Goed betaalbare spullen voor de hobbyisten en beginnende profie.

Topprestatie

Duidelijke omschrijving van het artikel, snelle levering, goede prijs en topproduct geleverd. Gr ron mettrop

Topspullen en goede prijzen.tevreden!

Zeer tevreden,producten zijn altijd goed,vriendelijke mensen,gewoon top!

Prima producten snel geleverd

Gereedschapskist + inhoud van HBM voor mijn zoon besteld. Prima kwaliteit en prijs verhouding.

Fijne producten!

Omdat er op de site wordt aangegeven dat de levering 1 tot 3 dagen kan duren, schiet je niet direct in de stress.

Snelle levering super blij ga zo door

Super goed

Geweldige snelle service

Regelmatig bestel ik gereedschap bij HBM. Altijd snelle levering en keurig verpakt. Tevens goede kwaliteit en prijs!!! Top!!

snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Al vaker wat gekocht en bevalt goed.

Snel geleverdgeleverd, groot aantal kealiteits artikelen in de shop

Makkelijk en snel. Helaas niet alles op voorraad, maar dat kan..

Goed bedref en fijne levering

Spullen goed en snel geleverd! tevreden!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte service!!

Top grasmaaier gekocht voor ongelofelijk weinig geld! De grasmaaier werd ook nog eens snel bezorgd. Na een korte montage (die duidelijk werd beschreven) kon ik meteen aan de slag. Ik kan HBM Machines zeker aan iedereen aanraden!

Topzaak

Paar keer wat besteld en HBM is een blijvertje voor mij. Breed aanbod, zeer aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit voor mij als hobbyist (complimenten aan de inkoopafdeling). Echt een onderscheidende aanwinst in het Nederlandse bedrijvenlandschap. Ik kom binnenkort eens in de winkel rondneuzen.

Groot assortiment, snelle levering, goede kwaliteit.

uitstekend

Superlevering

Een uitstekend product (transportwagen) en een snelle, juiste en tijdige levering!

Superzaak

Goede en snelle levering en goede service

Top!!!

Super duidelijk en snelle service.keurig op tijd geleverd ook duim

Goed met een paar opmerkingen

4 tankjes navulgas ontvangen: Artikelnr. 52103: 1) Uw technische gegevens op uw internet site kloppen niet. Er staat: Butaan-navulgas 100ml. Dit moet zijn: Propaan-Butaan navulgas!!!!!!! 2) 4 gastanks los bij elkaar in een ruime doos doen, zonder enig opvulmateriaal en dan zo op de post doen klopt volgens mij ook niet. Maar gelukkig is het wel goed gegaan.....

zeer goed goede service

alles loopt zoals afgesproken iedere keer so no comment

Mooi gereedschap, snelle levering

Ik heb het afgelopen jaar voor veel geld bij HBM gereedschap besteld. Het prima gereedschsp, goede prijs, snelle levering

BestellinG

Bestelling snel bezorgd. Best producten geen slecht ervaring er mee.

top

2 artikelen besteld. Vanaf moment van bestelling tot de daadwerkelijke levering een goede info. Na ontvangst helemaal tevreden. Top producten, niets op af te dingen.

Topgerief voor een topprijs

Waterhaspel en persluchthaspel van het huismerk hbm gekocht. Topproduct!

Een aanrader!

Snelle verzending en een uitstekende klantenservice met snelle en vriendelijke reactie op mails!

Goede zaak

Bestelling was op tijd bezorgd,goed verpakt en werk prima.

Snel geleverd .top product

Snel geleverd .top product