Uiutstekend

Bestelling correct uitgevoerd met goede begeleiding. Tussentijdse leveringscorrecties goed doorgegeven. Ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Bêst genôch

snelle service, duidelijke info en updates per mail

super degelijk materiaal, en betaalbare oplossing, daarvoor moet je bij HBM zijn

Ben elke keer weer blij verrast als ik mijn bestellen uitpak, dat is nog eens degelijk materiaal, handige oplossingen, en functioneert nog beter als je het had gehoopt, wat wil je nog meer !

Afspraak is afspraak, voldoet er prima aan .

Na geplaatste bestelling , direct mailing ontvangen over hoe en wat en verder . Prima aan de afspraak gehouden en prima kwaliteit .

Snelle levering en goed product

1e aankoop bij HBM geen klachten

Exact zoals afgesproken

Voldoet aan de verwachting

Toppie joppie

Het is toppie joppie

Super en snel

Lekker snelgeleverd

Hoe komen ze erop.

De platenlift. Slimme uitvinding Scheelt veel sjouwen met de platen. Misschien een klein verbeterpunt Bij het uitzetten van de armen zakken deze een beetje door. Misschien daar iets met veren erop maken. Maar echt tevreden. Bedankt.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Levering binnen beloofde tijd en onbeschadigd

Zoals het hoort te zijn!

Perfect verlopen!

Snel en overzichtelijk en ruime keus

Zonder zorgen iets bestellen wetende dat er een ruim aanbod is voor een goede prijs voor mij.

Goede service, vlotte levering en product voldoet aan mijn eisen.

Super, levering op tijd en producten voldoen aan de eisen en niet te duur.

Top levering , zoals ik niet ander gewend ben .

Altijd goed en snel geleverd , blij mee!

Product als omschreven, netjes optijd bezorgd.

Je kan op hen vertrouwen!

Bestelling werd 's middags gedaan, komende ochtend groot pakket was voor de deur. Alles hoe het hoort, beter kan t gewoon niet.

Snel geleverd en kwaliteit

Product was snel geleverd, keurig verpakt. Precies zoals omschreven Top

Levertijd meer dan dubbele van aangegeven op website.

Als je artikelen op tijd geleverd wilt krijgen, zul je minimaal een week eerder je artikelen moeten bestellen, dat is tot zover mijn ervaring. Machines zijn trouwens kwaliteit/prijs-technisch prima in orde!

Uitstekende service

Snelle levering, uitstekend produkt.

Snelle en accurate levering!

Zo als altijd, snelle levering.

Super niks mis mee!

Ben er blij mee met hbm wat nodig en ze hebben het wel!

Goede Kwaliteit/Service

keurige productbeschrijving, Snel bezorgd

Snel

perfect

Precies wat het moet zijn.

Perfecte aflevering.

Kwam 2 dagen eerder dan in 1e instantie aangegeven. De compressor is uitstekend en idd geluidsarm. M.vr.gr. Jan

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ