Juiste info en vlotte levering

Heldere productbeschrijvingen, goede prijs en vlotte levering.

Snel en goed

Goed produkt en snel geleverd. Helemaal top dus!

Snelle levering goed contact

Wij hebben een verfspuit machine aangeschaft en werden goed geholpen. Duidende site, snel geleverd en netjes zoals beloofd

Makkelijk juiste artikel gevonden, referentie toegevoegd, betaald en 3 dagen later in huis!!

Uitgebreid assortiment, duidelijke groepen met genoeg info per product. Met een druk op de knop in de winkelmand of op je verlanglijst zodat dit makkelijk terug te vinden dan wel te bestellen is. Na betalen, binnen no-time bericht dat de order gereed was en verstuurd ging worden.

TOP

Prima kwaliteit tegelsnijder, zeer voordelig. Zeer snel geleverd.

Goede en duidelijke uitleg op de site Product goed en snel geleverd voor schappelijke prijs

uiterst tevreden

Zeer degelijk materiaal en steeds correcte levering, en belangrijk is dat je steeds op de hoogte word gehouden van de status van je bestelling en de levering.

Goede kwaliteit

Heb een proppenset besteld omdat de oude die ik had niet goed was nu deze nieuwe gebruikt en gelijk goed en band blijft vol

Makkelijk en snel!

Makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering voor een uitstekende prijs. Enige min-puntje is dat met het oog op het milieu en de schaarse grondstoffen, de kartonnen verpakking wel iets minder kon...

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering Degelijke producten.

Goede prijs - kwaliteit

Binnen het brede aanbod een goede prijs - kwaliteit verhouding. Spijtig dat er steeds verzendkosten aangerekend worden, maar gezien de gezonde prijsstelling is dit meestal verantwoordbaar op de volledige bestelling.

Zo moet het

Het is zoals afgesproken

Matig

Slome en dure levering maar wel een goede prijs kwaliteit verhouding alleen zonde dat mijn set de 9 niet heeft maar 2x 10

Duidelijk en betrouwbaar

Algeheel prettige ervaring... zowel op de site als de levering.

Netjes en snel geleverd.

Hele snelle reactie op bestelling en de volgende dag geleverd. Beter kan het niet.

Prettige en duidelijke website :-)

Ik bestel regelmatig bij HBM Machines en ik ben tot nog toe altijd tevreden over de ontvangen producten. GEWOON GOED DUS! Groet, Jaap

nice and quality and fast shipping

Top producten !!

Top producten die betaalbaar zijn en een snelle levering ook heel belangrijk.

Zoals het hoort, maar niet meer gebruikelijk is

Al meerdere malen bij HBM besteld, nooit enige wanklank mogen ervaren. Gek dat het op valt, als het is zoals het hoort.

Goede producten snelle levering!

Top apparaat! Snelle bezorging

Ik heb mijn wanden en plafonds met deze verfspuit gespoten ging echt super!!

Goed en overzichtelijke site

Super snel geleverd, prijs en kwaliteit van gereedschap is geweldig.

Super, snelle levering en super vriendelijke klant support

Snelle levering en prijs kwaliteit is niks op aan te merken

Correcte prijzen, zeer snelle levering.

Overzichtelijke website, makkelijk gevonden wat ik zocht (zelfs beter).

Super goed geregeld !

Dit bedrijf komt zijn afspraken tenminste na en binnen een week geleverd. Bij een andere leverancier heb ik 2 maanden moeten wachten en na 2 maanden werd mijn bestelling geanuleerd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ