Goede prijs kwaliteit verhouding

De producten zijn voor mijn als hobbyist uitstekende van kwaliteit goede afwerking en degelijk sterk materiaal ben zeer tevreden met mijn gereedschap van HBM de levering zijn ook altijd vlot

topproducten

top gereedsschap en super snel gelevert

Duidelijke website, snelle en goede levering

Duidelijke website, snelle en goede levering

Netjes geleverd maar product valt wat tegen

Ik heb twee vellen hbm foam besteld om zelf mijn sustainers in te kunnen delen, dit foam zou makkelijk te pellen moeten zijn, alleen ervaar ik dit niet zo, uit eindelijk lukt het wel met wat extra gereedschap om het glad te krijgen maar het js minder makkelijk dan wordt gesuggereerd. Verder is het product wel netjes aangekomen zonder schade

Top kwaliteit gereedschap

Goed kwaliteit gereedschap en snelle service!! Fijne website om alles op te zoeken en fijn personeel wat je te woord sta!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de status van de bestelling. Dit mag je verwachten, maar is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Bij HBM doet men het wel, snel en betrouwbaar. Hier gaan wij meer bestellen.

snel en betrouwbaar

compressor besteld, goed verpakt en snel geleverd. ook goed op de hoogte gehouden betreft de levering

Altijd netjes geholpen

Product info op website is altijd tip top in orde. En als je toch nog wat info mist wordt je netjes geholpen

Top spullen snelle levering

Fijne communicatie en prima levertijd

Mooie aanbieding kunnen scoren. Ook levertijd was prima gecommuniceerd. Top

Alles helemaal Perfect!!!

Netjes en op tijd bezorgd! Prijs-kwaliteitsverhouding is hier top!

Geen fratsen, gewoon leveren wat je besteld hebt

Bestelling klopt helemaal met beschrijving. Ondanks dat aangegeven werd dat er later geleverd zou worden, toch snel geleverd. Dankjewel daarvoor.

Goed product en snelle levering

Product voldeed aan verwachtingen en was snel verstuurd en ontvangen

Snel geleverd en aantrekkelijke prijs

Makita set besteld inclusief een bit set. Zeer aangename prijs en snelle levering.

Correct en goede communicatie

Product zoals omschreven aan beste prijs op het net te vinden. Levering sneller dan vooropgestelde termijn met duidelijke communicatie wanneer te verwachten. Zeer tevreden.

zeer goed

Het product dat ik heb besteld werkt heel goed. Ik ben zeer tevreden over de communicatie van de bestelling.

Snel en netjes op tijd geleverd

Na bestelling van een bbq netjes geinformeerd wanneer deze zou komen. Datum en tijd klopte en werd netjes geleverd. Dank

De levertijd was te lang

Woensdag besteld dinsdag pas geleverd vind ik eigenlijk te lang Verder geen mogelijkheid tot telefonisch contact is niet erg klantvriendelijk in mijn optiek. Vragen over producten moet je ook telefonisch kunnen stellen! Daardoor voldoet het geleverde niet geheel aan mijn verwachtingen

Goed product

Tevreden over de kwaliteit van het product en goed op de hoogte gehouden via de mail..

super mooie machine en mooi op tijd geleverd

mooi een goed werkende slijptol zeer te vrede

Bestelling vlot verlopen, op tijd mail met informatie. Product snel gekregen en werkt prima.

De kwaliteit van het materiaal is zeer goed.

Het was mijn eerste bestelling en ben aangenaam verrast. Bedankt HBM

Vlugge levering & interessante prijzen

Steeds vriendelijk bij contactname voor bijkomende informatie, snelle levering en scherpe prijzen en een groot assortiment aan producten. Zou graag alles kopen bij HBM maar helaas ben ik geen miljonair! Doe zo voort

Goede klanten service!

Ik werd goed en snel geholpen

machine in goede staat geleverd, bijgeleverde instructie alleen in Engels, Nederlands ontbreekt, jammer, maar montage ging snel en probleemloos.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ