de hand van de meegeleverde handleiding eenvoudig te doen. Kortom een zeer positieve ervaring.

Goed en snel, alleen wel veel losse pakketten.

Een bestelling van 5 artikelen gedaan. Dit zou worden geleverd in twee deel lleveringen. De 4 artikelen die ik "meebesteld" had zaten in levering 1. Het artikel wat ik nodig had zat volgens de website in deellevering 2. Waardoor ik al een onderbuikgevoel kreeg dat het artikel dat ik nodig had later zou komen. Echter de volgende dag kreeg ik netjes 3 pakketjes thuis, waarbij deel levering 1 & 2 beide aanwezig waren. Toen ik de l;einste doosjes uitgepakt had zag ik dat de kleine artikelen met veel luchtkussens verpakt waren, zeer netjes. De iets grotere doos waar de 3 overige artikelen in zaten was ook voor 2/3e gevuld met luchtkussens. Deze verwijderd, en de arikelene uit de andere doosjes erbij gedaan. Dit paste perfect, en aangezien de doos net voor de helft gevuld was kon ik een alle luchtkussens die in de doos zaten ook nog kwijt. Echter de doos zat nu wel zo vol dat dichtplakken misschien net iets teveel van het goede was met bol staande flappen. Dus als er een kussentje of 2 uit was gehaald, dan had alles netjes in 1 doos gekund. PostNL vaart er wel bij in ieder geval, het milieu in de vorm van een keer zoveel busjes op de weg en mijn papiercontainer die een factor 3 sneller vol zit iets minder. Maar goed, dat kleine stukje efficiency bij verzending verbeteren zou de ervaring perfect maken. En als dit het enige negatieve is, dan valt hier goed mee te leven.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Vlotte levering, en uitstekende updates betreffende verzend status. Prijs kwaliteit is uitstekend. Dit was niet mijn eerste bestelling en waarschijnlijk ook niet mijn laatste.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Prima spullen voor een eerlijke prijs. Vlotte levering.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ