Snelle en correcte levering en goede kwaliteit

Super goed

Mooi super snel en goed geleverd Hebben er gelijk in het weekend gebruik van kunnen maken

goede produkten ,stipte leveringen

ik bestel regelmatig en heb altijd goede ervaring met HBM. ptima

super

snelle verzenden en producten zoals omschreven zeker een aanrader ik bestel zeker opnieuw

Snelle levering met kwalitatief goede producten

Snel de correcte en kwalitatieve onderdelen geleverd voor de persluchtaansluiting.

slecht kon bestelling niet veranderen en duurt te lang voordat je het krijgt

Ik had een zaagblad besteld met 40 tanden dacht even later heb toch liever een met 24 tandendus heb meteen kontact opgenomen ,maar kon niet meer worden veranderd okay dan is dat zo ,maar dan verwacht ik mijn bestelling ook de andere dag is nu 3 dagen verder en het moet nu nog zelf verstuurt worden daarom vind ik het raar dat ik mijn produkt niet kon ruilen het lag daar nog gewoon meestal als ik iets bestel waar dan ook heb ik het de volgende dag gewoon thuis het was gewoon in voorraad Het duurt gewoon te lang ,omdat ik de blad nodig had geen idee dat het een week zou duren hartstikke jammer is dit

Snelle verzending.

De website is makkelijk in gebruik en bestellen is snel en eenvoudig. Mijn bestelling werd snel verzonden en ik werd per email op de hoogte gehouden hiervan. Contact per email met de klantenservice was ook goed. Snelle reactie en een goede uitleg.

Groot assortiment met kwalitatief goede spullen. Makkelijk bestellen en goede omschrijving. Mooie aanbiedingen met veel korting. Heb zelf onlangs een werktafel gekocht. Zeer snelle levering. Ben er zeer blij mee. Aanrader.

goede en snelle verwerking.

zeer snelle en goede levering, voldoet aan het gevraagde materiaal.

Goede spullen voor een zeer mooie prijs!”

Goede spullen voor een zeer mooie prijs!”

Goede en snelle levering

Goede levering,

Never change a winning team

Kan me volledig vinden in alle positieve recensies Goede producten , prima prijs / kwaliteit en vlotte levering Never change a winning team !

Goede spullen voor een zeer mooie prijs!

Mooie spullen voor een leuke prijs zeker aan re raden

Goeie spullen en prijzen.

Bestel vanaf nu altijd bij HBM!!

Gunstig geprijsd en snelle levering

Prima kwaliteit voor deze prijs en snelle levering. Duidelijke informatie over de status van de levering.

een aanrader ..op elk gebied !

HBM is steeds tot uw dienst !

Goed product en prima bedrijf, ik koop hier vaker.

Snelle levering en goede prijs voor de 4 in 1 machine. Doet zijn werk goed. Bijgeleverde gelaatsbeschermer is niet veel, is al stuk na 1x gebruik. Ik had gelukkig zelf al een echte. Jammer, maar het gaat toch primair om de machine en die is goed! Alleen draad in de maaikop zetten is heel lastig Het in elkaar zetten gaat goed, je kan altijd op Youtube een filmpje bekijken, dan wordt alles nog duidelijker.

Vlot snel en goed

Bestelling worden erg vlot geleverd en er zijn leuke aanbiedingen.

Goede en vlotte service, showroom is gemakkelijk bereikbaar en er is meer dan ruime keuze.

Snel geleverd en gewoon écht goed

Bestelde producten zijn snel geleverd, en gewoon hoogwaardige producten die zijn als omschreven.

Hij bevalt goed

100 punten

Goed spul voor een schappelijke prijs waardoor klussen leuk blijft.

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

Werkt normaal voor een zachte prijs

Werkt normaal voor een zachte prijs

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van goed gereedschap. Erg blij met de bestelling!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ