zeer uitgebreid bedrijf

aardige snelle reactie per mail, alles kan

Snel geleverd ,doet wat beloofd wordt

Voor mij als hobby sleutelaar prima gereedschap. Binnen lager trekker gebruik ik weinig maar wel onmisbaar soms. Snel geleverd.

Snelle afhandeling en levering en prima product...

Goede ervaring. Alles conform verwachting

Zeer gedegen en betrouwbaar

Altijd snel en zonder goten geleverd. Hulde

Goed materiaal en snelle levering.

Producten die ik besteld heb komen overeen met de verwachtingen, hiervan een snelle levering gehad (Binnen 2 dagen al geleverd). Wij gaan hier nog veel meer aanschaffen voor prive, maar ook voor bij ons in de werkplaats.

Snelle, duidelijke en goede service

Alles is in een keer goed geregeld en afgeleverd zoals afgesproken

prima service , niets op aan te merken

Super firma

Goed materiaal leveringen en prijzen top

Super zaag

De zaagmachine heeft veel mogelijk heden en dan de gunstige prijs maakt mij helemaal blij

Profesional services. I did order on monday and receivet next day. Also the coustomers service really professional. Fully recomandeed

Puik materiaal en levering.

Machine deftig verpakt dus schadevrij aangekomen. Bijkomende info snel en correct gegeven.

Super snel geleverd Product als omschreven

Prima volgens afspraak

Alles naar wens iedere keer wanneer ik bestel prijs kwaliteit is ook erg goed

Top service. Goede communicatie. Ook bij retour/defect

Nog net binnen garantie ging onderdeel van de hakselaar kapot. (geen HBM merk) Heb een nieuwe hakselaar gekregen, zonder gedoe. Goede communicatie en uitstekende service

Top service aan huis

Super snelle levering, nog sneller dan beloofd en tot in mijn garage geleverd.

Goed en snel volgens afspraak geleverd

100%tevreden met de levering en het product

Snelle en keurige aflevering

De kiezen van artikelen op de site was reuze en gemakkelijk te doen. De bestelling liep als vanzelf en de aflevering gebeurde vlot en netjes. Het op de hoogte houden van het verloop van de bestelling en levering vind ik subliem.

Donderdag besteld, maandag geleverd. Gewoon goed!

Super snelle levering en netjes verpakt. Tevreden!

Super snelle levering en netjes verpakt. Tevreden!

Goeie en snelle service goeie prijs

Had een schroefje kwijt van m'n accuboormachine en die sturen ze me zo kosteloos op

Snelle levering. Goed product ! Tevreden

Niets op aan te merken.

Bestelling verliep goed, duidelijk en snel

De site werkt heel overzichtelijk. Veel verschillende producten, voor ieder wat wils. Bestellen ging makkelijk. Orderbevestiging en factuur waren duidelijk. Enige wat ik kwijt wil over de garagekruk. Op de afbeelding staat HBM machines op de zitting van de kruk. Ik dacht nog dat dat was om de afbeelding te beschermen tegen knip en plakwerk, echter de kruk binnengekregen staat deze “reclame” dus toch op de kruk. Maar goed de kruk is eenvoudig in elkaar te zetten en komt degelijk over.

Altijd snel geleverd en goede service

Zelfs nadat het product wat ik had gekocht een dag later werd afgeprijsd kreeg ik na een mailtje van mijn kant meteen response en als tegemoetkoming een tegoedbon! Top bedrijf!

Top service van de bezorger, erg behulpzaam

fast delivery

fast delivery