Top service van de bezorger, erg behulpzaam

fast delivery

fast delivery

kwaliteit en niet duur en op tijd

snelle levering en mooi product voor mooie prijs, erg tevreden

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Overzichtelijke webshop

Geweldige service

Heel makkelijk te regelen en snelle levering

Service en materiaal na verwachting!

Snelle service en prijs kwaliteit verhouding super!

Geweldige apparatuur goedkoop en snel geleverd

Dat is het dan apparaat binnen 5 minuten na ontvangst gebruikt super handig helemaal niet duur en zeer snel geleverd. Dus in 1 woord perfect.

Top Service!! Super snel geleverd

Top Service!! Super snel geleverd

Netjes geleverd

Zoals beloofd, en dat gebeurt niet zo vaak. Prima.

Gewoon goed

Gedegen en snelle hulp bij vragen, snelle levering. Qualiteit goed.

Prima bedrijf en snelle levering

Al meerdere bestelingen gedaan hier, nog geen problemen ondervonden en alles netjes op tijd geleverd, ook grote machines waten netjes verpakt en geleverd.

Snel geleverd en goed materiaal

snel geleverd, moet het product nog gaan gebruiken

Met andere woorden, nog geen idee of het de hevelpomp zijn werk naar behoren doet, maar pakket was er rap. Heb de batterij actief gemaakt door de folie ertussenuit te halen, pomp draait, nu nog brandstof in mijn voorraad jerrycans halen uit Duitsland dan kan ik vlammennnnnnnn ;-))) met mijn nieuwe hevelpomp, yihaaa

Snelle levering, top ;)

Rare manier van zaken doen,als het om servise of garantie gaat.

ik koop een 100liter stofzuiger met volgens de beschrijving een automatisch stopcontact, wat voor mij zeer belangrijk is ivm mogelijk aansluiten zaagtafel. Hij komt aan en ik monteer hem zodanig dat ik hem kan gebruiken ik zuig eerst de werkplaats gaat perfect, maar dan sluit ik hem aan op mijn zaagmachine helaas foutje in beschrijving geen automaatische aansluiting. ik ben bekend met de regels voor retour niets mis mee. maar als de schuld niet bij mij is maar gewoon bij HBM. wordt ik afgescheept met een tegoedbon €30,00 en dat na flink zeuren jammer !! ik blijf wel klant maar wilde dit even kwijt.

Op mijn mobieltje stond al enkele dagen het tabblad open van HBM-machines. Heel het assortiment heb ik doorbladerd om dan een eerste bestelling te plaatsen. Zeer snelle en en correcte levering! Ik ben aangenaam verrast van de kwalitatieve producten voor een zeer aanvaardbare prijs! Mijn volgende bestelling zal snel uit mijn verlanglijstje worden geplaatst!

Heel vlotte service.

Zeer overzichtelijke site! Levering reeds 1 dag na de bestelling! En als je daar eens in de buurt bent, een heel leuke en grote winkel om eens te bezoeken.

Goede service en levering

Snel besteld , en geleverd

In één woord GEWELDIG!

Al veel vaker heb ik bij HBM besteld en heb daar nog nooit spijt van gekregen. Snel, adequaat, goede info en status meldingen bij hun leveringen. Betrouwbaar bedrijf.

Mooie werkbank maar miste gaten in de middenbalk voor deurtje ophanging.

Nadat ik de hele kast opgebouwd had en het werkblad gemonteerd had, wilde ik de deurtjes erin zetten. Had exact dezelfde configuratie als tekening. Rechterdeurtje geen probleem, maar deur in het midden daarvoor waren alleen gaten aan de onderkant voor scharnier en vergrendeling aan de andere zijde.i ik Aan de bovenkant, dus middenbalk waren hiervoor geen gaten. Geen fout bij het in elkaar zetten, maar van de fabriek uit. Zelf gaten moeten boren, maar wilde niet hele werkbank weer uit elkaar halen. Helaas hierdoor werkbank een beetje beschadigd.

Snel & simpel

Bestelling geplaatst, ging uit van een levering die meer dan een week zou duren. 2 dagen later stond de chauffeur voor de deur met heel de bestelling!

Zeer handige lijmklemmen!

Voor mijn project schuurdeur drie lijmklemmen gekocht van 120 cm lengte. Dit om de bouwelementen van de deur te verlijmen (met deuvels) en deze op hun positie te houden en te laten uitharden. Later hebben de klemmen ook nog gediend om de mes en groefdelen in elkaar te persen. Zwaar gereedschap, en mss voor ëënmalig gebruik, maar de investering is het meer dan waard!

Het was een geweldig maatje de hbm hand rateltakel

De hbm 4000 kg hand rateltakel heb gebruikt voor bomen uit de tuin te trekken wat een krachtpatser bedankt groeten koos

Probleemloos!

Eenvoudig bestellen ... even wachten ... en je hebt het in huis Geweldig!

Super geregeld!

Paket snel geleverd!