HBM heeft ongetwijfeld zijn best gedaan.

Werkbankje besteld, en werd vlot geleverd. Enig nadeel dat iemand, let op ik zeg niet dat HBM dat was, hem heeft laten vallen/stoten op de punt. Alle houten platen nu voorzien van deuk in de hoek. Beetje jammer, maar ik zet er toch een extra plaat overheen.

Goede en snelle service en levering.

Ik ben zeer tevreden over het product kwaliteit en prijs.

Reactie op: Niet in orde, een eerdere klacht

Het antwoord van hbm verbaast mij. Als zij al weten dat het schade gevoelig is waarom wordt het dan niet beter verpakt? heb dit ook via contact gevraagd maar geen antwoord. Ik vermoed ook dat deze reactie niet op waarheid berust. kreeg met de briefwisseling andere signalen. heb op meerdere vragen nooit antwoord gekregen. uiteindelijk zijn we, na behoorlijke druk van mijn kant, tot een oplossing gekomen. Helaas doet hbm alsof zij mij een groot geschenk gegeven hebben. ja ik heb de machine voor 1/3 van de prijs MAAR die had absoluut niet meer de volle waarde, een beschadigd machine en geen originele verpakking is in een winkel moeilijk verkoopbaar en hbm was verantwoordelijk voor de retour zending, afhaal service in Duitsland, ook niet gratis. Plus, retour waren worden meestal per kg prijs opgekocht. Hbm, waarde word niet bepaald door een door een winkel vastgestelde verkoopprijs, even een opleiding volgen dan doe je volgende keer hopelijk geen domme uitspraken meer. Had ze graag meer sterren gegeven, denk dat als je oppast met wat je besteld hier goede spullen kan vinden tegen concurrerende prijzen. Vandaar dat ik ze toch aanbeveel.

Snelle service en goede kwaliteit.

Goed gereedschap voor een aantrekkelijke prijs.

Topservice

Degelijke kwaliteit voor een heel aanvaardbare prijs.

Goed toestel, tevreden!

Waaier heeft 3 standen en geeft voldoende wind en maakt niet te veel lawaai.

Goed advies!

Na contact met klantenservice de juiste keuze gemaakt en apparaat in gebruik genomen. Apparaat oogt degelijk en werkt prima! Zeer tevreden met aankoop én service

Mooi gereedschap en effectief

Goed adres met goede service. Na 2 eerdere uitstekende ervaringen met dit bedrijf

Voor een onweerstaanbare prijs gekocht bij HBM. Heel fijn apparaat die continue gebruik bij het slopen. Zeker een aanrader

levertijd te lang

ik vindt tot de levertijd te lang is. terwijl er op de site staat 1/3 dagen maar daar komen ze niet aan. terwijl het maar een klein pakketje is.

goeie service en prima kwaliteit gereedschap

altijd een goeie service

Altijd snel geleverd ,zeer mooie promotie doe zo voor prahtig

Altijd alles mooi correct geleverd . Zeer goed matriaal. Zeker een aan te raden doe het zelvers. Doe zo voort pracht site hbm machine

Altijd snel geleverd ,zeer mooie promotie doe zo voor prahtig

goede service snelle levering

prima apparaat en levering

Compressor is volgens omschrijving en de praktijk geluidsarm en toch krachtig met een relatief lichte moter. Snelle levering en prima prijs.

Goede service, mooi product

Werkbank besteld, snel binnen, mooi degelijk

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling werd direct de volgende dag Al geleverd netjes in een doos en het artikel Is ook echt zoals beschreven

veel te veel verpakkingsmateriaal en een order van 9 artikelen word in drieen verzonden

Ik ben al 22 jaar klant en vind de afleveringen tegenwoordig stroperig verlopen dus ik snap de hoge reviews waardering niet. Al is de serves nog altijd uitstekend.

Prima service snelle levering

Scherpe prijs Product voldeed aan verwachtingen En werd netjes geleverd binnen de beoogde levertijd

Bodemprijzen

Veelzijdige keuze tegen bodemprijzen

perfect geleverd ,

goede ontvangst , kwalitatief zeer goed

Super snel en accuraat

Bestelling geleverd als afgesproken. Keurige se

Top apparaat voor juiste prijs

Goed apparaat precies wat we nodig hadden

product valt zwaar tegen bezorger was heel asociaal

product valt zwaar tegen bezorger was ascociaal flikkerde het zo voor me deur neer dus niet voor herhaling vatbaar

Perfecte levering aan een betaalbare prijs!!!

Ten eerste perfect op de hoogte gehouden door de leverancier via bericht waarbij hij mijn produkt ongeschonden leverde. Het bestelde item (mobiele dieseltank) had de perfecte afmetingen en is degelijk materiaal voor een betaalbare prijs. Ik ben super tevreden en kan het alleen maar aanraden. Mvg

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ