Uitzoeken wat je nodig hebt, bestellen en snel afgeleverd.

Compressor low noise besteld en is inderdaad super stil. Gewoon 5 sterren als het gewoon goed is..

Snel en makkelijk!

Duidelijk overzicht van alle producten en word snel bezorgd.

Gewoon zoals het hoort bestellen en levering correct

Geen gedoe, simpel te bestellen en gelijk een bericht van levering zeer correct

Snel geleverd en goede prijs.

prima service

ondanks een foutje in de levering toch zeer snel opgelost. Jammer dat een grote bestelling in verschillende delen komt.

Goed en volledig

Levering volgens afspraak . Producten goed en intact ontvangen. Prima bedrijf.

Snelle reactie en levering

Zie boven

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs

Na jarenlang een lasapparaat te hebben geleend toch maar opzoek naar een eigen machine. Al heel snel kom je dan natuurlijk uit bij HBM, zeker als je de filmpjes van Harry the Ferryman kijkt. Alles wat je wil weten over lassen heeft hij wel eens genoemd en van bijna alle lasapparaten kan je op de site van HBM wel een filmpje zien. Een order inschieten is vrij eenvoudig en de bestelling is ook nog eens zeer deugdelijk en pakketbezorger vriendelijk ingepakt.

Super snelle levering in nette staat

Goede ervaring ga hier weer bestellen

Alles netjes op tijd geleverd helemaal top.

Keurig geregeld

We zijn zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Een goede keus voor een mooie prijs

snel en goede levering

ik kreeg precies dát wat ik verwacht had. Super.

Prettig en zeer snel geleverd

Keurig op tijd

Prima levering !!

Was al lang op zoek naar bepaalde borstels, wilde niet in China bestellen, vond ze via Internet, in Nederland,

Goede kwaliteit, nette prijs en snel bezorgd.

Als altijd, mooie en degelijke spullen.

Prima product voor een prima prijs en snel geleverd.

Product (zaagblad) gevonden op internet. Besteld, volgende dag geleverd. Gemonteerd, getest en gebruikt. Alles naar wens.

Precies wat ik ervan verwacht had

Tevreden

Toppie

Snelle afhandeling en levering

Snel geleverd en kwaliteit!

Een fijne webshop met een uitgebreide assortiment, na bestelling snel en goed geleverd.

Goede bezem met water doorlaat (verlengbare steel)

Meteen toen we de bezem kregen hebben we onze serre vanuit het boven dakraam schoongemaakt (max. stand 3m steel). Alles ging uitstekend, we konden veel aanslag weg boenen met de bezem. Bespaart me veel geld.

Precies dat wat ik dacht te kopen.

Direct kunnen gebruiken, precies goed.

blij met de wielen

Deze wielen zijn precies wat ik had verwacht , zijn erg solide! Bedankt!

Snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteit!

Mijn grondboor was er snel, er hoefde niks aan gemonteerd te worden en - superbelangrijk : ze startte binnen de paar seconden en daarna tijdens de werkzaamheden na even stilleggen ook telkens weer meteen bij de eerste trek aan het startkoord. Ook het boren deed ze prima, ondanks droge (= harde) kleigrond. Een aanrader!

toch niet goedkoop

de verzendingskosten zijn verschrikkelijk duur

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ