Ruime keuze, kwaliteit en correcte vlugge levering.
Ik mis een deel van mijn bestelling, gewoon niet gekregen en nu lang wachten omdat ik moet e-mailen. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar. Jammer!
Hi Jordy, bedankt voor je review. I.v.m. verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je gewend bent. We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling bezorgd wordt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Ik heb drietal artikelen besteld bij HBM ik heb twee van de artikelen in aparte zendingen ontvangen, oke nog daar aan toe maar het derde artikel een simpele roterend staalborstel na 10 dagen nog steeds niet ontvangen , omdat de borstel moest gebruiken en niet wist dat de levering zo belachelijk lang op zich zou laten wachten heb ik er maar een bij de bouwmarkt gehaald.
Hi Pieter, bedankt voor je review. I.v.m. verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je gewend bent. We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling bezorgd wordt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
ben zeer tevreden over me tafelcirkelzaag
Altijd correct
Veramente devo ancora ricevere il mio tornio. Il prezzo è ragionevole, ma il giorno dopo che l' ho comprato lo hanno aumentato di 100,00 €. Rispondono alle domande in modo molto stringato, però rispondono sempre cortesemente. Le foto illustrative sono di buona qualità e permettono di vedere in dettaglio gli oggetti acquistati. I torni che vendono sono completi di molti accessori, e questo è il motivo principale per il quale ho comprato da HBM.
Degelijk materiaal, wel geleverd in 5 pakketten waarvan er 3 samen kwamen die gemakkelijk in 1 doos konden. Niet kostenbesparend als je dan zelf door het gewicht van 1 onderdeel dubbele verzendkosten betaald.
HBM Machines neemt geen telefonische klachten aan, daarom heb ik twee keer per e-mail contact opgenomen met de klantenservice om te melden dat de bouten die bij de door mij gekochte betonmixer zijn geleverd niet kloppen. Er is een week verstreken, maar ik heb geen woord van hen gehoord. Hoeveel tijd hebben ze nodig? Nu heb ik er genoeg van en ga ik mijn geld terug eisen. Een slechte slechte service. Ik koop nooit meer bij HBM.
Hi Stephan, bedankt voor je review. Momenteel is het erg druk op de klantenservice van HBM Machines. Hierdoor kunnen wij niet de service bieden die je van ons gewend bent. Het kan langer duren voordat je een reactie van ons krijgt. Inmiddels hebben mijn collega's je van een passende oplossing kunnen voorzien. Onze excuses nogmaals voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Via een omweg ben ik bij iemand gekomen, die mijn klacht volkomen gegrond vond, en heeft een passende oplossing geboden. Producten zijn goed, maar dan moeten ze wel al inelkaar zitten, dat was hier niet het geval, een perongelukke tweede handse versie ontvangen. Maar uiteindelijk is alles naar alle tevredenheid opgelost. A de Vos Amsterdam.
I have sent for repair a carpet cleaner ... and when I received back... is missing a cable and I can't use the machine without it. I have sent 5 emails...... no one replied to me. There is also no telephone number to contact with them..... i seriously don't know what else to do........... I paid for this cable and they forgot to out it back in box they sent me. And now what???? How the hell am I gonna find my right?? How am I gonna use the 200 euro machine I've bought??? These people there stole a part of the machine and they don't even reply. I'm gonna need to speak with a lawyer
Hello Katerina, thank you for your review. We apologise for forgetting the cable, we sent it yesterday and you will receive it as soon as possible. Kind regards, HBM Machines
Had een oplaadbare ledlamp besteld. Ze was niet duur dus had er niet echt veel verwachtingen bij. Ondertussen al meermaals gebruikt en doet zeker wat het moet doen. Compact, verstelbaar en helder.
Het gekochte schrikapparaat werkt niet, graag een spoedige reactie. 0646457179
Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden. Een product was beschadigd hier ontvang ik een nieuwe voor.
Ik heb de 6-liter-professionele-deluxe-ultrasoon-reiniger besteld en alle begrip voor de langere levertijd t.g.v. de verhuizing. Ik heb nog gemaild met de klantenservice omdat ik de Ultrasoon cleaner echt voor een bepaalde datum moest hebben. Daar hebben zich aan gehouden. Zeer fijn. Ik had bewust gekozen voor de "Deluxe Ultrasoon cleaner". Volgens de foto's beschikt over de Deluxe cleaner over een degas functie, een turbo functie (ook al werd me niet echt duidelijk wat deze functie inhield) én beschikt de cleaner over een sweep functie. Met de sweep functie wordt voorkomen dat er hot spots en dead spots ontstaan in de vloeistof van de cleaner. Dit is een zeer mooi functie voor een optimale cleaning resultaat! Echter....de cleaner heeft helemaal géén sweep of turbo functie! Volgens de handleiding staat de sweep functie voor ultrasoon cleaning op 40kHz! En de turbo functie voor ultrasoon cleaning op 28kHz! Nogal misleidend. Want cleaning op 28KHz is nauwelijks van meerwaarde en iedere standaard ultrasoon cleaners werkt met ultrasoongolven tussen de 38 en 40kHz. Kortom, de "Deluxe" versie beschikt slechts over 1 extra functie i.p.v. 3 extra functies. Het enige voordeel van de Deluxe versie is de degas functie. Hierdoor wordt alle zuurstof sneller verwijderd in de vloeistof. Maar goed, wanneer je iedere standaard ultrasoon cleaner (zonder degas functie) vult en 15 minuten aanzet vóór je een werkstuk gaat cleanen, is de zuurstof er ook wel uit. Met de degas functie duurt het slechts 5 minuten korter. Conclusie: Ik had net zo goed de standaard cleaner kunnen bestellen dan de Deluxe versie. Het was me voornamelijk te doen om de "sweep functie" waar de "Deluxe" dus niet over beschikt. Retour zenden was geen optie omdat verzendkosten voor mijn rekening kwamen en ik niet langer kon wachten met het cleanen van werkstukken voor klanten.
Alles wat fout kan gaan gaat fout bij HBM
Hi Dennis, bedankt voor je review. Wij betreuren de situatie die is voorgevallen en hiervoor nogmaals onze excuses. Inmiddels is het aankoopbedrag gecrediteerd. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en deze zaak naar volle tevredenheid te hebben afgehandeld. Met vriendelijke groet, HBM Machines
1e ervaring met HBM: - van een complete cirkelzaag tafel van €1500 enkel een deel van het blad ontvangen - valse beloftes over de levertijd - geen communicatie/opvolging richting de eindgebruiker (dit kan al heel veel zorgen wegnemen echter geen communicatie) - telefonisch onbereikbaar - tot op heden nog altijd geen contact - onbetrouwbaar - nog altijd geen volledig product ontvangen (inmiddels 3 weken verder) en geen idee wanneer ik dit kan verwachten :-)
Snelle levering van een goed beitelset Mijn eerste proefstuk is een feit
Levering 1 t/m 3 werkdagen , vergeet het maar !!! Het door mij bestelde artikel zou volgens bovenstaande voorwaarden een levertijd van 1 t/m 3 werk dagen zijn . 5 werkdagen later ......... Nog niets !!! . (((((( In het verleden heb ik ook al eens problemen gehad met aggregaten maar dit terzijde gelaten , wat een gesteggel en gezeik om je geld terug te krijgen ))))). Betreffende het door ons laatste artikel 19 juni uni , inmiddels 26 jGeen enkel bericht wat of hoe of ..... . Knap lastig als je met spoed op je werktuig zit te wachten . GA ZO DOOR HBM , en ik bestel nooit meer iets bij HBM . Groetjes : Witte Transport .
Hi Dirk, bedankt voor je review. I.v.m. verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je gewend bent. We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling bezorgd wordt. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Erg tevreden over de aangekochte compressor
Zeer makkelijke site om bestelling te plaatsen. De bestelling werd vlot behandeld en geleverd. Eens ontvangen een kwalitatieve machine zo te zien. Zal zeker van pas komen bij het restaureren van men oldtimer
Ik denk het niet. Leveringen zijn snel en wijzigingen worden goed gecommuniceerd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan namen. Dat het assortiment, de kwaliteit en de prijzen goed zijn dat wisten we natuurlijk al
Goede producten en service!
Artikel besteld. Bericht van HBM dat t verzonden was. Vervolgens heeft Postnl het pakket 3(!) maal doorgezet naar de volgende dag. Advies aan HBM: neem een andere besteldienst
ik beveel HBM Machines aan ik koop nu altijd mijn gereedschap hier en als er wat mis is met een artikel dan is het een belletje of een mailtje en je krijgt altijd antwoordt en als ik ergens anders kijk op internet naar gereedschap dan is het of te duur of te goed koop en je koopt wat en het gaat kapot en dan kan je het niet meer terug sturen en bij HBM Machines kan dat wel dus ik raad het ten alle tijden aan hoop dat HBM Machines nog vele jaren blijft bestaan of dat ze zelfs gaan uit breiden en ga ik er gewoon met de auto naar toe ik bestel nu alles via internet dat is ook geen probleem maar zo wel heel mooi zijn om er met de auto naar toe te kunnen maar ja ik woon niet om de hoek zou ik maar zeggen ik blijf bij mijn antwoordt via internet is ook goed ik wens HBM Machines het beste bedrijf in Nederland groetjes van youri bos
Snel geleverd volgens afspraak, werkt goed.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ